Horoscop Taur dragoste 2020. Previziuni casatorie, copii 2020

Horoscop Taur dragoste pentru anul 2020, familie si copii. Pe langa nativii Tauri in 2020 poate trece o mare iubire fara ca ei să bage de seama

Taurul este o zodie a pământului, a realității, și implicit, guvernat fiind de Venus, a plăcerilor lumești.

Cu toate acestea, astrologul zodiacool.ro atrage atenția că acești nativi nu sunt nicidecum lipsiți de spiritualitate. Ei sunt unii dintre aceia care transformă orice trăire subtilă, orice mesaj venit de „dincolo”.

În altă ordine de idei, sunt dedicați iubirii și partenerului până la a renunța la ei înșiși de dragul vieții în doi.

Simțul lor pragmatic și înclinația către amor, le spune că viața în doi este mult mai ofertantă. Și stabili fiind, se desprind foarte greu dintr-o relație.

Horoscop Taur dragoste 2020, perioade importante

Luna Februarie 2020 este o perioadă a apropierii de Divinitate, dedicându-se cu plăcere rugăciunii, meditației și introspecției. Se retrag, în singurătate, după care revin în lume cu energii proaspete.

În luna Martie 2020 acești nativi au un șarm deosebit, o luminozitate aparte pe care le-o dă pacea interioară pe care au câștigat-o cu o lună în urmă și care transpare în aspectul lor exterior. Nativii sunt irezistibili și pot face în această perioadă chiar noi cuceriri.

Astrologul zodiacool.ro vede însă că pasiunea și creativitatea apar prin luna Mai când Soarele le traversează zodia și când o energie aparte îi face să emane iubire și pasiune.

O bună relație cu copiii este de asemenea foarte posibilă în această perioadă, care se îmbunătățește, se animă.

În horoscopul acestor nativi, zilele de 26-27-28 Aprilie 2020 sunt zile în care debordează de energie, de viață, de dorință de realizare. Sunt atractivi și gata să se îndrăgostească.

Recomandari in Horoscop Taur dragoste 2020

Dar, așa ca și în carieră, și în relațiile personale nativii din zodia Taur sunt puțin aroganți. Cunoașterea, filozofia, lucrurile acumulate de-a lungul anilor sunt pe cale să îi îndepărteze adevăratul „eu” care, în iubire, are cea mai mare greutate.

Au o atitudine de atotștiutori privind partenerul și propria familie, scoțându-i pe aceștia din sărite cu tot felul de remarci elaborate.

Tinerii în special cred că nu mai au nimic de învățat, sunt ironici, sunt gata să pornească în tot felul de acțiuni aventuroase, spre disperarea părinților și ai celor care îi iubesc.

Tineri sau nu prea, nativii din Taur nu realizează că adevărata înțelepciune constă în a-ți măsura corect forțele și să conștientizezi că atunci când te arunci într-o aventură, fără o bază reală o pățești mai mult ca sigur!

Aceste lucruri au o influență negativă asupra vieții de familie și a vieții de cuplu, evident. Partenerul de viață nu arată tot ce îl nemulțumește.

Pe de altă parte trăirile senzuale dintre nativi și parteneri pot să mai diminueze din nemulțumirea partenerului și să mai dreagă din problemele de cuplu.

Uranus aflat de anul trecut în zodia Taurului poate să încurce deoarece nativii au tendința de eliberare din orice formă de restricționare. În același timp, acordă libertăți partenerului, chiar apreciază un partener independent.

Astrologul ZODIACOOL observă că jovialitatea nu strică nicăieri!

Pe lângă acești nativi poate trece o mare iubire fără ca ei să bage de seamă! Atât de sus privesc! Ar fi păcat!

Vezi mai jos previziunile pentru Horoscop Taur 2020 pentru carieră și bani.

Idei de cadouri pentru Taur

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!