Horoscop 2020 Taur sanatate, vitalitate

Horoscop 2020 Taur pe starea de sanatate. Atentie la accidente in trafic, anul incepe cu afecțiuni ale genunchilor și gambelor

Cu planeta Uranus în zodia lor, zodie guvernată de Venus, nativii din Taur sunt expuși la tot felul de suferințe ciudate, care vin brusc și trec la fel de neașteptat, aparent fără niciun motiv: o durere ici, una colo, fără un diagnostic precis, fără o medicație care să justifice vindecarea.

Nu sunt chestiuni grave, dar sâcâie nativul și îi dă senzația că se dansează pe nervii lui. În orice caz, recomandarea astrologului ZODIACOOL este aceea că orice afecțiune, în special una persistentă, să fie semnalată la medic!

Anul 2020 începe cu afecțiuni ale genunchilor și gambelor, în primul rând datorită lipsei de maleabilitate, de diplomație, atât de specifice acestei zodii.

Această afecțiune durează și necăjește nativii aproape tot timpul anului 2020.

În tot acest interval de timp nativii sunt în situația de a nu dori (căci de putut pot!) să vadă linia ascendentă pe care le-o indică horoscopul și merg în continuare cu o atitudine de „așa vreau eu” care mai mult îi fixează, tendința anului fiind dimpotrivă aceea de mișcare.

Imediat ce apelează la un pic de diplomație, imediat de încearcă o atitudine jovială chiar și atunci când, evident, sunt nedreptățiți sau când evident sunt atacați, imediat ce devin mai mobili, ca prin minune aceste afecțiuni pot dispărea.

Domeniul sănătății se află pe zodia Balanța, ca să aibă o sănătate bună acești nativi au nevoie de armonie, de bune relații cu cei din jur, de frumos. Ei înșiși sunt amatori de frumos.

Pentru tratarea unor afecțiuni cu metode netradiționale, pot încerca cu succes terapii prin muzică, aromaterapii, masaje cu uleiuri parfumate. În anul 2020 se pot croniciza afecțiuni la nivelul capului gen sinuzită sau probleme cu ochii.

Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție pe tot parcursul anului 2020 la consumul de sare și la alte substanțe care pot produce intoxicații.

Este bine să fie ponderați mai ales în cadrul întâlnirilor cu prietenii, în grupuri, unde consumul de alcool sau fumatul se întețește și toxinele se acumulează mai mult decât în alte situații.

Chiar dacă intoxicațiile nu sunt evidente sau nu necesită o diagnosticare, picioarele grele și umflate sunt rezultatul acestor mici scăpări în tot felul de tentații, inclusiv pofte culinare.

În luna August 2020, în horoscop apare predispoziția ca afecțiuni mai vechi să se cronicizeze.

Cauza poate fi, pe lângă neglijarea simptomelor mai vechi, o călătorie scurtă la care condițiile conduc către contractarea unei răceli, o indigestie, situații prin care a mai trecut nu demult.

Există o predispoziție la accidente în lunile Octombrie-Noiembrie la drumuri lungi, în cadrul unor întâlniri cu persoane importante, la cursuri de instruire.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este ca în cazul în care sesizează probleme de sănătate să apeleze la medici nu neapărat renumiți, deoarece cel mai important este modul în care comunică cu aceștia decât numele.

Pe de altă parte, nu este neapărat să se întâmple toate acestea dacă nativul ține cont de recomandările horoscopului referitor la atitudinea pe care trebuie să o dezvolte de-a lungul anului 2020.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Taur

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!