Horoscop 2020 Leu dragoste

Horoscop 2020 Leu dragoste: pasiunea le este aprinsă de o persoană misterioasă, plină de șarm

Ne-am obișnuit cu niște Lei care se aruncă, pasionali, plini de energie, iubăreți. Și ce avem în 2020? Astrologul ZODIACOOL vede niște persoane precaute, timide, chiar puțin temătoare.

Și mai ales, nativii Leu, care ne-au obișnuit cu atitudinea lor relaxată, ne surprind pentru că sunt mai nervoși ca de obicei și e normal pentru că simt că nu sunt în pielea lor! Planete influente (Jupiter și Pluton) stau tot anul în casa muncii. 

În Ianuarie și Februarie mai ales, nativii Leu sunt exact așa cum nu doresc să fie. 

Loading...

Totuși, în horoscopul 2020, de la jumătatea lui Ianuarie și până la jumătatea lui Februarie apare pasiunea în persoana unei ființe misterioase, plină de șarm, extrem de atrăgătoare, insinuantă, iar nativii nu vor avea curajul să se lanseze!

Acest lucru îi face pe Lei și mai nervoși deoarece pe de-o parte doresc, pe de altă parte trebuie să fie cuminți. Nici ei nu știu de ce, poate pentru că le e teamă? De cine?

Dacă totuși se angajează într-o relație, o fac după îndelungi analize și discuții, întrebări care să îl convingă pe nativ că totul este în regulă, că nu riscă nimic.

Cu toate acestea, nativii Leu au impresia că persoana iubită nu se ridică la nivelul exigențelor lor în ceea ce privește corectitudinea, punctualitatea, ordinea. Și aici începe cicăleala, discuțiile, pretențiile. 

Este bine ca tocmai în această perioadă să se mai gândească și la Univers, la Dumnezeu. Nu cumva această persoană irezistibilă le-a fost trimisă tocmai ca să îi scoată din obsesia prudenței? Și ce dacă este puțină dezordine

Astrologul ZODIACOOL este tentat să vă atragă atenția. Nu vă lăsați provocați. Mai ales la începutul anului. Până la urmă pasiunea învinge! Trăirile erotice pline de pasiune vă cam distrag atenția de la cele spuse anterior.

Ceea ce la începutul anului părea prea intensă pentru a dura, către prima treime a anului se poate transforma într-o relație serioasă. Bazele acestei eventuale căsătorii se pun în perioada Aprilie-Mai. Se exprimă intențiile sau dacă nu, nativul zodiei Leu ia lucrurile în serios. Horoscopul arată că luna Mai 2020 poate aduce o căsătorie. 

Colegii sau prietenii îl ajută pe nativ în acest sens, daca nu cu chestiuni foarte consistente, măcar cu sfaturi! Par că îl împing de la spate pentru că văd are nevoie de un impuls. 

În dragoste mai există o ipoteză, mai puțin fericită, aceea de a cunoaște o persoană ispititoare și atât. Iar analiza pe care o face nativul cu privire la această persoană mai rău să îl zăpăcească. Atunci din nou intervin prietenii ca să evite dezastrul!

Și într-un caz și în celălalt, nativul are nevoie de consiliere atunci când dorește să pună ordine în viața personală. 

Astrologul ZODIACOOL pune și problema acelor nativi din zodia Leu care se află într-o relație să zicem dificilă, epuizată. În 2020, spre sfârșitul anului, după multe încercări pasionale de reanimare, este posibil ca relația să se termine. 

Orientativ, nu obligatoriu, este foarte posibil ca persoana iubită, cea pe care o întâlniți, cea pe care constatați că vă place sau cea de care vă despărțiți, să vă fie coleg/colegă de serviciu sau să o cunoașteți prin intermediul activității profesionale.

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.