Cum să alegi culorile pentru dormitor şi living

15.AUGUST.2018
Cum să alegi culorile pentru dormitor şi living

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Atrage prosperitatea și armonia în viața ta cu ajutorul Feng Shui. Culori recomandate pentru dormitor și living. De-a lungul a mii de ani, prin Feng Shui

asiaticii au descoperit care sunt regulile pentru o viaţă prosperă în orice domeniu al existenţei noastre, bazată pe armonie. Culorile joacă un rol important în acest demers. Ştim deja şi din prisma studiilor psihosociale că acestea ne influenţează starea de sprit, că ne pot ajuta să fim mai creativi, veseli, productivi sau dimpotrivă. Casa în care trăim este un cumul de fluxuri de energii pozitive și negative.

La fel putem spune şi despre fiecare cameră în parte, cu specificul ei energetic. Livingul este locul ce ne influenţează starea de bine, confortul psihic şi financiar, succesul în carieră, în relaţiile interpersonale şi sănătatea.

Loading...

Ar fi bine să nu punem accentul doar pe tendinţe atunci când alegem culori sau decorațiuni care ne vor însufleţi camera în care ne primim invitaţii.

Pentru pereți se recomandă să alegem nuanțe deschise, cu energie predominantă de tip yang, cum ar fi alb, bej deschis, crem, portocaliu deschis, roșu, verde, turcoaz, liliachiu.

Pentru că echilibrul în natură este extrem de important, aceste nuanţe trebuie combinate şi cu alte închise, cu energie yin, aşa că nu vă sfiiţi să optaţi pentru elemente negre, bleumarin, albastre, gri sau maron. Acestea sunt potrivite pentru covor, draperii și perdele, canapea.

Persoanele tinere pot opta pentru un parchet în nuanță deschisă, deoarece predispune la activitate, iar cele care se pregătesc să se retragă din viaţa profesională, pentru o nuanță închisă, aceasta ajutând la relaxare.

Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi din casă, este camera în care ne încărcăm bateriile, pentru a face față activităților zilnice. Culorile pe care le alegem aici ne influențează calitatea somnului, viața de cuplu, deci şi productivitatea la locul de muncă.

Sunt recomandate combinațiile de culori yin, cum sunt negru, bleumarin, albastru sau gri, cu cele yang, cum sunt roșu, verde, galben, alb. Pe de altă parte, sunt benefice şi culorile cu echilibru yin- yang - turcoaz, roz, violet, grena, ocru, bej.

Cel mai bine ar fi să alegeţi culori calde, care oferă relaxare şi un somn de calitate, în detrimentul celor stridente.
Amenajarea locuinţei după aceste reguli simple face ca obiectele decorative, mobilierul şi culorile pe care le alegem să fie sursa armoniei şi prosperităţii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR DRAGOSTE: pe partea afectivă, după 2-3 ani de suferință, nativii
Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur. S-ar putea ca
Steaua zburătoare 6, cunoscută drept steaua norocului ceresc, are o energie pozitivă ce aduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.