Eclipsa de Soare 21 august 2017, schimbări majore pentru toate zodiile

18.AUGUST.2017
Eclipsa de Soare 21 august 2017, schimbări majore pentru toate zodiile

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool

Tendința multor persoane este de a considera Eclipsa de Soare ca pe un veritabil sfârșit al lumii. Dar oare așa stau lucrurile? Află adevărul despre acest

moment astrologic. În secolul XXI, informația este o monedă de schimb, dar la o simplă căutare pe Internet constatăm faptul că Eclipsa din data de 21 August 2017 este prezentată într-un mod malefic, chiar dramatic de către anumite persoane... ca un fel de sfârșit al lumii. Este adevărat că fiecare Eclipsă de Soare aduce un surplus de energie remarcabil la nivel de individ, iar la nivel Internațional aduce o soluționare a lucrurilor deja încordate. Dar nicidecum acest moment nu poate să prevestească sfârșitul lumii. Această enormă cantitate de energie și de informație care va fi oferită de Eclipsa de Soare este utilă pentru fiecare individ și ea este oferită la un anumit moment din viață pentru a reuși să evoluăm.

Este eclipsa de Soare totuna cu sfârșitul lumii?

Evoluția omenirii depinde de momente cheie precum eclipsa

Cu toții trecem prin momente de cumpănă pe care le considerăm a fi capitale, dar în urma acestora evoluăm ca persoane și mergem mai departe, având cunoștință de anumite experiențe, care se vor dovedi a fi utile. Același proces se întâmplă și cu Terra la anumită perioadă de timp, numai că nu trebuie să mergem pe premiza că aceste schimbări (economice, politice, spirituale, energetice) vor conduce la dispariția speciei umane.
Marile crize au intervenit constant, din 2000 în 2000 de ani, prin urmare, dacă admitem faptul că omenirea a ajuns în acest stadiu actual, constatăm totodată că, în urma acelor perioade de tranzit, au fost indivizi care au supraviețuit. Dar de aici până la sfârșitul lumii, la fiecare eveniment Astronomic sau Astrologic este o cale destul de lungă.

eclipsa-soare-astrologie-zodiacool

Conotațiile astrologice ale eclipsei din această vară

În momentul Eclipsei din data de 21 August ora 21:30 se poate observa că Soarele este pe ultimul grad al semnului Leu în grad anaretic. Această conjunctură este favorabilă pentru a culege roadele muncii depuse din data de 23 Iulie 2017, când am mai fost protagoniștii la o Lună Nouă în același semn. Cu alte cuvinte, Leii s-au bucurat în acest an de două Luni Noi și o Lună Plină. Eclipsa face conjuncție atât cu Marte (zeul războiului) cât și cu Nodul Nord (karma pozitivă), prin urmare toate aceste energii se vor cumula și vor aduce schimbări tuturor indivizilor.

Toți vom constata că orice este posibil doar dacă noi ne vom schimba și ne vom asuma responsabilitatea față de gesturile, faptele, atitudinea pe care o manifestăm față de noi și față de ceilalți.
Toate aceste planete din semnul Leului fac trigon cu Saturn în conjuncție cu Lilith, deci ne vor cere să fim raționali, astfel încât să nu ne pierdem cumpătul, nu trebuie să ne amăgim pe noi înșine. Aici poate interveni deziluzia pe care o va genera Uranus retrogradat și multe situații vor fi schimbate la 180 de grade.

Cine va influența cel mai mult momentul eclipsei de Soare din 21 august

Această Eclipsă este un moment binevenit pentru a ne face planuri ce vizează următoarele șase luni de zile. Uranus în acest aspect benefic vorbește de dorința de independență la locul de muncă, căutarea disperată de a se găsi rezolvări la unele probleme medicale, descoperirea unor domenii alternative ce vor aduce în viitor noi posibilități de a folosi tehnologia în viața noastră de zi cu zi. Însă totul va fi cu un preț, Uranus face și un careu cu Venus și ne va atrage atenția asupra poporului, conștiinței colective.
În interpretarea evenimentului din 21 August 2017, planeta Jupiter din semnul Balanță este cheia, deoarece vor aduce din nou în discuție anumite probleme ce au fost de actualitate în ultimii patru ani de zile la nivel mondial.
Se va observa o stare de tensiune, mulți lideri vor afișa o imagine pozitivă la exterior, dar atitudinea și faptele vor evidenția cu totul alte gânduri, ceea ce ar putea duce la noi alianțe, la schimburi dure de replici sau lovituri sub centură în ceea ce privește mediul economic, politic, militar.
Se pare că în această perioadă credința în Dumnzeu se va întări, oamenii vor căuta o scăpare la divinitate pentru ceea ce vor avea de depășit. Intențiile sunt foarte bune, numai că Mercur retrograd are și el un cuvânt de spus în tot acest proces, va aduce în actualitate unele promisiuni care s-au făcut acum patru ani și care nu s-au finalizat.

Cu toate că momentul 21 August 2017 este unul benefic pentru umanitate, acesta reprezintă și un nou început din punct de vedere economic, financiar, spiritual, energetic, iar faptul că Mercur va pune probleme ne va trimite cu gândul la deziluzie. Totuși, sunt șanse ca tot ceea ce gândim și planificăm în această perioadă să se materializeze odată cu începutul lunii ianuarie 2018, dar până atunci trebuie să ne dăm seama ce se urmărește, să încercăm să ne dăm seama că pentru a atinge succesul este nevoie să renuntăm la orgoliu.
La nivel de individ, aceasta Eclipsă se va mai resimți și în următoarele 3 saptămâni. Prin urmare, efectele ei pot fi benefice și după revenirea lui Mercur la mers direct, odată cu 5 septembrie.
Până atunci însă ne confruntam cu dileme, tot ceea ce ne propunem să realizam trebuie gândit, planificat, anticipat, justificat, ceea ce nu va fi ușor, întrucât avem un amalgam de stări interioare. Vom fi puși în dificultatea de a arăta lumii ceea ce noi putem face prin capacitățile noastre. Acolo unde sunt indivizi care știu că pot face mai mult pentru întreaga umanitate este recomandat să se apuce de un nou curs, să studieze, să caute un mentor, un înțelept care să le deschidă calea spre credință.

Eclipsa din data de 21 August 2017 ne va pune la încercare încrederea în Dumnezeu, în noi înșine. Soarta, destinul îi vor face pe mulți să treacă peste un nou prag al evoluției conștiinței. Nu va fi ușor, acest proces se va încheia în August 2018, dar atunci totul va fi diferit întrucât îl vom avea pe Saturn alături de Pluto în Capricorn, care vor cere multă rigoare în tot ceea ce se face.

Ce este bine de făcut la Eclipsa din 21 august 2017:

1. planuri de afacere
2. planuri de familie
3. planuri de călătorii
4. planuri de studiu
5. ordine la locul de muncă
6. căutare loc de muncă
7. căutarea de colaboratori dispuși să împărtășească aceleași idei
8. găsirea de răspunsuri la problemele care vă macină din ultimele șase luni de zile
9. conștientizarea faptului că suntem aici pe pământ pentru o perioadă scurtă de timp
10. dobândirea păcii interioare

Vom observa că, spre deosebire de evenimentul din 7 August 2017 (Eclipsa de lună), acum vor fi influentați în mod considerabil bărbații. De schimbările pe care le vor face aceștia va depinde soarta întregii umanități.

sursa foto: descopera.org

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.