Horoscop Balanta dragoste. Dragoste Balanta 2020

Horoscop 2020 dragoste: În jur de 11 ianuarie 2020 este posibil ca sentimentele să prindă contur și brusc, din necunoscut, să apară o față prietenoasă pe

care Balanta să își dea seama că o aștepta

Nativii zodiei Balanță sunt niște iubăreți. Și aceasta se datorează planetei Venus care îi guvernează și care le accentuează dragostea de frumos, bine, confort. Și ce este mai frumos, mai bine și mai confortabil decât sa iubești și să te simți iubit?!

Nu există nimic promiscuu în „iubăroșenia” acestor nativi. Lor le place armonia, le place frumosul, relaționarea în primul rând.

Cu toate acestea, începutul anului 2020 îi găsește pe acești nativi cam singurei. Adică, mai degrabă, așa se simt ei. Se însingurează, se retrag, simt nevoia să fie lăsați în pace. Sunt îndrăgostiți însă!

Astrologul ZODIACOOL opinează că nu prea știu nici ei de cine s-au îndrăgostit!

Zburătorul le dă târcoale, sunt puțin dezorientați pentru că pasiunea a venit, dar nu are chip și/ sau formă. Este mai degrabă dor. Sau dorul are chip, dar chipul are multe de ascuns. Este o situație mai stranie.

Dar, în jur de 11 ianuarie 2020 este posibil ca sentimentele să prindă contur și brusc, din necunoscut, să apară o față prietenoasă pe care nativul/ nativa să își dea seama că o aștepta.

Ce v-a scris acum astrologul ZODIACOOL este o poveste frumoasă, dar este posibil să se întâmple, cel puțin pentru o parte din nativii zodiei Balanță.

Horoscopul 2020 către asta conduce și nativii Balanță care au puțină imaginație, care simt curenții pot să trăiască efectiv basmul.

Februarie 2020 se anunță a fi o lună plină de pasiune. Mai sunt și nativi, mai puțin norocoși, pentru care aspectele de la începutul anului 2020 să însemne o mare transformare la nivel emoțional. O regenerare sentimentală.

Despărțirea de o persoană alături de care au început să se simtă singuri, transformarea la nivel personal în ce privește raportarea la sentimentul de iubire, o relație nouă de o cu totul altă formă, mult zbucium emoțional și pasional.

Dar lucrurile care nu merg au nevoie să fie puțin agitate, amestecate, ca să se așeze într-un alt fel.

Odată cu ziua de 1 aprilie 2020 lucrurile încep să fie mai clare, prind noi forme, poate, mai bune. Dacă nu este vorba de o nouă iubire, atunci o relație mai veche se reactivează.

Pe la jumătatea anului 2020 aspectul iubirii devine foarte important, se reaprinde atracția amoroasă.

Fie că este vorba de o atracție la prima vedere, fie că este vorba de o relație care se reconfigurează, această atracție există, se manifestă și este bine să îi găsească pe nativii zodiei Balanță lângă cineva care le place.

Tot atracția amoroasă poate reaprinde flacăra unei căsnicii. Face ca într-o relație, pasiunea, chiar dacă se diminuează, să nu se dizolve de tot.

Toate acestea sau parte din ele, câte puțin din fiecare, spune horoscopul 2020 că prin toamnă se pot termina cu o căsătorie.

Cât despre relațiile de familie, părinți, bunici, rădăcini, astrologul ZODIACOOL crede că acestea par că mai mult încurcă nativii.

Obligațiile față de părinți, rude, pot diminua din potențialul pe care nativul simte că trebuie îndreptat către profesie. Dar rudele sau cei de acasă pot să constituie surse de inspirație, suport, sfaturi, combustibil pentru afirmarea profesională.

Să nu aștepte mai mult de la horoscopul 2020 nici nativii Balanță, nici familia acestora!

Vezi mai jos previziunile pentru carieră și bani.

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 26 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!