Horoscop Varsator 2020. Horoscop 2020 Varsator sanatate

Horoscop 2020: Vărsător sănătate: pentru nativii din zodia Vărsător, guvernați de planetele Saturn și Uranus, în anul 2020 horoscopul arată că există

riscul de a se croniciza suferințe mai vechi.

Astrologul ZODIACOOL atrage atenția că, legat de sănătate, horoscopul arată predispozițiile nativului.

Nu este neapărat ca nativul să sufere o afecțiune numai pentru că aceasta apare în horoscop. Citirea hărților are rolul, în primul rând, de a pune în gardă nativul și de a-i recomanda cea mai bună atitudine pentru a evita suferințele fizice.

Pentru nativii din zodia Vărsător, guvernați de planetele Saturn și Uranus, în anul 2020 horoscopul arată că există riscul de a se croniciza suferințe mai vechi.

Problemele legate de sănătate sunt destul de serioase pentru acești nativi în 2020 si aceasta, în primul rând, dacă nu înțeleg să se retragă, să se regăsească pe sine.

O stare de delăsare, lipsă de grijă de propria persoană, poate face ca lucrurile să fie și mai dificil de rezolvat.

Cei din jur au și mai puțin acces la nativ decât de obicei ca să îl ajute efectiv. Este nevoie de multă insistență, retragerea nativului și nevoia de singurătate face și mai dificilă comunicarea.

Toate afecțiunile, toate excesele (inclusiv oboseala, epuizarea), toate viciile se pot acum așeza pe corpul fizic și se pot transforma în boli cronice.

O vizită la doctor este esențială la începutul anului 2020, deoarece orice afecțiune este acum mai vizibilă și riscul să se comită erori medicale este mai mic decât de obicei.

Astrologul ZODIACOOL amintește că cea mai sensibilă parte a corpului pentru acești nativi este zona gambelor.

Cu predispoziția generală la afecțiuni sau sensibilizare a zonei genunchilor pe care o indică horoscopul pentru anul 2020, este de înțeles că nativii din zodia Vărsător vor avea probleme cu picioarele în general.

Ca și semn de aer, plămânii pot avea sensibilități, precum și arderile la nivel celular care au nevoie de oxigen.

Există, de-a lungul anului 2020, pericolul de accidente pentru toți nativii din zodiac.

Horoscopul pentru Vărsători îi avertizează că există predispoziții la accidente prin lunile august, septembrie sau octombrie 2020.

Accidentele pot surveni la drumuri scurte, drumeții. Nu exclud posibilitatea accidentării în timpul unei conversații, la telefon, de exemplu fiind atenți la convorbire, să se împiedice de ceva. Grija, atenția pe care o acordă celui de la celălalt capăt al firului poate fi cauza unei neatenții. În acest caz, pot fi afectați genunchii.

Astrologul ZODIACOOL, după ce v-a pus în temă cu aceste probabile situații neplăcute, dorește să vă liniștească: nu este obligatoriu să se întâmple și mai ales stă în puterea nativilor să evite.Cum? Înțelegând că este o perioadă de odihnă, și mai ales, în cazul unor simptome care persistă, consultarea medicului neapărat.

Un aspect important: horoscopul predispune, ajută la ameliorarea unor suferințe, dar acest lucru nu exclude vizita la medic in cazul în care există simptome severe sau care persistă. Astrologia poate fi însă, un bun sfătuitor.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Varsator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 29 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.