Zodia MISTREȚ

În societate, o persoană plăcută de toată lumea datorită carismei sale. Nativ harnic, generos, cu noroc la bani

  • Caracteristici zodie: hărnicie, generozitate, noroc la bani, altruism
  • Ai succes cu nativii din zodia: Iepure, Capră
  • Comunicare dificilă cu nativii din zodia: Șarpe
  • Zi excelentă: Miercuri
  • Zi cu vitalitate: Marți
  • Zi cu obstacole: Sâmbătă
Mistreț

Femeia MISTREȚ

O persoană plină de blândețe, de compasiune și gata să vină oricând în ajutorul celorlalți. Are o fire iertătoare și blândă. Prin aceste calități știe să cucerească inima celor din jur.

Îi place să ofere daruri și îi pasă de cei din jur. Acționează cu multă generozitate și este o revelație plăcută în orice mediu în care apare.

Femeia Mistreț de Lemn
Anii pentru Mistreț de Lemn: 4 februarie 1935 – 23 ianuarie 1936; 31 ianuarie 1995 – 18 februarie 1996
Își ajută cu drag prietenii și colegii. Este o soție sau o iubită plină de compasiune și îi place să se îngrijească de treburile casei.

Loading...

Femeia Mistreț de Foc
Anii pentru Mistreț de Foc: 22 ianuarie 1947 – 9 februarie 1948; 18 februarie 2007 – 6 februarie 2008
Este o doamnă dinamică, iar în anumite condiții poate deveni nerăbdătoare și chiar agresivă. Este de multe ori în poziție de atac și îi place să dețină putere socială prin funcții înalte. Poate fi un lider de succes, dar acționează cam fără scrupule, deoarece îi plac foarte mult banii.

Femeia Mistreț de Pământ
Anii pentru Mistreț de Pământ: 8 februarie 1959 – 27 ianuarie 1960; 5 februarie 2019 – 24 ianuarie 2020
O femeie care se încrede în ceilalți, în general cu o atitudine pozitivă. Poate deveni furioasă și își poate transmite ura către persoanele care o dezamăgesc.

Femeia Mistreț de Metal
Anii pentru Mistreț de Metal: 27 ianuarie 1971 – 14 februarie 1972; 23 ianuarie 2031 – 10 februarie 2032
O persoană corectă, căreia nu îi plac conflictele. Deciziile sale se bazează pe păstrarea unei stări de armonie, iar pentru aceasta va alege de multe ori să se retragă din situațiile sau din relațiile conflictuale.

Femeia Mistreț de Apă
Anii pentru Mistreț de Apă: 13 februarie 1983 – 1 februarie 1984; 10 februarie 2043 – 29 ianuarie 2044
Știe să se manifeste cu grație și cu blândețe. Este o fire introvertită și plină de înțelepciune. Nu o preocupă în mod excesiv partea materială a vieții, ci mai degrabă o atrage partea spirituală sau filosofică. Datorită detașării sale, atrage banii cu ușurință.

Celebrități născute în anul Mistrețului:
Stela Popescu, Hillary Clinton, Maria Callas.

Horoscop Femeia Mistreț, în continuare:


Bărbatul MISTREȚ

Bărbatul din zodia Mistreț este un bărbat încântător, care cucerește cu ușurință pe cei din jur. De cele mai multe ori alege să acționeze cu blândețe, are o inteligență nativă, care îl ajută să facă glume bune.

Nativul Mistreț se manifestă ca un gentleman când are de toate, este un exemplu pentru ceilalți și se remarcă prin sinceritate și noblețe. Nu își dezamăgește niciodată prietenii, aceștia se pot baza pe el.

Bărbatul Mistreț de Lemn. Anii pentru Mistreț de Lemn: 04 februarie 1935 – 23 ianuarie 1936; 31 ianuarie 1995 – 18 februarie 1996
Fiind o fire retrasă, are nevoie de impulsionare din partea celor din jur. De obicei, nu îi place să meargă la evenimente sociale și este o fire mai tăcută. Nu îi place să fie deranjat sau agresat. Vrea să fie abordat prin blândețe și bunătate.

Bărbatul Mistreț de Foc. Anii pentru Mistreț de Foc: 22 ianuarie 1947 – 9 februarie 1948; 18 februarie 2007 – 6 februarie 2008
O persoană care vrea să iasă în evidență, să iasă la scenă deschisă. Poate fi încăpățânat și agresiv uneori. Se poate manifesta plin de ego, dar poate fi și de încredere.

Bărbatul Mistreț de Pământ. Anii pentru Mistreț de Pământ: 8 februarie 1959 – 27 ianuarie 1960; 5 februarie 2019 – 24 ianuarie 2020
O persoană directă, lipsa sa de tact îl poate face să piardă în situațiile care necesită strategii elaborate. Poate atinge cu ușurință culmi înalte de progres și nu îi pasă ce vorbește lumea despre el.

Bărbatul Mistreț de Metal. Anii pentru Mistreț de Metal: 27 ianuarie 1971 – 14 februarie 1972; 23 ianuarie 2031 – 10 februarie 2032
Disciplinat și ordonat, se supune cu ușurință regulilor. Nu îi plac schimbările bruște de situație, este adeptul planuri sigure, de la care nu se abate. Este preocupat să controleze din timp ceea ce face, nefiind genul de om spontan.

Bărbatul Mistreț de Apă. Anii pentru Mistreț de Apă: 13 februarie 1983 – 1 februarie 1984; 10 februarie 2043 – 29 ianuarie 2044
Muncitor și modest, se poate manifesta cu tact și meticulozitate. Are idei progresiste, îi place să-i ajute pe cei din jur și să le asigure o viață mai bună.

Celebrități născute în anul Mistrețului:
Klaus Iohannis, Bryan Adams, Ernest Hemingway, Elton John, Arnold Schwarzenegger.

Horoscop Bărbatul Mistreț, în continuare:Nativii din zodia Mistreț, atât femei cât și bărbați, sunt eficienți în afaceri și își pot atrage relații de dragoste folosind:
Parteneri de afaceri: Câine
Activatorul dragostei: Șobolan Albastru, în Nord
Compatibilitate Zodia Mistreț

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc MISTRET 2019, horoscop chinezesc pe satrea de SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu
Zodiac chinezesc MISTRET 2019, horoscop chinezesc 2019 BANI și carieră
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: în anul 2019, nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.