Horoscop Balanta cariera 2020. Horoscop bani

Horoscop Balanta 2020 previziuni cu banii: nativii Balanță, în anul 2020 trebuie să mentina un echilibru între casă și carieră

Apar responsabilități noi legate de o funcție importantă, se afirmă pe plan profesional, iar sprijinul oferit de familie îi ajută. 

Horoscopul 2020 pune problema alegerii între elemente care dau putere, combustibilul horoscopului și direcția pe care doresc acești nativi să meargă.

Aceste două elemente aflate în horoscopul 2020 exact în opoziție, pe axa cămin-carieră, ca pe un scrânciob care cere echilibru, au de o parte și de alta elemente cu vibrații diferite.

Prin natura lor, nativii zodiei Balanța simt echilibrul pentru că Venus, planeta care îi guvernează, pe lângă frumos le dă o dorință de confort care se materializează inclusiv prin starea de echilibru.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor zodiei Balanță să pună echilibru exact între casă și serviciu. Există de acasă o bază foarte solidă, un sprijin efectiv.

Au amintiri, au un important bagaj moral și intelectual, au în 2020 familia mai unită ca niciodată.

Toate acestea pot acționa ca o trambulină care să îi propulseze pe nativii din Balanță către asumarea de responsabilități importante.

Poate fi vorba de o funcție importantă pe care au curajul să o pretindă sau să o accepte numai și numai pentru că au sprijin de acasă.

Astrologul ZODIACOOL recomandă ca în orice împrejurare nativii Balanță să nu uite că au responsabilități în plan social așa cum au și față de casă. Să nu facă din problemele legate de cămin o obsesie, să nu rămână atașați de problemele de familie, ci să le transforme în energie pentru a se afirma profesional.

Vorbesc de afirmarea în plan profesional ca fiind, în primul rând, cariera sau profesia, deoarece pentru majoritatea oamenilor, în ziua de astăzi cariera este aceea care îi situează pe o treaptă oarecare pe scara societății.

Horoscopul din 2020 cere pentru nativii zodiei Balanță asumarea unor responsabilități în plan social și mai multă grijă pentru ocuparea timpului.

Din luna noiembrie a lui 2019, și în continuare, până la jumătatea lui 2020, horoscopul acestor nativi este destul de restrictiv.

Astrologul ZODIACOOL îi vede pe nativii din Balanță prinși într-o menghină: vor să se retragă într-un loc în care să își încarce bateriile, să se simtă ocrotiți și pentru o bună perioadă să se odihnească pur și simplu.

Sunt avantajați de horoscop acei nativi care au o activitate care le place foarte mult sau lucrează acasă.

Mai sunt avantajați aceia care au o afacere de familie și activitatea se desfășoară mai mult acasă sau în locații apropiate de suflet cu membrii familiei.

Indiferent cum, munca de zi cu zi efectiv îi obosește. Activitățile de rutină sau acele activități care presupun migală îi scot din sărite! Zilnic se trezesc spunând cu năduf „Nu mai pot așa!” Greșit!

Astrologul ZODIACOOL recunoaște că abia vă mai trageți sufletul, dar puțin optimism!

Direcția pe care vă duce energia astrală este către o poziție socială, o funcție sau o carieră de succes, către responsabilități importante, deci lăsați oboseala/mofturile!

Pe de altă parte, există o energie imensă în zona familiei, a căminului, a retragerii în cuib care, dacă nu este direcționată bine, poate acționa ca o greutate. Bine orientată, această energie efectiv propulsează nativul. Interesul pentru carieră trebuie stimulat.

Energiile ancestrale trebuie folosite pentru propulsie, precum la rachete. Este nevoie de scânteie. Daca nu are scânteie, combustibilul devine o povară. Atât timp cât în plan familial lucrurile sunt solide, este timp suficient pentru carieră.

Este foarte posibil ca anumite lucruri care până nu demult păreau adevărate enigme, să înceapă acum să se deslușească.

Niște secrete bine păzite până în prezent, la un moment dat nu mai sunt așa secrete. Și tocmai acestea le arată acestor nativi calea către viitor.

Aceia dintre nativi care au angajați, trebuie să se aștepte că vor avea niște probleme din partea acestora, mai ales contractuale. Apar tensiuni, deoarece nativii din Balanță nu sunt de acord cu toți termenii. Pot exista și presiuni de altă natură gen timp, resurse.

Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție la luna martie, când informațiile ancestrale se pot transforma în izvor de inspirație și exact energiile care păreau că țin nativii în loc, îi vor face creativi, cu consecințe benefice în zona carierei.

Vezi mai jos previziunile pentru sănătate.

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Balanță , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 20 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!