Horoscop dragoste Fecioară 2020

Horoscop 2020 Fecioară dragoste:nativii Fecioară au atâta pasiune în ei, încât pot reaprinde flacăra într-o căsnicie care intrase în rutină, într-o

relație consumată și pe care reușesc să o reanime.

O să numim nativii din zodia Fecioară îndrăgostiții anului 2020!

Ei care de obicei sunt atât de precauți, care despică firul nu în 4 ci în 44, de data aceasta se aprind, ard, pârjolesc totul în jur. Nu mai țin cont de nimeni și de nimic atunci când cineva le cade cu tronc!

Unii dintre nativii din zodia Fecioară vor fi îndrăgostiți lulea tot anul 2020! Prezenta lui Jupiter, Pluton și a lui Saturn în cea mai mare parte a anului în casa pasiunii face acest lucru posibil.

Loading...

Pasiunea pune stăpânire pe ei. Nu au cum să se sustragă pentru că aceia care ar trebui să îi sfătuiască să o ia mai domol, dimpotrivă, îi încurajează.

Poate îi încurajează pentru că știu câte ocazii au pierdut nativii tot analizând și măsurând și acum, decât să le pară rău de ce că n-au făcut mai bine să se bucure că au riscat și s-au aruncat. Este si acesta un punct de vedere.

Pentru că sunt preocupați aproape în totalitate de persoana iubită și de relația de iubire, au tendința să-și neglijeze relațiile cu ceilalți oameni. Horoscopul 2020 arată că nativii își neglijează prietenii, colegii nu-i mai recunosc, trec pe lângă vecini fără să îi observe.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este ca acești nativi să se străduiască ca măcar aparent să păstreze bune relații cu cei din jur.

Am uitat să precizez, nu este obligatoriu ca acești nativi să cunoască pe cineva și ad-hoc să se îndrăgostească. Au atâta pasiune în ei încât pot reaprinde flacăra într-o căsnicie care intrase în rutină, într-o relație consumată și pe care reușesc să o reanime.

Cu toată pasiunea, în jurul lunii august pot apărea probleme serioase în cuplul nou format sau în cuplul reaprins, pot apărea fisuri. De ce? Horoscopul 2020 arată că este foarte posibil ca niște secrete să fie scoase la lumină și nativilor să nu le convină ceva.

Poate fi vorba și de probleme legate de relațiile intime. Apariția unei a treia persoane, plină de farmec, de mister, o ispită, poate să tindă să consume și aceasta din focul nativului/nativei Fecioară!

Astrologul ZODIACOOL recomandă calm și discuții deschise, mai ales că este vorba de ceva mai puțin vizibil.

Din păcate, vara se desfășoară cu tensiuni în amor. Dar pentru aceia cărora le place misterul și incertitudinea, vara va fi cu atât mai pasională! Abia la sfârșitul lui noiembrie – începutul lui decembrie lucrurile se lămuresc, ispita dispare, se retrage.

Ca să le fie mai ușor să treacă de criză, nativii trebuie să se gândească la ceea ce i-a sfătuit un înțelept la începutul anului 2020. Au primit ajutor și acum au să-și reamintească.

Persoanelor care au copii, aceștia le vor consuma foarte multă energie în anul despre care vorbim. Nu exagerați pentru că riscați să îi sufocați.

Încercați să îi integrați într-un grup de prieteni, să ieșiți cu copiii dumneavoastră și cu prieteni cu copii de vârsta lor etc. Petreceți timp suficient cu copiii dar nu uitați nici de prieteni!

Astrologul ZODIACOOL îi previne pe aceia dintre nativi ai  zodiei Fecioară care doresc să devină părinți, că anul acesta există mari șanse să li se îndeplinească visul.

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Fecioară, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Fecioară!
Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia
Horoscop carieră Fecioară 2020: dacă un nativ pune pasiune în ceea ce face, daca este numai foc

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.