Horoscop Berbec Dragoste. Iubire, comunicare, viata familiala Berbec 2020

Horoscop Berbec dragoste 2020: nativii sunt impulsivi, plini de inițiativă, de încredere în sine

Nativii Berbec sunt cam impulsivi. Marte este un războinic în general dar, prin înțelepciunea nativului, energia marțiană poate fi transformată în inițiativă, tonus, energie fizică.

Dar mai poate fi folosită pentru lupta efectivă pentru adevăruri, pentru ajutorarea celor mai slabi, lucruri care poate transforma nativul într-o persoană eroică.

Acești nativi sunt de obicei impulsivi, plini de inițiativă, de încredere în sine. 

Dar astrologul ZODIACOOL constată că la acest început de an 2020 sunt și mai și! Și se manifestă agresiv în special cu cei din familie. Familia, mai ales cei cu care împarte căminul, pot reclama timpul prea scurt pe care îl nativii îl dedică vieții din cămin.

Loading...

Și acest lucru îi irită deoarece pe undeva recunoaște că așa e, pe de altă parte problemele profesionale îl preocupă în mod deosebit. Reclamații pot veni și de la părinți.

Cu toate acestea, familia îi susține în demersurile profesionale și îi înțelege interesul pentru carieră

În ultimii ani, circa 7 ani, mai precis din Februarie 2012, nativii zodiei Berbec au trecut și vor mai trece printr-o fază de rafinare, de purificare emoțională.

Consecința acestui aspect al horoscopului, această sublimare spirituală este că pot să iubească fără să țină cont de nimic! Nu cer nimic în schimb! Nu se gândesc la un troc! 

Recomandarea astrologului ZODIACOOL este că acest sentiment de iubire necondiționată prezent în horoscop, trebuie cultivat de către aceia care nu îl trăiesc în prezent, până la a face parte din natura nativului. 

Februarie poate fi luna din horoscop 2020 în care un flirt poate crea nativului/nativei un sentiment de culpabilitate deoarece consideră că nu este momentul.

Pe 8 Februarie Venus intră în zodia Berbec și nativii acestei zodii devin plini de șarm. Se preocupă de aspectul lor fizic, se preocupă de lucrurile frumoase care îi înconjoară, poftele gastronomice sunt mai mari ca de obicei. 

În anul 2020, în special prin lunile Aprilie și Octombrie, tentațiile, amorul, comoditatea se cam bat cap în cap cu obligațiile asumate în profesie.

Este un bun motiv de stres! Începutul lui Iunie poate aduce mici tensiuni în familie dar care se rezolvă rapid, până la sfârșitul lunii. 

În luna August 2020 este posibil să se întâmple ceva interesant cel puțin. Vine o veste, sau pur și simplu nativul devine dintr-o dată ceva mai comunicativ și începe o conversație cu cineva cu care se poate înfiripa o relație de amor!

Horoscopul arată a fi o persoană plăcută, comunicativă. Singura piedică care ar putea să facă lucrurile să nu decurgă așa cum au început ar fi starea de iritabilitate a nativului Berbec. 

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor din zodia Berbec să aibă mai multă diplomație și să își controleze cu atenție tonul, agresivitatea, chiar și cea mentală, să nu ia hotărâri la nervi.

Este posibil să treacă pe lângă șansa de a lega o relație din cauza unor reacții de moment. 

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.