Horoscop Berbec 2020. Horoscop 2020 sanatate si vitalitate

Horoscop 2020 Berbec sanatate. Anul poate începe cu afecțiuni ale genunchilor si continua cu migrene

Problemele de sănătate ale nativilor din zodia Berbec vizează în special zona capului care este cea mai sensibilă. Există nativi Berbec care nu suportă ca ceva să le atingă capul!

Anul 2020 însă, afecțiunile se localizează în cu totul altă parte.

Anul poate începe cu afecțiuni ale genunchilor, senzația că toată greutatea planetei Terra se sprijină pe genunchii acestor nativi.

Și acest lucru se întâmplă deoarece anul 2020 începe cu numai puțin de 5 planete în zodia Capricorn care conduce către afecțiuni ale acestei zone, respectiv genunchii.

După astrologul ZODIACOOL, răspunsul corpului la provocările profesionale se poate materializa într-o serie de migrene, semnalul unor chestiuni nu foarte grave dar care este bine să fie luate în seamă cu un program de relaxare și de „extragere” din grijile profesionale, măcar pentru scurte perioade.

Anul 2020 poate să însemne o perioadă de suferințe la nivelul tălpii picioarelor. Cauza principală, fizică, ar putea fi o cantitate importantă de toxine care s-au așezat în acea zonă.

Pe de altă parte, există cauze spirituale ale îmbolnăvirilor și aceasta ar putea fi lipsa manifestării iubirii necondiționate. Îngreunează mersul, îngroașă tălpile, produc suferință. Știți că iubirea parcă îți dă aripi, nu-i așa?

Grijile materiale le pot aduce nativilor din zodia Berbec, în special în perioada aprilie-mai, probleme în zona femurului.

În luna August 2020, migrenele se pot îndesi și nativii pot întâmpina chiar și probleme mai serioase la nivelul capului, dacă tot nu înțeleg sa se detașeze de problemele de serviciu și să își îngăduie momente de relaxare.

Poate că este cazul ca astrologul ZODIACOOL să intervină și să insiste că orice afecțiune care persistă mai ales, trebuie prezentată unui medic.

În perioada Octombrie-Noiembrie, nativii acestei zodii sunt predispuși la accidente, în special accidente de muncă. Pot fi crize sau chiar mai rău, accidente vasculare, de asemenea legate de problemele de serviciu.

Intoxicațiile pot deveni în anul 2020 probleme cronice, de aceea este bine ca nativii din Berbec să evite orice abuzuri, să aibă o dietă echilibrată și sănătoasă.

Horoscopul 2020 previne nativii acestei zodii asupra posibilității scăderii imunității organismului.

După astrologul ZODIACOOL, în anul 2020 nativii Berbec pot să sufere de afecțiuni temporare care se localizează în special în zona ficatului, colecistului, colonului.

Pot apărea crize acute în special la începutul lui August. Luna Septembrie este o perioadă în care vă simțiți confortabil pentru că Soarele încălzește și energizează exact acea zonă.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Berbec

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.