Horoscop Rac 2020 sanatate, vitalitate. Horoscop 2020 Rac sanatate

Horoscop 2020 sănătate: Din punct de vedere al sănătății, nativii Rac sunt în general afectați în zona pieptului, ai părții superioare ai plămânilor,

sânilor. Anul 2020 le aduce predispoziții și sensibilitate la nivelul ficatului și/sau al colecistului.

Din punct de vedere al sănătății, nativii zodiei Rac sunt în general afectați în zona pieptului, ai părții superioare ai plămânilor, sânilor.

Acestea sunt însă niște zone sensibile pentru nativii zodiei Rac, nu este obligatoriu ca nativul să contracteze afecțiuni legate de aceste zone. Pe de altă parte, horoscopul predispune, ajută la prevenție prin decalarea zonelor sensibile, ajută la evitarea recidivelor.

Vindecarea propriu-zisă este domeniul medicului unde sfătuim orice nativ să se prezinte în cazul unor simptome persistente.

Dar astrologul ZODIACOOL consideră că anul 2020 le aduce acestor nativi predispoziții și sensibilitate la nivelul ficatului și/sau al colecistului.

În horoscop, datorită unei aglomerări de planete în Capricorn, la început cinci (Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) și apoi staționarea lui Jupiter și al lui Pluton și parțial al lui Saturn în Capricorn, guvernatorul genunchilor, și nativii din Rac au predispoziția de a suferi de dureri de genunchi, de mici accidente în această zonă, nesiguranță în picioare.

Cauza astrală generală a bolilor legate de genunchi este orgoliul exagerat, prost înțeles, care aduce după sine lipsa disciplinei, a punctualității, a organizării.

„Cine sunt ei să îmi spună ce și când să fac” pare a fi deviza generală care se întrevede în horoscopului de început de an 2020. Problemele gambelor și ale genunchilor mai sunt cauzate și de lipsa de echilibru, de armonie (aceea între parteneri mai ales!).

În luna februarie există riscul accidentării. Aceste accidente pot surveni mai ales la școală, în locuri unde nativii urmează cursuri sau predau cursuri, la întâlniri cu persoane importante sau la drumuri lungi, tematice, în delegații.

Astrologul ZODIACOOL dorește să precizeze că toate acestea sunt doar predispoziții nu este obligatoriu să se întâmple și mai ales, nativul, printr-o atitudine corectă poate preîntâmpina în mare parte necazurile de acest gen.

Se mai poate întâmpla în 2020, ca nativul să întâlnească doctorul care nu este potrivit. Schimbați medicul cu alt medic dar nu evitați să mergeți să vă vindecați!

Există un risc: nativul s-a bazat prea mult pe acest parteneriat pacient-medic și intră în panică atunci când constată că trebuie el însuși să se descurce, să desfacă și să refacă parteneriatul, ceea ce poate duce la agravarea eventualelor criza.

Pe nativ este posibil să îl certe profesorul, duhovnicul, mentorul. Nativul poate fi extrem de dezamăgit, face eforturi să reintre în grațiile persoanei și aceasta poate duce la posibile crize de identitate care afectează psihicul. Lucrurile trebuie luate așa cum sunt fără să uite să îți exprime propria identitate.

În horoscopul anului există riscul intoxicațiilor și/sau al slăbirii sistemului imunitar, în special în februarie, aprilie, mai, august. Unii dintre nativi studiază tot felul de terapii alternative și riscă să se intoxice chiar cu substanțele pe care le consideră tămăduitoare.

Nu încercați auto-terapii! Perioadele amintite sunt zone de risc.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este să nu facă abuz de alcool sau de țigări, de alte substanțe, mai ales în călătorii.

Să nu încerce, oricât sunt de ispitiți de grup sau de dragul aventurii pariuri de genul „cine mănâncă cele mai multe ouă în 30 de secunde” sau „99 de halbe în 9 minute”.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Rac

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Rac , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 03 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!