Anul Câinelui de pământ 2018: Stele care aduc infidelitate, dar și autoritate

Anul Câinelui de pământ 2018: Stele care aduc infidelitate, dar și autoritate
Anul Câinelui de pământ aduce schimbări majore pentru nativi atât în plan sentimental cât și profesional. 4 Februarie 2018, ora 05:31 este momentul

astrologic de tranziție la Anul Câinelui și se numește Lapchiun.

DE INTERES: Stele zburătoare 2018

Anul Nou Chinezesc se sărbătorește pe 16 februarie, cea mai apropiată zi cu Lună Nouă de data de 4 februarie, dar anul 2018 nu are Lapchiun.

Lapchiun simbolizează venirea primăverii, energia începutului și când începutul anului nu prinde această energie banii vin mai greu, după câteva luni și după multă muncă.

În anul 2018, elementul metal reprezintă norocul de bani, deci banii vor veni abia în lunile guvernate de zodii de metal, Maimuță și Cocoș, adică August și Septembrie 2018.

Harta celor 4 Stâlpi ai destinului pentru anul Câinelui:

anul-cainelui-pamant-ZODIACOOL

Se observă în hartă că în anul 2018 avem prezente 2 stele speciale: Romantism și Comandant, care schimbă norocul în dragoste, pe plan social și financiar.

Steaua Romantismului amplifică iubirea, doar că în anul 2018 este plasată în stâlpul Oră și aduce dragoste din afara relației, dar și infidelitate, poate mai mulți admiratori. Cuplurile deja sudate s-ar putea confrunta cu probleme de dragoste în căminul conjugal.
În astrologia chineză, stâlpul Oră reprezintă casa bunurilor materiale, a averii, iar prezența acestei stele va aduce dorința de a cumpăra bunuri din țări străine.

Steaua Comandantului aduce noroc de autoritate, bună reputație pentru lideri care muncesc, sunt corecți și perseverenți. Vor suferi cei care încearcă să profite de alții și vor fi atrași în conjuncturi în care vor pierde banii, chiar reputația.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.