Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE 2019

Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de tranzitul planetelor transpersonale, de aceea încă din luna Ianuarie

2019 o să simțiți că nu vă mai simțiți bine în unele relații. Pe data de 21 Ianuarie 2019, o să mai beneficiați de o Eclipsă în semnul vostru zodiacal, ceea ce este un surplus de energie care ar putea să vă facă să luați în sfârșit o decizie pe care ați amânat-o tocmai din anul 2017. Relațiile care vă țin pe loc, care nu mai funcționează, până la finele lui Februarie 2019 se vor rupe.

Horoscop Vărsător 2019 dragoste, iubire, copii

Cei care și-au ascultat inima la finele lui 2018, până în Martie 2019 își vor găsi sufletul pereche.

Se va mai înregistra o situație, total atipică: vă veți îndrăgosti brusc de o persoană din cercul apropiat de prieteni, dacă până în 2019 v-a fost indiferentă acea prezență, acum o să simțiți că rezonați cu ea, plus că veți trece la acțiune. Totul se va desfășura între Martie-Iulie 2019, chiar dacă o să fiți nevoiți să renunțați la imagine, carieră, bunuri la comun, nu o să vă intereseze.

Loading...

Pe partea socială nu o să fiți mulțumiți de ce o să vedeți, așa zișii prieteni pot să comploteze împotriva voastră, de aceea vă recomandăm în acest an să evitați colaborările profesionale cu persoanele cunoscute. Influența acestora va duce fie la abandonul proiectului, fie la un conflict ce poate să ajungă și în instanță.

Între Iunie-August 2019, o să aveți posibilitatea de a iubi pătimaș, de a trăi viața la intensitate maximă, însă se vede un oarecare mister, secret etc.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Vărsător , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.