Horoscop bani. Horoscop 2020 Fecioara bani

Horoscop carieră Fecioară 2020: dacă un nativ pune pasiune în ceea ce face, daca este numai foc și pară, dacă este creativ, nu mai rezistă la rutină, simte

nevoia să pună mereu ceva de la el în ceea ce face, aceasta este un nativ din zodia Fecioarei.

Nativii zodiei Fecioară sunt de obicei raționali, comunicativi, analitici, migăloși, plini de sfaturi, uneori chiar cicălitori, persoane răbdătoare, cu o putere de muncă deosebită.

Astrologul ZODIACOOL îi vede în acest an 2020 cu totul altfel decât s-a obișnuit. Ne-am obișnuit cu niște persoane precaute care mai bine se ascund și pierd o oportunitate decât să știe că au greșit.

În 2020 ies în față, joacă tare! Pentru că au cinci planete grele (Soarele, Mercur, Juipiter, Saturn și Pluton) în domeniul pasiunii, trec peste rigoare și mai fac și ce le spune inima!

Dacă un nativ pune pasiune în ceea ce face, daca este numai foc și pară, dacă este creativ, nu mai rezistă la rutină, simte nevoia să pună mereu ceva de la el în ceea ce face, aceasta este un nativ din zodia Fecioarei.

Horoscopul acestor nativi spune că, în mod obișnuit, merg ordonat pe o cale știută, pe rutină.

Nu îi deranjează să facă ordine în hârtii, nu îi deranjează migala, chiar sunt foarte buni la organizarea unor chestiuni care pe alții i-ar plictisi, chiar i-ar scoate din sărite. Ei bine, în 2020 nu mai suportă!

Prezența lui Jupiter și a lui Pluton tot anul 2020 și în mare parte a lui Saturn în domeniul pasiunii și al creației, și Aspectul îi avantajează în special pe artiști. Dar este valabil în orice activitate care presupune creativitate și mai ales pasiune.

În această primă jumătate a anului 2020 nativii depășesc măsura! Au tendința să se afirme prea mult pe sine, chiar să teatralizeze exagerat succesul, grandoarea, și riscă să piardă și ceea ce au.

Sunt atât de pasionali în ceea ce au de făcut, atât de preocupați de propriile realizări încât uită de interesul general. Dacă au de analizat o situație împreună cu colegii, ei doresc să își expună propriile considerații în care cred cu tărie.

Nu țin cont de nimeni și de nimic.

Astrologul ZODIACOOL, și noi cei care îi cunoaștem pe acești nativi ca pe niște persoane logice și docile, suntem cel puțin mirați.

Deci, un pic de orientare către cei cu care împart viața de zi cu zi, casa, strada, biroul, tramvaiul, către partenerii de echipă, către semenii din orice loc de pe Terra, generozitatea, grija pentru interesul comun, vederea de ansamblu, toate acestea pot să echilibreze energiile și să amplifice succesul.

Munca în echipă îi poate ajuta să își pună în valoare propriile creații.

Vedem în horoscopul 2020 că lucrurile par să fie mai dificile prin luna august când apar tensiuni tocmai cu colegii. Motivul disputelor? O sumă bani, comună, care trebuie administrată în asentimentul tuturor și nativii fecioare par să fie contra tuturor.

Sau mai grav, lipsuri la inventar! Sau niște credite întârzie și nativii din Fecioară sunt în încurcătură sau sunt luați la rost.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este să caute echilibrul cu colegii. Să nu încerce în nicio situație să intre într-o zonă de concurență, de rivalitate. Sa nu încerce să rezolve singur problema pentru a-si lumina propria imagine.

Nativii din Fecioară sunt aceia care trebuie să vină să propună soluții în care cooperarea să fie baza.

Nativii din zodia Fecioară par să fie destul de agresivi și dacă nu transformă impulsivitatea și dorința de a se impune într-o vibrație de colaborare, cu generozitate, cu grijă pentru semeni.

Nu este obișnuit să fie șef. Preocuparea pentru cei din jur însă este necesară în perioada de față.

Vezi mai jos previziunile pentru sănătate.

Idei de cadouri pentru Fecioara

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Fecioară , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 05 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!