Zodia Cal

Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă vitalitatea cu ușurință

  • Caracteristici zodie: perseverență, rezistență, putere, simțul umorului
  • Ai succes cu nativii din zodia: Tigru, Câine
  • Comunicare dificilă cu nativii din zodia: Șobolan
  • Zi excelentă: Marți
  • Zi cu vitalitate: Vineri
  • Zi cu obstacole: Miercuri
Cal

Femeia CAL

Foarte sigură pe sine însăși, deosebit de cinstită și amabilă. Părțile sale negative sunt orgoliul și egoismul. Nu poate trăi fără sentimentul puternic de libertate.

Devine agresivă când cineva încearcă să o înfrâneze. Are o minte curioasă, zburdalnică și este mereu în căutare de lucruri și experiențe noi. Se plictisește repede dacă stă într-un loc. Iubește călătoriile, drumețiile și vacanțele.

Femeia Cal de Lemn
Anii pentru Cal de Lemn: 03 februarie 1954 – 23 ianuarie 1955; 31 ianuarie 2014 – 18 februarie 2015
Iubește libertatea absolută. Este mereu preocupată de neregulile și de greșelile celor din jur. Are tendințe cârcotașe. Poate deveni lacomă. Fiind destul de agitată, poate fi distrasă cu ușurință de la linia planurilor sale.

Loading...

Femeia Cal de Foc
Anii pentru Cal de Foc: 25 ianuarie 1906 – 12 februarie 1907; 21 ianuarie 1966 – 04 februarie 1967
Poate fi atât compasivă, cât și critică, poate iubi și urî cu aceeași forță. Totuși, de cele mai multe ori îi farmecă pe cei din jur, generând o atracție irezistibilă. Este o provocare pentru cine își dorește să-i fie în preajmă. Devine iubitoare dacă este tratată cu blândețe și înțelepciune.

Femeia Cal de Pământ
Anii pentru Cal de Pământ: 11 februarie 1918 – 31 ianuarie 1919; 07 februarie 1978 – 27 ianuarie 1979
Are un calm straniu, ca un fel de liniște dinaintea furtunii. Își poți controla destul de bine impulsivitatea și tendințele agresive. Dacă este nevoită, respectă regulile, dacă nu, le încalcă cu plăcere. Este o natură curioasă și dornică de noi începuturi. Știe cum să se facă plăcută, dar este și răzbunătoare dacă nu i se fac toate mofturile.

Femeia Cal de Metal
Anii pentru Cal de Metal: 30 ianuarie 1930 – 16 februarie 1931; 27 ianuarie 1990 – 14 februarie 1991
Loială și modestă, dar ascunsă atunci când vine vorba de propria personalitate. Este curajoasă și demnă, poate însă izbucni de furie în orice moment și să atace cu multă forță psihică sau verbală.

Femeia Cal de Apă
Anii pentru Cal de Apă: 15 februarie 1942 – 04 februarie 1943; 12 februarie 2002 – 31 ianuarie 2003
Poate cunoaște uneori și stări de confuzie sau fluctuanțe între pozitiv și negativ. Este suspicioasă, schimbătoare și nu se împrietenește ușor. Își ține cu greu mintea în frâu.

Celebrități născute în zodia Cal:
Andreea Banică, Cindy Crawford, Linda Evans, Rita Hayworth, Janet Jackson.

Horoscop Femeia Cal, în continuare:


Bărbatul CAL

Sincer și direct, un om de acțiune. Îi place să fie activ și să muncească cu perseverență.

Un bărbat care are nevoie de libertate, de mișcare și de acțiune, cu mult spor în ceea ce face. Este foarte greu de domolit, se comportă cu mândrie și cu multă eleganță.

Pur și simplu nu suportă regulile și le încalcă ori de câte ori are ocazia. Este inteligent și știe să găsească portițe de scăpare pentru a-și hrăni spiritul liber. Nu se implică în discuții bazate pe bârfe și calomnii. Este cinstit și muncitor. Poate deveni o prezență incomodă în politică, din cauza corectitudinii și a principiilor sale corecte. Poate fi agresiv verbal, lipsit de diplomație și, de multe ori, pierde din cauză faptului că spune adevărul pe șleau. Un om parolist.

Bărbatul Cal de Lemn
Anii pentru Cal de Lemn: 03 februarie 1954 – 23 ianuarie 1955; 31 ianuarie 2014 – 18 februarie 2015
Poate fi plin de sine, mândru și orgolios. Are o putere mentală deosebită, mai ales în situații de conflict. De regulă, nu are încredere în oamenii lași. Are curaj cu carul, dar nu este cel mai bun diplomat, astfel încât rănește ușor prin cuvinte dure, lipsite de tact.

Bărbatul Cal de Foc
Anii pentru Cal de Foc: 25 ianuarie 1906 – 12 februarie 1907; 21 ianuarie 1966 – 04 februarie 1967
Are o personalitate pătimașă și explozivă. Este elegant și inteligent, plin de sine, cu un orgoliu peste măsură, de neînduplecat, ceea ce-l poate face să fie greu de suportat. La cea mai mică scânteie se aprinde și reacționează violent.

Bărbatul Cal de Pământ
Anii pentru Cal de Pământ: 11 februarie 1918 – 31 ianuarie 1919; 07 februarie 1978 – 27 ianuarie 1979
Se poate considera un norocos, deoarece își ține în frâu tendințele „nărăvașe” și se poate apropia ușor de inima celor din jur. Știe cum să-și apere secretele și să le ascundă față de alții. Este o fire înțelegătoare și dornică să aducă armonie în mediile în care se manifestă.

Bărbatul Cal de Metal
Anii pentru Cal de Metal: 30 ianuarie 1930 – 16 februarie 1931; 27 ianuarie 1990 – 14 februarie 1991
Are o aură nobilă, cavalerească. Se preocupă excesiv de propria persoană și vrea să aibă o influență cât mai mare în societate. Este disciplinat și plin de respect. Poate fi introvertit și plin de frustrări când vede că lucrurile nu decurg așa cum își dorește.

Bărbatul Cal de Apă
Anii pentru Cal de Apă: 15 februarie 1942 – 04 februarie 1943; 12 februarie 2002 – 31 ianuarie 2003
Un bărbat inteligent, care acționează cu calm și îi ascultă pe cei din jur. Știe cum să obțină cu ușurință succesul. Atrage ca un magnet afectivitatea din partea oamenilor. Principial, preocupat de adevăr și justețe, poate fi un partener foarte plăcut în afaceri sau în relații.

Celebrități născute în zodia Cal:
Ion Iliescu, Radu Beligan, Rowan Atkinson, Sean Connery, Kevin Costner, James Dean, Clint Eastwood, Harrison Ford, Paul McCartney, John Travolta.

Horoscop Bărbatul Cal, în continuare:Nativii din zodia Cal, atât femei cât și bărbați, sunt eficienți în afaceri și își pot atrage relații de dragoste folosind:
Parteneri de afaceri: Capră
Activatorul dragostei: Iepure Verde, în Vest
Compatibilitate Zodia Cal

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Previziuni pentru anul 2020 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.