Horoscop dragoste Rac. Horoscop Rac 2020

Horoscop 2020: Rac horoscop dragoste. Sentimente profunde se pot manifesta în prima jumătate a anului, după care urmează o perioadă de meditație când nativul

simte nevoia unei retrageri în sine.

Până la sfârșitul lui iunie 2020, Nodul Nord – Capul Dragonului, s-a aflat în zodia Rac. Această poziție a adus acestor nativi un fel de împăcare și de firesc al lucrurilor.

Este o poziție care le dă racilor sentimentul că sunt eficienți, că le trebuie doar puțin ca să realizeze lucruri.

Astrologul ZODIACOOL amintește că acești nativi sunt protectori, afectivi, trăind emoțiile la maxim. Mamele Rac sunt excesiv de atente cu puii lor, și există riscul de a-i sufoca.

Conform horoscopului, acești nativi, fiind reprezentanții celui mai emotiv semn, trebuie să țină cont că emoțiile sunt cel mai greu de controlat. Controlul emoțiilor nu este deci punctul forte al acestor nativi.

În dragoste mai ales, după ce tind să sufoce partenerul cu atenții, grijă deosebită, le trebuie doar un gest de „nesupunere” din partea „protejatului” pentru ca nativul Rac să dea în clocot.

Atunci să te ții, țiuie, stropește, scoate aburi, sare capacul! Aceasta se întâmplă în special în prima jumătate a anului.

Astrologul ZODIACOOL spune că odată cu trecerea Nodului Nord în Gemeni, încep „plățile”. Și se plătesc în special greșelile făcute față de persoanele dragi, greșeli morale, rănile pe care le-au produs.

La începutul anului 2020 nativii din zodia Rac sunt obsedați de căsătorie. Este posibil să își sufoce efectiv partenerul. Se lasă dus de val și raportează totul la partener, la cum răspunde acesta intențiilor lui, condiționându-l în aceleși timp.

În cazul unui refuz poate fi distrus. Reacțiile pot fi foarte violente și de aici plățile care vin în a doua jumătate a anului.

În acest an este foarte posibilă o căsătorie cu condiția ca nativul/nativa să încerce, să contribuie, să își manifeste dorințele, să aducă propriile-i calități, chiar pretenții în cadrul relației. Să existe, să fie el/ea!

Pentru că altfel apar frustrări, se acumulează și la un moment dat când se eliberează controlul este mai dificil.

Sentimente profunde, așa cum spune horoscopul, se pot manifesta în special în prima jumătate a anului, după care urmează o perioadă de meditație când nativul simte nevoia unei retrageri în sine.

Horoscopul mai aduce o ipoteză valabilă în acest an pentru nativii din zodia Rac: poate fi vorba și de o despărțire în prima jumătate a anului, urmată în a doua jumătate a anului de o stare de retragere, de meditație.

După astrologul ZODIACOOL, poate fi părere de rău, nativul se poate retrage să analizeze ce a fost exact, își alină rănile sau, de ce nu, se bucură în sinea lui că a luat decizia corectă, orice este posibil, dar în orice caz, totul se petrece în intimitatea nativului.

În cazul în care este vorba de o relație care a luat o pauză, horoscopul se întoarce în favoarea celor doi și spre sfârșitul anului Racul se gândește din nou la o căsătorie. De data aceasta cu interes, nu obsesiv!

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

Idei de cadouri pentru Rac

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Rac , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 30 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.