Horoscop Berbec 2021. Previziuni astrologice complete pentru anul 2021

Predictii din Horoscop Berbec 2021 realizate de astrologul profesionist zodiacool.ro pentru toti nativii Berbeci, previziuni pentru anul 2021

Previziuni astrologice în horoscop Berbec 2021

Ce spune gromovnicul din bătrâni despre anul 2021? Dacă este să ne luăm după Gromovnic, și să știți că îl luăm în serios, Anul 2021 se află sub influența lui Saturn. Berbecul nu se înțelege foarte bine cu această planetă.

Nativul este impulsiv, socotește mai puțin ce face, acționează pur și simplu. Bineînțeles că nu dorim să descurajăm acești nativi!

Aceia care și-au văzut de treabă, care au respectat niște norme, au respectat programul, sunt în avantaj cert.

Horoscop Berbec 2021 general

Nativii Berbec sunt mai puțin avantajați pentru că trăirile lor interioare nu sunt în concordanță cu vibrațiile anului,  impulsurile le sunt ascunse de Saturn și sunt în situația de a face efort în plus pentru orice dorește să obțină.

Avantaj Berbec 2021: „Sub planeta Saturn e bine a începe învățătura și a schimba vechile obiceiuri”. Și începuturile sunt de partea nativilor Berbec. Aici este domeniul în care nativii aceștia sunt maeștri!

Previziuni 2021 Berbec

Viața profesională este foarte important să se desfășoare după toate regulile și îndeplinind obligațiile cu responsabilitate, mai ales în perioada martie-mai, în caz contrar nativii riscă să își dea peste cap situația financiară.   

Contractele din perioada de toamnă se lasă mult așteptate, dar odată venite/semnate, înseamnă o relaxare din punct de vedere financiar.

Prin luna septembrie, după multe eforturi, nativii Berbec constată că începe să le facă plăcere să meargă la serviciu. Fie anturajul este unul fericit, fie activitatea este plăcută.

Cert este că locul de muncă devine un spațiu extrem de confortabil. Cu toate acestea un nou contract se lasă cam mult așteptat.

Dar, odată semnat, noul parteneriat presupune multă muncă, tensiuni, responsabilități sporite. Toată această agitație însă, aduce plus valoare și asta e bine.

Și ca urmare, anul se încheie foarte bine. Binanțul anului 2021 este unul pozitiv la capitolul bani. Dar nativii Berbec merită, au muncit!

Anul începe cu acea preocupare pentru profesie și pentru responsabilitățile cu care societatea l-a împovărat pe nativ. Continuă cu o preocupare intensă pentru bani și viața personală, viața „în doi” se desfășoară printre picături, cel puțin în primele luni ale anului.

Perioada cu o energie benefică este cuprinsă cu aproximație între 20 martie și 20 aprilie, când Soarele care le traversează zodia le dă o energie și o lumină aparte.

Nativii sunt pasionali și generoși și efectiv pot face chiar și o relație care dădea semne de încetinire, să se reaprindă.

Horoscop Berbec 2021 în dragoste, carieră, sănătate

Pentru horoscop Berbec 2021 dragoste, carieră și sănătate, alege caseta de mai jos.

Idei de cadouri pentru Berbec

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Horoscop Berbec 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Berbec pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 20 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.