Horoscop Berbec bani. Munca si cariera pentru Berbec 2020

Horoscop Berbec bani în 2020: vor să se impună, iar începutul anului vine cu încasări

Angajamentele pe care și le asumă nativii din această zodie la începutul anului 2020, precum o nouă poziție la locul de muncă, o funcție, poate chiar un nou loc de muncă pe o treaptă superioară, cu mai multe responsabilități, îi vor supune la mai multe constrângeri și le vor crea mai multe obligații.

Și Marte, planeta guvernatoare a acestor nativi, nu suportă constrângerile! Berbecii prin natura lor sunt foarte ambițioși și, odată angajați într-o problemă, horoscopul spune că se implică cu toată convingerea.

După astrologul ZODIACOOL, în anul 2020, sunt și mai și!

Profesia le consumă foarte multă energie. Începutul anului este destul de dificil pentru acești nativi. Pentru profesie, pentru responsabilitățile ce decurg din carieră, pentru autoritate în general, fac o adevărată obsesie.

Autoritatea exercitată asupra lor îi deranjează pentru că la rândul lor au tendința de a fi extrem de autoritari și vă dați seama ce se poate naște dintr-o astfel de relație: subaltern autoritar-șef autoritar.

De-a lungul anului 2020, nativii din Berbec văd relațiile profesionale clasic, cu o ierarhie bine stabilită și pe care trebuie să o respecte strict. Văd orarul, punctualitatea, grila în care se desfășoară, cu o strictețe exagerată.

Dar, totodată, vor să își impună propria autoritate cu orice preț. Pe de altă parte, intrarea lui Uranus în Taur în anul 2019, le aduce posibilitatea de a câștiga bani din activități mai puțin obișnuite. Ce e drept banii, pot veni în salturi.

Tocmai acesta poate fi un motiv foarte serios pentru care nativii Berbec sunt preocupați de latura profesională: să se mențină într-o structură sigură, ca simplu salariat sau să își ia inima în dinți și să caute să își inițieze propria afacere și implicit să fie propriu-i șef.

Cum orice început este mai dificil, perioada Ianuarie-Februarie pentru nativii din zodia Berbec este cu emoții: reușesc să devină rentabili, pierd sau câștigă. Dar orice aleg, este foarte posibil ca lunile Martie-Aprilie să înceapă cu ceva încasări.

Astrologul ZODIACOOL crede că activitățile planificate la începutul anului 2020 pot fi destul de benefice. Este posibil și ca banii pe care îi încasează în lunile Martie-Aprilie să nu provină neapărat din activitatea prezentă, poate fi vorba inclusiv de niște plăți restante.

În lunile Februarie și Martie, nativii Berbec au tot felul de tentații care îi pot îndepărta de la problemele profesionale. Sunt tentați cu tot felul de distracții și nativul, dacă cedează, riscă să rateze niște oportunități în plan profesional.

Financiar tot anul 2020 este bun, dar condiția este ca Berbecii să acționeze cu responsabilitate și curaj.

Începând din luna Aprilie, nativii din Berbec caută să formeze o echipă sau se integrează într-un colectiv. Pare că au înțeles ce li se cere în noua lor poziție, și-au conturat un plan, au o strategie.

Dar este esențial să aibă un grup de lucru, nu de angajați, ci de coechipieri. Noile obligații presupun munca în echipă și conștientizarea nevoilor de grup.

ZODIACOOL recomandă atenție la luna August când problemele de serviciu trebuie echilibrate cu momente de retragere în cămin, de odihnă.

Deși vara ne gândim mai mult la vacanță, vara 2020 pentru acești nativi este concentrată pe carieră, vor noi responsabilități, pot beneficia eventual o avansare sau o noua slujbă cu posibilități mai mari.

Vezi mai jos previziunile pentru sănătate.

Idei de cadouri pentru Berbec

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Berbec , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.