Horoscop Sagetator 2020 bani. Horoscop bani

Horoscop Săgetător bani: în acest an, viața nativilor Săgetător se învârte în jurul banilor. Aceștia devin un suport pentru nativ, pentru a se privi mai

atent, a conștientiza că sunt o sursă de dezvoltare.

Un cântec spunea pe vremuri:

„Money, money, money,
Must be funny, in the rich man-s world!”

Acest cântec al formației ABBA influențează drumul nativilor Săgetător în acest an pentru că totul se învârte în jurul banilor. Motto-ul acestui an este „Al meu”.

Posesiunile, valorile pe care le are, au întâietate în preocupările săgetătorilor, înainte de orice altceva.

Să nu mă înțelegeți greșit: nu sunt neapărat lipiți de materie fără să mai înțeleagă nimic din ceea ce îi înconjoară, dar ne-am obișnuit cu Săgetătorii detașați de material, cu spirit de aventură, cu dorința de a cunoaște și de a se înălța în intelect și spirit, cu dorința de a-și împărtăși cunoașterea.

Dar anul acesta, toate acestea acumulate de-a lungul vieții sunt folosite pentru a rezolva niște probleme legate de bunurile de valoare pe care le posedă.

Asta pentru că există în casa banilor și a valorilor planete care poposesc acolo tot anul sau aproape tot anul: Jupiter, Saturn și Pluton.

Preocuparea pentru „cele lumești” este mai mare ca de obicei și la un moment dat devine o obsesie, dar este vorba de bunuri personale și de banii proveniți din munca proprie, de bunuri pe care le-a agonisit.

Pentru finanțele nativului, această energie uriașă nu este foarte bună. Este momentul să se uite vizavi la partener, fie că este partenerul de viață, fie un partener de afaceri, fie o persoană cu care aranjează o alianță.

Acesta are prea multe opțiuni în ceea ce privește valorile și modul în care pot fi ele administrate și este bine ca frâiele financiare să fie atribuite unui specialist, partener, consultant financiar, pentru a se dezlipi de atașamente și a lăsa strategiile cuiva care poate gândi „la rece”.

Foarte dificilă este luna martie, când în domeniul finanțelor se poate întâmpla să fie haos de-a dreptul și nativul poate avea senzația că este depășit.

În lunile de vară, iunie, iulie, august, nativul devine mai încrezător în propria persoană. Banii devin un suport pentru a se privi mai atent, a conștientiza că aceștia sunt o sursă de dezvoltare, înțelegând că valoare lor vine din felul în care sunt cheltuiți, nu din simpla existență.

Să nu uităm că Uranus aflat în Taur ajută nativii din zodia Săgetător. Au posibilitatea să se gândească într-un mod cu totul personal la bunurile sale, la felul în care se câștigă banii, eliberându-se de idei preconcepute, șabloane, restricții.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este, cu insistență, să consulte persoane de încredere pentru că atâta eliberare de orice înseamnă reguli și restricții, să nu depășească cadrul legal sau să nu fie prea curajoși, să facă lucruri riscante numai de dragul eliberării și să piardă bani munciți sau chiar mai rău.

Horoscopul acestor nativi este foarte bun, dar cu condiția să fie trăit așa cu trebuie, în limitele permise de cele înconjurătoare.

Ca o concluzie la nivelul întregului an 2020, este aceea că nativii Săgetător este bine să apeleze la persoane de încredere, în special parteneri de viață sau de afaceri (angajarea unui consultant financiar este un parteneriat) pentru ca, grija pentru banii, valorile și/sau posesiunile nativului să poată fi gestionate într-o manieră corectă, fără emoții.

Vezi mai jos previziunile pentru sănătate.

Idei de cadouri pentru Sagetator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Săgetător , previziuni pe domenii:

Horoscop Sagetator 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Sagetator 2021
Horoscopul pentru Sagetator
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Sagetator, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 08 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!