Horoscop Sagatator 2020 cu predictii astrologice ale anului 2020

Horoscop Sagatator 2020 cu previziuni zodiacale complete si recomandarile astrologului

Odată cu instalarea definitivă a lui Uranus în Taur în anul 2019, nativii din zodia Săgetător au o dorință de a-și moderniza, retehnologiza activitatea. Află previziunile pentru horoscop Sagetator 2020.

Aceștia au tentația de a se opri la vitrinele unor magazine și de a achiziționa obiecte frumoase, pentru casă.

Aici se vor confrunta cu preocuparea pentru finanțe și socotelile le pot da bătăi de cap, grija că deja au cheltuit prea mult!

Previziuni astrologice in horoscop Sagetator 2020

Astrologul zodiacool.ro constată că familia este bulversată de toate acestea, prea multe noutăți și este nevoie de multă diplomație atât din partea nativului, cât și a celor care îi înconjoară ca să nu se lase cu scântei.

Horoscop Sagetator 2020 indică posibilitatea de a rezolva niște probleme legate de bunurile de valoare pe care le posedă Sagetatorii. Pentru finanțele nativului această energie uriașă nu este foarte bună.

Este momentul să se uite vizavi la partener, fie că este partenerul de viață, fie un partener de afaceri, fie o persoană cu care aranjează o alianță.

Horoscop Sagetator 2020 general

Nativul are prea multe opțiuni în ceea ce privește valorile și modul în care pot fi acestea administrate.

Este bine ca frâiele financiare să fie atribuite unui specialist, partener, consultant financiar, aceasta pentru a se dezlipi de atașamente și a lăsa strategiile cuiva care poate gândi „la rece”.

Horoscop Sagetator 2020 bani

Foarte dificilă este luna martie 2020 când, în domeniul finanțelor, se poate întâmpla să fie haos de-a dreptul și nativul poate avea senzația că este depășit.

Sfatul astrologului zodiacool.ro este, cu insistență, să consulte persoane de încredere pentru că, atâta eliberare de orice înseamnă reguli și restricții, să nu depășească cadrul legal!

Horoscop Sagetator 2020 sanatate

Cu privire la sănătate, ca pe toți nativii, anul 2020, pe nativii Sagetatori îi afectează cel mai mult zona genunchilor.

Nu este neapărat o afecțiune, poate fi pur și simplu o sensibilizare a acestei zone.

Predispozitii horoscop Sagetator 2020

Spre deosebire de natura nativilor din Sagetator, aceștia pot avea în 2020 probleme legate de gât, de ceafă și de mandibula inferioară. Nativii Săgetător pot suferi de dantura aflată pe mandibula inferioară.

Bolile acute anul acesta țin de cap, crize de sinuzită, dantură, probleme cu scalpul. Evitați în toate situațiile agitația, enervarea, solicitarea peste măsură a sistemului nervos.

Astrologul ZODIACOOL atrage atenția asupra lunilor octombrie, noiembrie, decembrie 2020, când există predispoziția la accidente.

Horoscop 2020 Sagetator dragoste, cariera, sanatate

Pentru horoscop Sagetator 2020, fă clic pe caseta cu dragoste, cariera si sanatatate de mai jos

Idei de cadouri pentru Sagetator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Horoscop Săgetător 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Săgetător pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 30 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.