Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Ru Yi - amplificator al bogăției și norocului

Ru Yi - amplificator al bogăției și norocului

Remediu și simbol feng shui puternic pentru anul 2021, aduce binecuvântări, putere și autoritate în funcțiile de conducere.

Ru Yi este un obiect asemănător cu un sceptru chinezesc folosit în feng shui-ul tradițional, creează un chi unic (o energie specifică), care poate oferi posesorului noroc și respectul celorlalți.

Cunoscut și ca sceptrul puterii, Ru Yi a fost un instrument deținut și folosite de înalții oficiali, nobili și membrii regali ai Chinei Imperiale în timpurile străvechi. Acesta era așezat pe tronuri, birouri și chiar și pe paturile oficialităților pentru recunoașterea puterii acestora.

Semnificație

Credința în acest simbol vine de la folosința lui în trecut, iar forma de sceptru desemna în mâinile cui stă puterea, de altfel denumirea „ru yi” conform traducerii literarare semnifică  „după cum dorești/cum îți dorește inima”.

Unde se plasează?

Ru Yi este cel mai adesea poziționat în zona de nord a unui loc de afaceri, care poate fi un birou la domiciliu sau un birou mare, corporativ. Ru Yi îl protejează  pe proprietar de energia negativă și îi deschide calea pentru avansare în carieră.

La domiciliu, Ru Yi este cel mai adesea plasat în zona bagua de Nord-Vest,  zonă conectată la energia masculină. Uneori, un Ru Yi este plasat în zona de Vest (desemnată zona pentru copii și creativitate) pentru crearea unei energii de autoritate în interacțiunea cu copii.

Instrucțiuni de plasare pentru anul 2021

Începând cu 3 februarie 2021, acest remediu trebuie plasat în Sudul casei sau biroului sau în zona de Sud a unei camere importante, cum ar fi biroul, dormitorul, camera de zi.

Dacă vă place acest obiect feng shui și simțiți că rezonați cu energia lui, nu mai stați pe gânduri și aduceți-l în casa dvs. cât de repede.

Este foarte important să apelăm la remediile cu care simțim că avem o legătură, deoarece acestă energie bună se va răsfrânge asupra acțiunilor viitoare a sceptrului ru yi și vă va oferi beneficiile de care aveți nevoi, îndeplinindu-vă toate dorințele și cererile.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit