Horoscop 2020 Taur bani, cariera, profesie, loc de munca

Horoscop Taur bani 2020: Financiar este poate unul dintre cei mai buni ani ai acestor nativi

Taurii încep anul 2020 într-o stare de beatitudine, pur și simplu!

Să ți-l imaginezi pe realistul și puțin greoiul Taur plutind, zburdând, este de-a dreptul amuzant, dar să știți că și acești nativi, așa pragmatici cum sunt, pot să plutească de mulțumire, pierzând contactul cu atât de dragului lui pământ!

Astrologul ZODIACOOL îi percepe ca pe niște ființe desprinse de realitate deoarece se citește o posibilitate de ascensiune la care acești nativi visează de mult.

Prezența la începutul anului a 5 planete în domeniul evoluției (Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton), îi face să țâșnească efectiv. Nu neapărat în zona materială, profesională, dar nu este imposibil nici asta.

Este vorba de o evoluție intelectuală și/sau spirituală. Nativul Taur se mai bucură în 2020 și de protecție de la o persoană influentă, jovială, plină de bunăvoință și în același timp plină de știință de carte.

Pot spera în acest an inclusiv la o călătorie lungă, departe, eventual la studii, o călătorie tematică, pelerinaj, o călătorie de evoluție intelectuală și/sau spirituală.

Taurii au o bază de cunoștințe foarte solidă de care sunt conștienți, pot fi punctuali, au o forță extraordinară de ascensiune, de evoluție.

Și tocmai aceste calități și această stare îi face să trăiască mai mult în mentalul lor, în teorie, și mai puțin în realitatea imediată, crezând că totul este un vis frumos sau că sunt prea buni pentru lumea reală.

Dacă în anul 2020 există o axă pe care toți nativii zodiacului o au de parcurs, la nativii din Taur aceasta se orientează către mai multă mișcare, informare, comunicare, schimburi de idei, către lucrurile simple.

Anul 2020 este unul foarte bun, cu condiția să nu se lase fixați în ceea ce știu la ora actuală și să încerce tot timpul idei noi, să comunice cu cei din jur, să se informeze.

Greu pentru un nativ Taur autentic!

Astrologul ZODIACOOL se teme că tocmai succesul previzionat pentru 2020 îi poate îndepărta pe nativi de la această preocupare de dobândi informații noi.

Și este posibil ca tocmai protecția pe care o au de la acea persoană influentă să aibă tendința de a-i satisface pe moment și de-i bloca în ceea ce au deja.

Șansele în carieră sunt foarte bune în horoscopul lui 2020, dar cel mai important lucru pe care îl au de făcut este să fie mai mobili, mai comunicativi și mai simpli în tot ceea ce au de făcut.

Nativii Taur pot lua în considerație o carieră didactică. Ar fi o oportunitate care trebuie fructificată.

Mulți dintre acești nativi vor să urmeze cursuri, vor să învețe. Cei care sunt autodidacți exagerează cu studiul lucrurilor complicate în defavoarea informației simple, a comunicării de la om la om.

Micile deplasări în interes de serviciu le pot aduce nativilor multe beneficii.

Pe la mijlocul anului 2020 nativii Taur vin cu picioarele pe pământ și încep să fie mai joviali, mai prietenoși, încep să întrebe când e cazul, încep să răspundă cu bunăvoință.

Astrologul ZODIACOOL se teme pentru acei nativi care încearcă să speculeze, să se strecoare printre probleme care îi depășesc, deoarece există riscul să fie expuși.

Financiar este poate unul dintre cei mai buni ani ai acestor nativi, în special din luna Iulie 2020. Nativii din această zodie pot începe cu succes o școală înaltă sau o carieră didactică.

Horoscopul arată că, în principal trebuie să transforme aroganța intelectuală în împărtășirea, aplicarea științei!

Vezi mai jos previziunile pentru sănătate.

Idei de cadouri pentru Taur

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Taur , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!