Vezi aici – 3 zodii CONFLICTUALE pe care este bine să le eviți!

18.IUNIE.2019
Vezi aici – 3 zodii CONFLICTUALE pe care este bine să le eviți!

Categorie: Astrologie Autor: ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Nativii acestor zodii se enervează repede, devin violenți și nu sunt neapărat o companie plăcută când își pierd cumpătul. Cu ei trebuie să fiți atenți și să nu-i

călcați pe coadă pentru că vor găsi metode să vă facă să suferiți.

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt făcuți pentru a se contrazice cu ceilalți și caută întotdeauna metode de a ieși în față. Când văd că ceilalți nu sunt de acord cu ei, devin agresivi și pot porni certuri. Poate și din cauzele acestea sunt foarte critici cu cei din jurul lor și uneori pot deveni insensibili la problemele altora.

Chiar dacă nu par la început, nativii din Săgetător sunt firi explozive, cu o nemulțumire perpetuă, pe care nu se sfiesc să o afișeze. Tot ce puteți face este să îi lăsați să se calmeze, pentru că odată calmați, le trece și mare parte din pofta de conflict.

Loading...

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt cei mai impusivi din tot spectrul zodiacal. De foarte puține ori veți vedea un Berbec gândind de două ori înainte de a acționa impulsiv asupra altcuiva. Este în genetica lor și este foarte greu de ținut sub control.

Fiind zodie de foc, Berbecul dorește de fiecare dată să aibă ultimul cuvânt, de aceea va fi tot timpul în gardă.
Dacă ați avut vreodată o ceartă cu un nativ al zodiei știți că nu au menajamente, ajungând să-i rănească și pe cei dragi. Orice tentativă de discuție calmă și liniștită va fi contracarată cu și mai multă impulsivitate.

Fecioară

Nu la fel de agresivă și conflictuală ca Berbecul, dar se află în aceeași zonă. Nativii zodiei Fecioară sunt sensibili și emoționali, doar că încearcă să ascundă acest fapt prin reacții vulcanice și incontrolabile, care distrug mult din ce au construit anterior.

Când nu se simt confortabile, Fecioarele au tendința de a strica cheful celor din jur, insuflând o stare generală de disconfort. Caracteristice le sunt sarcasmul și ironia, deci mare grijă cum abordați un nativ al acestei zodii.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Horoscop sănătate Capricorn: în anul 2020, nativii Capricorn sunt plini de energie, dar extrem

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.