Horoscop Săgetător 2020. Previziuni complete în horoscop Săgetător 2020

Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Săgetător!

Odată cu instalarea definitivă a lui Uranus în Taur în anul 2019, nativii din zodia Săgetător au o dorință de a-și moderniza, retehnologiza activitatea, au tentația de a se opri la vitrinele unor magazine și de a achiziționa obiecte frumoase, pentru casă.

Aici se vor confrunta cu preocuparea pentru finanțe și socotelile le pot da bătăi de cap, grija că deja au cheltuit prea mult!

Astrologul ZODIACOOL constată că familia este bulversată de toate acestea, prea multe noutăți și este nevoie de multă diplomație atât din partea nativului, cât și a celor care îi înconjoară ca să nu se lase cu scântei.

Loading...

Horoscop 2020 indică posibilitatea de a rezolva niște probleme legate de bunurile de valoare pe care le posedă Săgetătorii. Pentru finanțele nativului această energie uriașă nu este foarte bună.

Este momentul să se uite vizavi la partener, fie că este partenerul de viață, fie un partener de afaceri, fie o persoană cu care aranjează o alianță.

Are prea multe opțiuni în ceea ce privește valorile și modul în care pot fi acestea administrate și este bine ca frâiele financiare să fie atribuite unui specialist, partener, consultant financiar, aceasta pentru a se dezlipi de atașamente și a lăsa strategiile cuiva care poate gândi „la rece”.

Foarte dificilă este luna martie când, în domeniul finanțelor, se poate întâmpla să fie haos de-a dreptul și nativul poate avea senzația că este depășit. Sfatul astrologului ZODIACOOL este, cu insistență, să consulte persoane de încredere pentru că, atâta eliberare de orice înseamnă reguli și restricții, să nu depășească cadrul legal!

Cu privire la sănătate, ca pe toți nativii, anul 2020, pe nativii Săgetători îi afectează cel mai mult zona genunchilor. Nu este neapărat o afecțiune, poate fi pur și simplu o sensibilizare a acestei zone.

Spre deosebire de natura nativilor din Săgetător, aceștia pot avea în 2020 probleme legate de gât, de ceafă și de mandibula inferioară. Nativii Săgetător pot suferi de dantura aflată pe mandibula inferioară.

Bolile acute anul acesta țin de cap, crize de sinuzită, dantură, probleme cu scalpul. Evitați în toate situațiile agitația, enervarea, solicitarea peste măsură a sistemului nervos.

Astrologul ZODIACOOL atrage atenția asupra lunilor octombrie, noiembrie, decembrie, când există predispoziția la accidente.

Mărturii nuntă Copăcei decorativi cu aventurin, simbol pentru prosperitatea familiei
4140 lei
Atenție! Cantitate minimă: 20 buc.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Săgetător 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Săgetător pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Săgetător dragoste: nativii Săgetător au o dorință de a-și moderniza, tehnologiza,
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.