Horoscop Leu 2020. Previziuni complete in horoscop Leu 2020

Horoscop Leu 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Leu în 2020!

Ne-am obișnuit cu Leii care se aruncă, pasionali, plini de energie, iubăreți. Află previziunile pentru horoscop Leu 2020.

Astrologul zodiacool.ro vede persoane precaute, timide, chiar puțin temătoare.

Predictii astrologice in horoscop Leu 2020

În horoscopul Leu 2020, pasiunea le este aprinsă de o persoană misterioasă, plină de șarm, extrem de atrăgătoare, insinuantă. Și ce să vezi, nativii noștri nu au curajul să se lanseze!

Și acest lucru îi face pe Lei și mai nervoși, deoarece pe de o parte doresc, pe de altă parte trebuie să fie cuminți, nici ei nu știu de ce, poate pentru că le e teamă? De cine? Hmm!

Horoscop Leu 2020 dragoste

Astrologul zodiacool.ro este tentat să vă atragă atenția. Horoscopul arată că luna mai 2020 poate aduce o căsătorie. În dragoste mai există o ipoteză, mai puțin fericită.

În horoscop, spre sfârșitul anului, după multe încercări pasionale de reanimare este posibil ca relația să se termine. Orientativ, nu obligatoriu, foarte posibil ca persoana iubită, cea pe care o întâlniți sau pe care o cunoașteți mai de mult este posibil să vă fie coleg/colegă de serviciu sau să o cunoașteți prin intermediul activității profesionale.

Horoscop Leu 2020 profesional

În 2020 nativii din Leu muncesc din greu, până la epuizare. În domeniul muncii de rutină, a muncii de migală, de analiză, nativii din zodia Leu sunt bine aspectați. În acest domeniu au energie, dar tind să se lase absorbiți de chestiuni mărunte pierzând esența.

Muncesc nu pentru că țintesc o poziție înaltă, dimpotrivă!

În 2020 doresc altceva. Este posibil ca această perioadă care efectiv pare că îl epuizează pe generosul Leu, să pună bazeze unei poziții în viitor. Nu știu cât de solidă este poziția, dar este una care vă oferă libertate, posibilitatea de a vă manifesta spiritul inventiv.

Previziuni horoscop Leu 2020

Este posibil să vi se deschidă un lucru cu totul nou în carieră.

Fiind în același timp preocupați de toate amănuntele posibile, nativii Leu sunt mai solicitați ca de obicei și acest lucru contribuie la accentuarea stării de oboseală și implicit cordul să fie solicitat.

Horoscop Leu 2020 sanatate

Cu un corp fizic obosit până la epuizare, nativul se poate aștepta la afecțiuni și probleme legate de sănătate. Pentru nativii zodiei Leu, anul 2020 este unul în care suferințe acute, de natură diferită, pot să îi supere.

Nativul este surmenat și se poate manifesta așa cum nu este de dorit, ținând cont și de energia a cinci planete aflate pe casa personalității.

Horoscop Leu 2020 predispune, nu este neapărat ca nativul să aibă aceste afecțiuni. Atenție, pot surveni accidente la locul de muncă sau legate de activitatea de zi cu zi, în special în luna septembrie.

Idei de cadouri pentru Leu

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Horoscop Leu 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Leu pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 20 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.