Horoscop 2020 Săgetător dragoste

Horoscop Săgetător dragoste: nativii Săgetător au o dorință de a-și moderniza, tehnologiza, optimiza tot ce înseamnă muncă de rutină, muncă fizică.

Aceștia se axează pe zona de atracție, plăcere, confort, iar în acest an nu au parte de suferințe.

Odată cu instalarea definitivă a lui Uranus în Taur în anul 2019, nativii din zodia Săgetător au o dorință de a-și moderniza, tehnologiza, optimiza tot ce înseamnă munca de rutină, muncă fizică etc.

Vă schimbați aspiratorul, robotul de bucătărie, mașina de spălat rufe, vă achiziționați mașină de spălat vase dacă până acum nu ați avut, nu mai concepeți să pierdeți timpul cu treburi migăloase. Preferați să vă dedicați lucrurilor care vă plac.

Loading...

O mâncare bună vă va da extreme satisfacții. De asemenea, aveți tentația de a vă opri la vitrinele unor magazine de decorațiuni interioare și de a achiziționa obiecte frumoase, pentru casă.

Aici vă veți confrunta cu preocuparea pentru finanțe și socotelile vă pot da bătăi de cap, grijă că deja ați cheltuit prea mult!

Astrologul ZODIACOOL constată că familia este bulversată de toate acestea și este nevoie de multă diplomație din partea nativului cât și a celor care îi înconjoară ca să nu se lase cu scântei.

Săgetătorii prin natura lor sunt niște aventurieri, merg mereu către sus-înainte, țintesc deasupra. Partenerul trebuie să țină pasul cu ei. Acesta nu este însă un aventurier nesăbuit, vulgar, promiscuu.

Un nativ din Săgetător poate fi cel mai devotat partener de viață, un iubit fidel, cu o condiție absolut necesară: ca partenerul/partenera să le asigure evoluția intelectuală și/sau spirituală. Aici vorbim de dragoste.

Dar și la acest capitol astrologul ZODIACOOL, cu riscul de a fi prozaic, afirmă că pentru acești nativi, cel puțin în prima jumătate a anului 2020, dragostea trece prin stomac!

Suportul material pentru o întâlnire de amor este foarte important. Este important să fie îmbrăcat corespunzător, este atent la ce poartă partenerul.

O ambianță plăcută, un partener elegant și parfumat, ajunge la sufletul nativilor mult mai repede decât o întâlnire la sala de fitness sau o drumeție pe munte.

Există și excepții: la sala de fitness costumul de gimnastică să fie extra elegant, sala să fie dotată ultimul răcnet, drumeția să fie în locuri cu peisaje magnifice. Atunci mai merge, tras, dar merge.

În horoscop 2020, frumusețea și plăcerea sunt pe primul loc. Este mai complicat pentru familia nativului, cei cu care împarte căminul. Aceștia au de înfruntat pe de o parte grija nativilor pentru fiecare bănuț, pe de altă parte munca exagerată și preocuparea pentru a câștiga mai mult și mai bine.

Partenerii nativilor acestei zodii este bine să țină cont de toate acestea.

După astrologul ZODIACOOL, ca și intensitate a sentimentelor, patimile nu sunt la ordinea zilei în 2020, Săgetătorii oprindu-se la zona de atracție, plăcere, confort.

Au nevoie de un partener/parteneră care să le placă în primul rând. Chiar dacă nu au un aspect standard de frumusețe, partenerii Săgetătorilor trebuie să aibă în vedere aspectul fizic, armonia în comportare, vestimentația, în general un tot care să placă.

Vestea bună pentru nativi este că nu vor avea parte de suferințe acute.

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Săgetător!
Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Săgetător!
Ceea ce pentru alții pare un obstacol cât un munte, pentru tine pare doar un drum normal și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.