Horoscop 2019 Varsator dragoste. Horoscop Varsator dragoste

Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de tranzitul planetelor transpersonale, de aceea încă din luna Ianuarie

2019 o să simțiți că nu vă mai simțiți bine în unele relații. Pe data de 21 Ianuarie 2019, o să mai beneficiați de o Eclipsă în semnul vostru zodiacal, ceea ce este un surplus de energie care ar putea să vă facă să luați în sfârșit o decizie pe care ați amânat-o tocmai din anul 2017. Relațiile care vă țin pe loc, care nu mai funcționează, până la finele lui Februarie 2019 se vor rupe.

Horoscop Vărsător 2019 dragoste, iubire, copii

Cei care și-au ascultat inima la finele lui 2018, până în Martie 2019 își vor găsi sufletul pereche.

Se va mai înregistra o situație, total atipică: vă veți îndrăgosti brusc de o persoană din cercul apropiat de prieteni, dacă până în 2019 v-a fost indiferentă acea prezență, acum o să simțiți că rezonați cu ea, plus că veți trece la acțiune. Totul se va desfășura între Martie-Iulie 2019, chiar dacă o să fiți nevoiți să renunțați la imagine, carieră, bunuri la comun, nu o să vă intereseze.

Pe partea socială nu o să fiți mulțumiți de ce o să vedeți, așa zișii prieteni pot să comploteze împotriva voastră, de aceea vă recomandăm în acest an să evitați colaborările profesionale cu persoanele cunoscute. Influența acestora va duce fie la abandonul proiectului, fie la un conflict ce poate să ajungă și în instanță.

Între Iunie-August 2019, o să aveți posibilitatea de a iubi pătimaș, de a trăi viața la intensitate maximă, însă se vede un oarecare mister, secret etc.

Idei de cadouri pentru Varsator

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 27 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.