Horoscop Fecioara 2020. Horoscop 2020 Fecioara sanatate

Horoscop 2020 Fecioară sanatate: în 2020, cel puțin la începutul anului, nativii Fecioară au probleme legate de oase și piele (unghii, păr)

Pentru că sunt atât de pasionali și de creativi, aceștia au predispoziție și către probleme cardiace.

Pe nativii din zodia Fecioară îi caracterizează în general, o sensibilitate a zonei superioare a ficatului, colecistul, pancreasul, colonul inferior.

Astrologul ZODIACOOL consideră că, la modul general, în anul 2020 toate zodiile sunt afectate în zona genunchilor, având în vedere ca în zodia Capricorn, care este responsabilă cu zona genunchilor, cel puțin la începutul anului 2020, se găsesc cinci planete puternice.

Toate zodiile sunt afectate dar fiecare din alt motiv.

Revenind la nativii din zodia Fecioară, aceștia în particular, au în 2020, cel puțin la începutul anului, probleme legate de oase, piele, unghii, păr.

Guvernați fiind de Mercur, consumul nervos al acestor nativi este mare și întreg sistemul nervos , preocupat de zona profesională, pune și mai multă presiune pe zona ficatului.

Presiunile nervoase afectează și zonele pe care le-am amintit, specifice nativilor din zodia Fecioară, pentru anul 2020.

Un exemplu al problemelor care presează și predispun la boli ar fi acela că nativii din Fecioară îi copleșesc problemele profesionale. Pe la mijlocul anului, cei care urmează o scoală au probleme din cauza examenelor pe care le au de parcurs.

În luna august, odată cu disensiunile pe care le au cu colegii, apar probleme în zona capului: migrene și în cel mai rău caz, accidente vasculare. Pot apărea probleme la dantură, sinuzite, acestea datorate unui sistem imunitar scăzut provocat de stres.

Riscul de accidente, mai ales în zona capului este se manifestă preponderent în septembrie.
Acordați o atenție deosebită sistemului nervos, până la sfârșitul anului.

Luna decembrie pot apărea apoblele probleme în articulații, în special la mâini, mâini, umeri, șolduri. Acestea pot avea ca și cauză toxinele. O atenție deosebită la alimentație, consumul de sare în exces, alcool, tutun, medicamente, toate acestea se pot depune în articulații și pot cauza dureri, inflamații, etc.

Am lăsat pentru sfârșit problema pe care astrologul ZODIACOOL o consideră cu cel mai mare impact asupra stării de sănătate a nativului Fecioară. Aproape tot anul 2020, cu excepția lunilor de vară, horoscopul arată că nativii acestei zodii iubesc.

Pe de altă parte, aceștia pun pasiune în tot ce fac. Pentru că sunt atât de pasionali și de creativi, au predispoziție și către probleme cardiace.

Chiar și aceia dintre nativi care nu au o ocupație care să presupună pasiune și dăruire, în acest an 2020 se implică cu toată creativitatea. Lipsa de interes pentru implicarea nativului în activități care merg pe o rutină, afectează nativul și mai puternic în zona cordului prin faptul că acolo se produce un cumul de energie.

Dar, horoscopul predispune, nu este obligatoriu ca nativii să fie afectați. În ce privește sănătatea, horoscopul ajută la prevenție sau la evitarea recidivelor. În general, dacă anumite simptome persistă, recomandăm prezentarea la medic.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Fecioara

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!