Horoscop Sagetator dragoste. Sagetator 2020 dragoste

Horoscop Săgetător dragoste: nativii Săgetător au o dorință de a-și moderniza, tehnologiza, optimiza tot ce înseamnă muncă de rutină, muncă fizică.

Aceștia se axează pe zona de atracție, plăcere, confort, iar în acest an nu au parte de suferințe.

Odată cu instalarea definitivă a lui Uranus în Taur în anul 2019, nativii din zodia Săgetător au o dorință de a-și moderniza, tehnologiza, optimiza tot ce înseamnă munca de rutină, muncă fizică etc.

Vă schimbați aspiratorul, robotul de bucătărie, mașina de spălat rufe, vă achiziționați mașină de spălat vase dacă până acum nu ați avut, nu mai concepeți să pierdeți timpul cu treburi migăloase. Preferați să vă dedicați lucrurilor care vă plac.

O mâncare bună vă va da extreme satisfacții. De asemenea, aveți tentația de a vă opri la vitrinele unor magazine de decorațiuni interioare și de a achiziționa obiecte frumoase, pentru casă.

Aici vă veți confrunta cu preocuparea pentru finanțe și socotelile vă pot da bătăi de cap, grijă că deja ați cheltuit prea mult!

Astrologul ZODIACOOL constată că familia este bulversată de toate acestea și este nevoie de multă diplomație din partea nativului cât și a celor care îi înconjoară ca să nu se lase cu scântei.

Săgetătorii prin natura lor sunt niște aventurieri, merg mereu către sus-înainte, țintesc deasupra. Partenerul trebuie să țină pasul cu ei. Acesta nu este însă un aventurier nesăbuit, vulgar, promiscuu.

Un nativ din Săgetător poate fi cel mai devotat partener de viață, un iubit fidel, cu o condiție absolut necesară: ca partenerul/partenera să le asigure evoluția intelectuală și/sau spirituală. Aici vorbim de dragoste.

Dar și la acest capitol astrologul ZODIACOOL, cu riscul de a fi prozaic, afirmă că pentru acești nativi, cel puțin în prima jumătate a anului 2020, dragostea trece prin stomac!

Suportul material pentru o întâlnire de amor este foarte important. Este important să fie îmbrăcat corespunzător, este atent la ce poartă partenerul.

O ambianță plăcută, un partener elegant și parfumat, ajunge la sufletul nativilor mult mai repede decât o întâlnire la sala de fitness sau o drumeție pe munte.

Există și excepții: la sala de fitness costumul de gimnastică să fie extra elegant, sala să fie dotată ultimul răcnet, drumeția să fie în locuri cu peisaje magnifice. Atunci mai merge, tras, dar merge.

În horoscop 2020, frumusețea și plăcerea sunt pe primul loc. Este mai complicat pentru familia nativului, cei cu care împarte căminul. Aceștia au de înfruntat pe de o parte grija nativilor pentru fiecare bănuț, pe de altă parte munca exagerată și preocuparea pentru a câștiga mai mult și mai bine.

Partenerii nativilor acestei zodii este bine să țină cont de toate acestea.

După astrologul ZODIACOOL, ca și intensitate a sentimentelor, patimile nu sunt la ordinea zilei în 2020, Săgetătorii oprindu-se la zona de atracție, plăcere, confort.

Au nevoie de un partener/parteneră care să le placă în primul rând. Chiar dacă nu au un aspect standard de frumusețe, partenerii Săgetătorilor trebuie să aibă în vedere aspectul fizic, armonia în comportare, vestimentația, în general un tot care să placă.

Vestea bună pentru nativi este că nu vor avea parte de suferințe acute.

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

Idei de cadouri pentru Sagetator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop Sagetator 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Sagetator 2021
Horoscopul pentru Sagetator
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Sagetator, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 09 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!