Horoscop 2020 Gemeni. Previziuni astrologice complete pentru zodia Gemeni

Horoscopul anului 2020 pentru nativii Gemeni cu predictii de care sa tinem seama si principalele recomandari ale astrologului pentru zodia Gemeni in anul 2020

Probleme ce privesc relațiile intime, încă neelucidate, îi pot preocupa pe nativii din zodia Gemeni cam tot anul 2020!

Predictii astrologice in horoscopul 2020 pentru Gemeni

Poate sunt nativi care nici nu vor să audă că există în această zonă a relațiilor intime un lucru care nu merge și aceia vor fi perdanții.

Există varianta în care nativul este cel cu probleme sau există varianta ca partenerul să fie cel care întâmpină dificultăți.

Astrologul zodiacool.ro vede luna august ca pe o perioadă a înflăcărării relației. Nativul din Gemeni să caute, să discute, să caute să scoată la lumină. Nu trebuie să se lase apăsați de  îndoială și mai ales de gelozie!

Loading...

Interesul nativilor din zodia Gemeni, cel puțin în prima jumătate a anului 2020, este îndreptat către bani și posesiuni valorice.

Sunt însă, bani din moșteniri, din averea partenerului de viață, bani ai asociaților de afaceri pe care trebuie să îi administreze și o fac cu succes.

Din acesată cauză, nativii Gemeni pierd din vedere propriile bunuri.

Astrologul zodiacool.ro îi sfătuiește să aibă în vedere că acest avantaj durează până în luna iunie, când nativul devine centrat mai mult pe propria persoană.

Probabil atunci își va conștientiza propriile calități în muncă, pentru a-și realiza propriile câștiguri bănești.

Valorile moștenite nu sunt foarte concrete. Nativii nu sunt siguri pe acești bani, de aici și preocuparea exagerată pentru aceasta.

Horoscopul mai spune că nu este nevoie să fie neapărat moșteniri. După altă ipoteză, poate fi vorba de bani ai unor asociați sau ai partenerului de viață care bulversează nativul, pentru că pur și simplu îi crează obligații, îl presează.

O iubire ascunsă poate să îl dea puțin peste cap pe geamăn. Senzualitate și magie, cam așa s-ar caracteriza viața intimă a acestor nativi, cel puțin la începutul anului și cu atât mai prezante pot deveni problemele din acest domeniu.

Astrologul zodiacool.ro constată că după o relație magică care pune nativul pe jar, vine o perioadă în care nativul evoluează, trage concluzii asupra celor întâmplate, se autoanalizează.

Nu este simplu, aceste autoanalize vin exact în perioada când Nodul Nord trece în zodia Gemeni. Direcția este către ei, cel puțin în iunie-iulie. Nativii devin mai comunicativi, mobili, horoscopul îi avantajează.

Însă în domeniul carierei, astrologul zodiacool.ro afirmă că acești nativi visează! Au sentimentul că nu pot controla mersul lucrurilor în profesie și așa și este. Dar nu le merge rău.

Numai că nimic nu este concret. Incertitudinea, așa cum se prezintă în horoscopul 2020, uneori deranjează. Nu este vorba de un lucru care nu are substanță, ci doar că nativului i se cere răbdare și detașare.

Recomandarea este să își facă datoria așa cum trebuie, cum li se cere, cum este corect și apoi vor savura rezultatul.

Dar pentru detalii cu privire la sănătate, dragoste și bani, vă invităm să urmăriți în horoscopul 2020 pe domenii.

Idei de cadouri pentru nativii Gemeni

Vizitează magazinul online cu produse pentru zodia Gemeni

Horoscop 2020 Gemeni dragoste, cariera, sanatate

Pentru horoscopul pe domenii in anul 2020 pentru nativii Gemeni, fă clic pe caseta cu dragoste, cariera si sanatatate de mai jos

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Gemeni 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Gemeni pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.