Horoscop Varsator 2020. Horoscop bani

Horoscop 2020 Vărsător bani: anul 2020, pentru nativii Vărsător aduce meditație, singurătate, rugăciune, retrage. Aceștia au o stare de abandonare, însă

odată cu intrarea Nodului Nord în zodia Gemeni, se reaprinde pasiunea.

Nativii acestei zodii trec printr-o perioadă extrem de dificilă, în special la începutul anului 2020. Luna ianuarie îi face pe Vărsători pe cât de altruiști, pe atât de dificili.

Astrologul ZODIACOOL constată că Vărsătorii au trecut printr-o perioadă foarte solicitantă, deoarece prietenii, cunoscuții, familia, i-au antrenat în tot felul de activități și acum doresc doar să fie lăsați în pace.

Horoscopul acestora îi îndeamnă să se abandoneze pur și simplu. Doresc singurătatea mai mult ca orice, dar nu din egoism, ci pur și simplu pentru că nu le pasă de nimic, inclusiv de ei înșiși, nu au ținte materiale.

Aceștia doresc să se retragă într-o relație directă cu Universul, cu Dumnezeu. Au o stare de abandonare, de „fie ce o fi” pentru că au credința că undeva, cineva, le aranjează pe toate.

Le puteți cere lucruri, sunt alături de aceia care au nevoie, sunt capabili de sacrificiu de sine pentru cauza celuilalt, dar nu le cereți să fie prezenți cu adevărat.

Au nevoie de timp pentru ei, deși se dedică celorlalți. Așa-zisul timp pentru ei este răgaz pentru meditație, rugăciune și introspecție.

Astrologii clasici spun că domeniul în care se joacă cel mai puternic planetele în 2020 pentru Vărsători este unul al suferinței și al servirii cauzei celorlalți.

Este așadar, doar în mare parte. Să nu se înțeleagă prin detașare/retragere, neglijarea problemelor de serviciu. Lucrurile merg într-o rutină, fără asperități și fără realizări fulminante.

Astrologul ZODIACOOL recomandă acestor nativi să își satisfacă nevoie de singurătate, să se roage dacă simt nevoia, să mediteze pentru că există riscul ca, nefăcând asta de bunăvoie, să fie ținta unei suferințe adevărate care să îi oblige să se retragă. Retragerea benevolă este cea mai recomandată.

Să nu se înțeleagă că trebuie să lase tot și să se ascundă prin munți, prin peșteri. Este suficientă retragerea în sine un anumit timp și o relaționare directă cu divinitatea. Aveți, cel puțin la începutul anului, fir direct cu El.

Apoi, prin februarie, acest aspect își mai diminuează din putere și nativii „ies în lume” ca să își impună personalitatea și mai ales ideile.

Odată cu intrarea Nodului Nord în zodia Gemeni, se reaprinde pasiunea. Axa nodurilor lunare este ca acul unei busole care arată direcția către care tind energiile planetare într-o anumită perioadă.

Pentru nativii din Vărsător, începând cu luna iunie, horoscopul 2020 demarează o perioadă în care se bucură, se afișează, intră în lumina reflectoarelor și se laudă tocmai cu lucrurile care până acum i-au ținut blocați în tot felul de trebușoare migăloase, care parcă nu se mai terminau. Acum încep să facă acele lucruri care le umple inima.

Timp de peste un an de zile, nativii sunt vizibili. Niște vorbe le poate crea prin luna august un disconfort care să dureze până prin noiembrie.

Noiembrie este însă o lună foarte bună în plan profesional, vedem în horoscop 2020. Nativii Vărsător au parte de recunoaștere.

Astrologul ZODIACOOL recomandă acestor nativi pentru sfârșitul anului 2020, o retragere în sine, meditație, rugăciune, asemănătoare cu cea de la începutul anului, dar nu la fel de profundă.

Vezi mai jos previziunile pentru sănătate.

Idei de cadouri pentru Varsator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 29 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.