Horoscop bani. Horoscop 2020 Rac

Horoscop 2020 Rac: se anunță un an cu noi contracte, o nouă colaborare, noi parteneri de afaceri, reînnoirea alianțelor mai vechi. De asemenea, există nativi

ai acestei zodii care doresc să își întemeieze o afacere și caută să se asocieze cu cineva.

Nativii acestei zodii au în 2020 în principal probleme contractuale. Astrologul ZODIACOOL vede în horoscopul acestor nativi din acest an un nou contract, o nouă colaborare, noi parteneri de afaceri, reînnoirea alianțelor mai vechi.

Mai există nativi ai acestei zodii care doresc să își întemeieze o afacere și caută să se asocieze cu cineva.

Planete influente, Jupiter, Saturn și Pluton, care petrec mare parte din anul 2020 în casa relațiilor, predispun la acestea.

Alți Raci au deja parteneri și problemele lor financiare depind în foarte mare măsură în 2020 de acești parteneri. Cel puțin la începutul anului, nativii din zodia Rac riscă să se bazeze mult prea mult pe coechipieri.

Riscă să se piardă pe sine în cadrul unei asocieri și să se uite numai și numai la partener. Și asociatul vizat se poate simți obosit de câtă atenție i se dă și de câtă bază se pune pe el.

Și din partea asociatului poate fi obositor. Se simte dintr-o dată obligat și copleșit.

Din punctul de vedere al horoscopului, nativii zodiei Rac au de adus propria contribuție în orice alianță se angajează și par că uită acest lucru!

Cel mai bine este să fie prezenți cu mintea, cu eforturile proprii dar și cu sprijin material în orice contract în care sunt implicați în orice alianță în care sunt parte.

O stare în care nativul se preocupă prea mult de partener poate mai mult să strice alianța decât să o întărească. Trebuie să vadă în partener un fel de combustibil care alimentează propria energie.

Să simtă faptul că partenerul său reprezintă o bază solidă pe care nativul își poate dezvolta propriile-i idei.

Preocuparea pentru parteneriat este atât de puternică la începutul anului, încât nativul riscă să strice alianțe numai și numai pentru a scăpa de obsesia „părții celeilalte”.

Simte că nu are puterea de a lua propriile decizii și are impresia că partenerul este de vină.

Sfatul astrologului ZODIACOOL în această situație este ca nativul să caute să aducă propria-i plusvaloare în cadrul contractului. Cu efort, fără agresivitate, cu concentrare, horoscopul spune că poate face acest lucru, cu condiția să țină cont de câteva aspecte.

Pentru aceia care sunt salariați, atrag atenția că partenerii nu sunt nici colegii, nici șeful, nici subalternii, ci instituția în sine. Ei sunt acei angajați, cel puțin în 2020, care așteaptă totul de la firma care i-a angajat și de care efectiv se simt copleșiți.

Dar se și bazează 100% pe aceasta. Nu îndrăznesc nicio inițiativă, nu contribuie cu convingerea că sunt parte egală în contract. Cum am mai spus, sunt capabili să demisioneze numai să scape de coșmarul „celălalt”.

Ca să scape de stresul „angajatorului” acești nativi au de adus în cadrul companiei propria energie!

Horoscopul acestor nativi cere ca ei să încerce să se facă simțiți. Dacă până să citească acest horoscop erau puțin în derută, acum au un fir roșu, într-un fel sau altul.

În ceea ce privește finanțele, nu se întrevăd în horoscop la nativii din Rac probleme deosebite. Pe la mijlocul anului este posibil ca împreună cu partenerul să investească niște sume de bani.

Astrologul ZODIACOOL recomandă și la acest capitol, al banilor, ca nativul să încerce să se facă văzut, auzit, să contribuie, să aibă în vedere propriul profit.

Vezi mai jos previziunile pentru sănătate.

Idei de cadouri pentru Rac

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Rac , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 12 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.