Horoscop Leu 2020. Previziuni complete în horoscop Leu 2020

Horoscop Leu 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Leu în 2020!

Ne-am obișnuit cu Leii care se aruncă, pasionali, plini de energie, iubăreți, și ce avem în 2020?

Astrologul ZODIACOOL vede persoane precaute, timide, chiar puțin temătoare.

În horoscopul 2020, pasiunea le este aprinsă de o persoană misterioasă, plină de șarm, extrem de atrăgătoare, insinuantă. Și ce să vezi, nativii noștri nu au curajul să se lanseze!

Și acest lucru îi face pe Lei și mai nervoși, deoarece pe de o parte doresc, pe de altă parte trebuie să fie cuminți, nici ei nu știu de ce, poate pentru că le e teamă? De cine? Hm!

Loading...

Astrologul ZODIACOOL este tentat să vă atragă atenția. Horoscopul arată că luna mai 2020 poate aduce o căsătorie. În dragoste mai există o ipoteză, mai puțin fericită.

În horoscop, spre sfârșitul anului, după multe încercări pasionale de reanimare este posibil ca relația să se termine. Orientativ, nu obligatoriu, foarte posibil ca persoana iubită, cea pe care o întâlniți sau pe care o cunoașteți mai de mult este posibil să vă fie coleg/colegă de serviciu sau să o cunoașteți prin intermediul activității profesionale.

În 2020 nativii din Leu muncesc din greu, până la epuizare. În domeniul muncii de rutină, a muncii de migală, de analiză, nativii din zodia Leu sunt bine aspectați. În acest domeniu au energie, dar tind să se lase absorbiți de chestiuni mărunte pierzând esența.

Muncesc nu pentru că țintesc o poziție înaltă, dimpotrivă!

În 2020 doresc altceva. Este posibil ca această perioadă care efectiv pare că îl epuizează pe generosul Leu, să pună bazeze unei poziții în viitor. Nu știu cât de solidă este poziția, dar este una care vă oferă libertate, posibilitatea de a vă manifesta spiritul inventiv.

Este posibil să vi se deschidă un lucru cu totul nou în carieră.

Fiind în același timp preocupați de toate amănuntele posibile, nativii Leu sunt mai solicitați ca de obicei și acest lucru contribuie la accentuarea stării de oboseală și implicit cordul să fie solicitat.

Cu un corp fizic obosit până la epuizare, nativul se poate aștepta la afecțiuni și probleme legate de sănătate. Pentru nativii zodiei Leu, anul 2020 este unul în care suferințe acute, de natură diferită, pot să îi supere.

Nativul este surmenat și se poate manifesta așa cum nu este de dorit, ținând cont și de energia a cinci planete aflate pe casa personalității.

Horoscopul predispune, nu este neapărat ca nativul să aibă aceste afecțiuni. Atenție, pot surveni accidente la locul de muncă sau legate de activitatea de zi cu zi, în special în luna septembrie.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Leu 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Leu pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în
Horoscop 2020 Leu dragoste: pasiunea le este aprinsă de o persoană misterioasă, plină de șarm

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.