Horoscop Varsator dragoste. Horoscop 2020 Varsator dragoste

Horoscop Vărsător dragoste: nativii zodiei Vărsător vor avea tendința de a se retrage, de a căuta locuri liniștite unde se pot domoli de toate câte au

pătimit în ultimul timp prin lume. Aceștia au trăiri spirituale intense și sunt greu de înțeles.

Nativii zodiei Vărsător vor avea, în special la începutul și la sfârșitul anului 2020, tendința de a se retrage, de a căuta locuri liniștite unde se pot domoli de toate câte au pătimit în ultimul timp prin lume.

Astrologul ZODIACOOL amintește că în 2019 a intrat Uranus în Taur, adică tocmai în domeniul căminului, locului intim al acestor nativi. Revoluție în horoscop 2020 la capitolul familie/cămin.

În casă, toate vor să se înnoiască. Familia revendică pe toate părțile libertate. Pe de altă parte, înșiși nativul Vărsător dorește un pic de singurătate.

Toate acestea trebuie înțelese de toate părțile implicate. Horoscopul are rolul de a vă avertiza asupra unor posibile situații. Acasă nu mai este liniște deloc.

Nativii zodiei Vărsător par că le pasă mai puțin de lumea înconjurătoare, dar e doar o aparență.

Este foarte interesant cum în timp ce nativul dorește însingurarea, în timp ce nu îi mai pasă de nimic, el totuși se dedică mai mult celorlalți decât sieși. Există această tendință a nativului Vărsător de a-și generaliza atenția de la simplu la complicat, de la individual la general.

De data aceasta sensul ar trebui să fie exact invers. Această stare este mai greu de explicat, dar oricine a trăit-o cel puțin o dată în viață. Nativul se apropie de Dumnezeu, are o relație directă cu El.

Indiferent de credință, de nivel intelectual, nativii din această zodie au trăiri spirituale intense și de aceea sunt mai puțin înțeleși de cei din jur.

Nativul se simte neînțeles, dorește singurătatea, este dedicat celorlalți dar nu se vede, dorește să se regăsească pe sine, dar se abandonează în același timp, nici el nu știe ce vrea.

De aceea, astrologul ZODIACOOL face un apel la familia și partenerii acestor nativi care trebuie să dea dovadă de multă înțelegere.

Horoscopul 2020 se schimbă și în luna martie, la sfârșit. Vărsătorii ies, și-au încărcat bateriile cu energii subtile și, de exemplu, se pot îndrăgosti sau pot reaprinde flacăra unei relații care intrase în rutină. Marte intră în prima casă.

Pe la jumătatea anului 2020, nativul Vărsător devine foarte responsabil și se poate gândi la relații în care este implicat ca la ceva stabil. Are sentimentul că a pierdut prea mult timp, se reactivează și începe să se uite la ceas, la filele calendarului și dorește să facă totul ca la carte. Sunt șanse deci, pentru o căsătorie.

Deși nativul face eforturi să fie totul bine, partenerul îl poate găsi prea rigid. De data aceasta este excesiv de corect, fără concesii.

Pe la sfârșitul verii, arată horoscopul 2020, nativul se trezește efectiv vorbind, vorbind lucruri pe care nu ar dori să le spună vreodată și totuși ele se aud și afectează viața de cuplu.
Dar, septembrie 2020 este luna în care vorbele rostite la supărare se uită datorită trăirilor profunde, amoroase, intense.

Ca o concluzie a astrologului ZODIACOOL pentru anul 2020, lucrurile sunt bune la nivelul horoscopului, doar o comunicare defectuoasă poate face mai mult rău relațiilor decât adevăratele sentimente.

Atenție ce spuneți și ce gândiți, mai ales în perioada august-octombrie 2020.

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

Idei de cadouri pentru Varsator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 30 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.