Horoscop Capricorn dragoste. Capricorn dragoste 2020

Horoscop Capricorn dragoste: odată cu instalarea lui Uranus în Taur, nativul Capricorn devine dispus să se îndrăgostească. Cu toată severitatea și

tendința acestuia către manifestări clasice, în dragoste este pus pe cele mai extravagante atitudini.

Odată cu instalarea lui Uranus în Taur, nativul Capricorn devine extrem de dispus să se îndrăgostească, dar nu oricum, ci la secundă.

Nativul nu arde ca o lumânare, ci dă flash-uri precum fulgerul. Nu are o continuitate în amor, ci este surprinzător pentru partener. Cu toată severitatea și tendința acestuia către manifestări clasice, serioase, asumate, în dragoste este pus pe cele mai extravagante atitudini.

Astrologul ZODIACOOL vede și o altă latură a nativilor Capricorni. Aceștia, atât de asumați, responsabili, doresc ca persoana de care s-au îndrăgostit fulger să le ofere o relație de viitor.

Recomandări putem face inclusiv partenerilor nativilor Capricorn. Capricornul în 2020 este extrem de pretențios. Pretențiile acestuia țin de punctualitate, asumare, un spirit responsabil, un program prestabilit în toate.

În primul rând, aceștia (partenerii) trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și mai ales să înțeleagă că nu este rea intenție din partea nativilor, ci un fel de exagerare a situației.

Orice minut de întârziere, orice abatere de la linia dreaptă, pentru nativul Capricorn poate fi un capăt de țară și evident subiect de reproșuri.

Lăsați-l să zică, încercați să fiți voi mai punctuali ca de obicei, intrați puțin în ritmul nativilor și veți vedea că rezultatele sunt mulțumitoare, oricum nu îi intrați în voie.

Pe de altă parte, nativii Capricorn au de orientat o parte din energia personală asupra problemelor partenerului, mariajului în sine, căminului și familiei. Nativii Capricorni tind să se lase duși de impresia că toată greutatea planetei este pe umerii lor.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este să nu își asume mai mult decât pot duce la nivelul relațiilor personale.

Mai ales doamnele (dar și unii domni) care doresc să demonstreze că duc cariera, grija copiilor, lecțiile, casa, părinții, socrii, grădina,mașina pe umerii lor. Opriți-vă! Mai există și partenerul de viață, soțul/soția. Împărțiți cu aceștia grijile, bucuriile, mașina, grădina etc.

Acelora dintre nativii Capricorn pe care anul 2020 îi găsește singuri, astrologul ZODIACOOL le recomandă să amâne pentru anul care vine o hotărâre în a cere sau a accepta (după caz) o cerere în căsătorie.

Horoscopul 2020 arată că sunt atât de centrați pe sine, încât pot lua hotărâri eronate care le afectează viața.

Relația cu copiii este foarte interesantă. Nativii Capricorn sunt părinți moderni, doresc o relație deschisă cu copiii, dar, pe de altă parte este posibil ca toată deschiderea de care dau dovadă în anul 2020 să fie canalizată către pregătirea viitorului copilului.

Și nu de puține ori se trezesc că îl îngrădesc pe acesta cu tot felul de reguli și restricții pentru a se asigura că este pregătit pentru viitor.

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Capricorn , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 30 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.