Horoscop dragoste Leu. Horoscop Leu 2020

Horoscop 2020 Leu dragoste: pasiunea le este aprinsă de o persoană misterioasă, plină de șarm

Ne-am obișnuit cu niște Lei care se aruncă, pasionali, plini de energie, iubăreți. Și ce avem în 2020? Astrologul ZODIACOOL vede niște persoane precaute, timide, chiar puțin temătoare.

Și mai ales, nativii Leu, care ne-au obișnuit cu atitudinea lor relaxată, ne surprind pentru că sunt mai nervoși ca de obicei și e normal pentru că simt că nu sunt în pielea lor! Planete influente (Jupiter și Pluton) stau tot anul în casa muncii.

În Ianuarie și Februarie mai ales, nativii Leu sunt exact așa cum nu doresc să fie.

Totuși, în horoscopul 2020, de la jumătatea lui Ianuarie și până la jumătatea lui Februarie apare pasiunea în persoana unei ființe misterioase, plină de șarm, extrem de atrăgătoare, insinuantă, iar nativii nu vor avea curajul să se lanseze!

Acest lucru îi face pe Lei și mai nervoși deoarece pe de-o parte doresc, pe de altă parte trebuie să fie cuminți. Nici ei nu știu de ce, poate pentru că le e teamă? De cine?

Dacă totuși se angajează într-o relație, o fac după îndelungi analize și discuții, întrebări care să îl convingă pe nativ că totul este în regulă, că nu riscă nimic.

Cu toate acestea, nativii Leu au impresia că persoana iubită nu se ridică la nivelul exigențelor lor în ceea ce privește corectitudinea, punctualitatea, ordinea. Și aici începe cicăleala, discuțiile, pretențiile.

Este bine ca tocmai în această perioadă să se mai gândească și la Univers, la Dumnezeu. Nu cumva această persoană irezistibilă le-a fost trimisă tocmai ca să îi scoată din obsesia prudenței? Și ce dacă este puțină dezordine

Astrologul ZODIACOOL este tentat să vă atragă atenția. Nu vă lăsați provocați. Mai ales la începutul anului. Până la urmă pasiunea învinge! Trăirile senzuale pline de pasiune vă cam distrag atenția de la cele spuse anterior.

Ceea ce la începutul anului părea prea intensă pentru a dura, către prima treime a anului se poate transforma într-o relație serioasă. Bazele acestei eventuale căsătorii se pun în perioada Aprilie-Mai. Se exprimă intențiile sau dacă nu, nativul zodiei Leu ia lucrurile în serios. Horoscopul arată că luna Mai 2020 poate aduce o căsătorie.

Colegii sau prietenii îl ajută pe nativ în acest sens, daca nu cu chestiuni foarte consistente, măcar cu sfaturi! Par că îl împing de la spate pentru că văd are nevoie de un impuls.

În dragoste mai există o ipoteză, mai puțin fericită, aceea de a cunoaște o persoană ispititoare și atât. Iar analiza pe care o face nativul cu privire la această persoană mai rău să îl zăpăcească. Atunci din nou intervin prietenii ca să evite dezastrul!

Și într-un caz și în celălalt, nativul are nevoie de consiliere atunci când dorește să pună ordine în viața personală.

Astrologul ZODIACOOL pune și problema acelor nativi din zodia Leu care se află într-o relație să zicem dificilă, epuizată. În 2020, spre sfârșitul anului, după multe încercări pasionale de reanimare, este posibil ca relația să se termine.

Orientativ, nu obligatoriu, este foarte posibil ca persoana iubită, cea pe care o întâlniți, cea pe care constatați că vă place sau cea de care vă despărțiți, să vă fie coleg/colegă de serviciu sau să o cunoașteți prin intermediul activității profesionale.

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

Idei de cadouri pentru Leu

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Leu , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 29 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.