Zodii cu noroc și zodii cu ghinion în ANUL CÂINELUI DE PĂMÂNT, anul 2018

Zodii cu noroc și zodii cu ghinion în ANUL CÂINELUI DE PĂMÂNT, anul 2018
În luna februarie 2018 se intră în anul Câinelui de pământ care vine cu oportunități dar și cu situații neprevăzute. În anul 2018 Ducele de Jupiter,

numit Tai Sui, tranzitează casa zodiei Câine, NV1, 292.5°-307.5°

Pe 4 februarie 2018, ora 5:31, conform calendarului chinezesc tradițional, începe anul Câinelui de Pământ.

Câinele va guverna evenimentele sociale din anul 2018. Cum fiecare zodie chinezească are o relație particulară cu zodia Câine, ne așteptăm ca fiecare nativ să treacă prin anumite provocări.

Cele mai favorizate zodii în anul 2018 vor fi Tigrul și Calul care împreună cu Câinele formează triunghiul aliaților și Iepurele care este prietenul secret al Câinelui. Nativii din Tigru, Cal și Iepure vor fi predispuși la succes pe plan financiar și relațional, de aceea sunt sfătuiți să fructifice oportunitățile care apar. Nu sunt indicate riscurile pentru a nu pierde bani, nu trebuie să joace totul pe o singură carte.

Pentru nativii din zodia Dragon, 2018 este mai degrabă un an al introspecției, al apropierii de credință, de spiritualitate, decât unul al marilor investiții financiare, întrucât Dragonul formează aspectul major negativ de Ciocnire cu Câinele.

Pe plan emoțional nu se vor simți în largul lor zodiile Capră, Bivol, Cocoș, care vor fi implicate în aspecte de Pedepse, Distrugeri și Răniri cu Câinele. Aceste trei zodii vor trebui să învețe în acest an cum să-și asculte vocea interioară, iar pentru în dragoste vor trebui să depună eforturi pentru o conviețuire armonioasă.

Previziuni 2018, în anul Câinelui de pământ, pentru nativii din zodiile:

Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț

Dragon, Șarpe, Cal, Capră

Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure

7703
4.09
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.