Horoscop Balanță 2020. Previziuni complete în horoscop Balanță 2020

Horoscop Balanță 2020, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Balanță!

Începutul anului 2020 îi găsește pe nativii zodiei Balanță singuri sau mai degrabă, așa se simt ei, dar sunt îndrăgostiți! Este posibil ca sentimentele să prindă contur și brusc, din necunoscut, să apară o față prietenoasă pe care nativul/nativa să își dea seama că o așteptă.

Dacă nu este vorba de o nouă iubire atunci o relație mai veche se reactivează.

Cât despre relațiile de familie, părinți, bunici, rădăcini, astrologul ZODIACOOL crede că acestea par că mai mult încurcă nativii. Obligațiile față de părinți, rude, pot diminua din potențialul pe care nativul simte că trebuie îndreptat către profesie.

Loading...

Poate fi vorba de o funcție importantă pe care au curajul să o pretindă sau să o accepte. Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu facă din problemele legate de cămin o obsesie, să nu rămână atașați de problemele de familie, ci să le transforme în energie pentru a se afirma profesional.

Sunt avantajați de horoscop acei nativi care au o activitate care le place foarte mult sau lucrează acasă.

Mai sunt avantajați aceia care au o afacere de familie și activitatea se desfășoară mai mult acasă sau în locații apropiate de suflet, cu membrii familiei.

În horoscopul 2020 al nativilor din zodia Balanță, ar putea să apară în luna aprilie ceva probleme legate de inimă. Chiar dacă afecțiunea în sine nu este gravă, astrologul ZODIACOOL atrage atenția că o vindecare aparentă poate fi un lucru care să producă mari neplăceri.

Tot în aceeași măsură, nativii zodiei Balanță sunt expuși la probleme legate de scăderea imunității organismului. Atenție unde, când și ce mâncați, ce apă consumați etc.

O atitudine corectă din punct de vedere al horoscopului, este absolut necesară, dar în primul rând pentru a preîntâmpina sau a ameliora o afecțiune în stare incipientă.

Mărturii nuntă Copăcei decorativi cu aventurin, simbol pentru prosperitatea familiei
4140 lei
Atenție! Cantitate minimă: 20 buc.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Balanță 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Balanță pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Telepatia va fi la cote maxime, veți intui ceea ce gândește partenerul.
Horoscop 2020 dragoste: În jur de 11 ianuarie 2020 este posibil ca sentimentele să prindă contur
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.