Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Capricorn 2020. Horoscop 2020 Capricorn sanatate

Horoscop sănătate Capricorn: în anul 2020, nativii Capricorn sunt plini de energie, dar extrem de severi cu cei din jur și mai ales cu ei înșiși. Schimburile

de aer din organism sunt importante, oxigenarea la nivel celular poate crea probleme.

Cu o așa aglomerare de planete pe casa personalității nativului Capricorn, respectiv Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton, horoscopul acestuia este dezechilibrat, dezechilibru care se poate transmite pe corpul fizic, dacă nativul nu respectă niște reguli elementare.

Astrologul ZODIACOOL îi vede pe acești nativi ca fiind foarte agitați, mai ales la începutul anului 2020. Sunt plini de energie, dar extrem de severi cu cei din jur și mai ales cu ei înșiși.

Chestiunea aceasta poate deveni foarte solicitantă și creează un stres asupra corpului fizic care se poate transforma în boli adevărate.

Mai există predispoziția generală a horoscopului 2020 la afecțiunile legate de zona genunchilor. Pliată pe sensibilitatea nativilor Capricorn în această zonă, poate crea neplăceri serioase.

Fiți atenți la crize de gută, gonartroză, lovituri, probleme cu meniscul. Nu forțați genunchii, nu faceți mișcări bruște.

Cauza astrală principală a afectării zonei genunchilor este orgoliul și aici aveți din plin. Dorința de a conduce, autoritatea, pretențiile exagerate, asumarea de responsabilități peste ce poate duce un om în mod normal, sentimentul că fără el nu se poate, că totul se duce de râpă, toate acestea conțin un pic de orgoliu care creează probleme în zona sensibilă.

După astrologul ZODIACOOL, afecțiunile care pot da crize acute în anul 2020 sunt legate de zona umerilor, a brațelor, a sânilor și partea superioară a plămânilor. Schimburile de aer din organism sunt importante, oxigenarea la nivel celular poate crea probleme.

Astrologul ZOODIACOOL atrage atenția asupra faptului că horoscopul predispune, nu este obligatorie contractarea acestor afecțiuni. Și mai ales, horoscopul poate ajuta la prevenție, evitarea recidivelor, ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Orice simptome apar, este obligatoriu ca nativii să se prezinte la medic.

Ca și afecțiuni care se pot croniciza în anul 2020, acestea țin de zona șoldurilor, a colonului inferior, lobul inferior al ficatului, ficatul în general, nervul sciatic, zona lombară.

Ca mai toți nativii zodiacului, există și pentru nativii Capricorn predispoziția la accidente în lunile octombrie-noiembrie și începutul lui decembrie. Aceste accidente pot surveni în special în casă.

Există în horoscopul oricărui nativ, în anul 2020, un Neptun foarte puternic care predispune la intoxicații. Pentru nativii din Capricorn, există pericolul intoxicării la drumeții, drumuri scurte.

Atenție ce mâncați, unde, cum, nu faceți abuz de alcool, de tutun sau alte substanțe chimice. Astrologul ZODIACOOL atenționează nativii Capricorni că se pot intoxica dintr-o joacă, o glumă. Nu glumiți în nicio ocazie, în 2020, cu ceea ce ingerați.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Capricorn , previziuni pe domenii:

Horoscop Capricorn 2021
Informatii și previziuni anuale, un an care anunță schimbări importante pentru noi ...
Horoscop Capricorn 2021
Horoscopul pentru Capricorn
Horoscop saptamanal
Previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne predispun in aceasta saptamana ...
Horoscop saptamanal
Horoscop saptamana viitoare
Afla cum va fi saptamana viitoare pentru nativii din zodia Capricorn, predictii viitoare ...
Horoscop saptamana viitoare
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 22 iunie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit