Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE 2019

Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE în 2019 vă veți îndrăgosti brusc de o persoană din cercul apropiat de prieteni

Acest domeniu de viață în 2019 va fi grav avariat de tranzitul planetelor transpersonale, de aceea încă din Ianuarie 2019 o să simțiți că nu vă mai simțiți bine în unele relații.

Horoscop Vărsător 2019 dragoste, iubire, copii

Pe data de 21 Ianuarie 2019, o să mai beneficiați de o Eclipsă în semnul vostru, ceea ce este un surplus de energie care ar putea să vă facă să luați în sfârșit o decizie pe care ați amânat-o din 2017. Relațiile care vă țin pe loc, care nu mai funcționează, până la finele lui Februarie 2019 se vor rupe. Cei care și-au ascultat inima la finele lui 2018, până în Martie 2019 își vor găsi sufletul pereche.

Se va mai înregistra o situație, total atipică: vă veți îndrăgosti brusc de o persoană din cercul apropiat de prieteni, dacă până în 2019 v-a fost indiferentă acea prezență, acum o să simțiți că rezonați cu ea, plus că veți trece la acțiune. Totul se va desfășura între Martie-Iulie 2019, chiar dacă o să fiți nevoiți să renunțați la imagine, carieră, bunuri la comun, nu o să vă intereseze.

Pe partea socială nu o să fiți mulțumiți de ce o să vedeți, așa zișii prieteni pot să comploteze împotriva voastră, de aceea vă recomandăm în acest an să evitați colaborările profesionale cu persoanele cunoscute. Influența acestora va duce fie la abandonul proiectului, fie la un conflict ce poate să ajungă și în instanță.

Între Iunie-August 2019, o să aveți posibilitatea de a iubi pătimaș, de a trăi viața la intensitate maximă, însă se vede un oarecare mister, secret etc. Dacă veți da curs unei relații extraconjugale la locul de muncă, astrologul ZODIACOOL vă atenționează că șanse mari ca să iasă totul la suprafață vor fi în Iulie, Octombrie 2019.

Toamna lui 2019 aduce echilibru în relații, plus că atunci sunt șanse mai mari pentru a oficializa o relație. Cei care doresc să se mute împreună, lunile Aprilie, Iunie, Septembrie, Decembrie 2019 sunt cele mai prielnice.

Dacă doriți să aduceți pe lume un copil în 2019, va fi nevoie de atenție pe partea psihică, stresul poate să aducă și momente nedorite.

Legătura cu persoanele noi ce vor veni în viața voastră va fi cea mai susținută de Univers, deoarece sunt pe aceeași vibrație cu voi.

Horoscop Vărsător 2019: Casă, familie, viață personală

La nivelul acestui domeniu se continuă trendul din Mai 2018, când Uranus, guvernatorul vostru, a început să aducă unele constatări. Cuplurile care s-au format în 2018 în acest an pot să dorească să se mute împreună, să își schimbe domiciliul în alt oraș sau țară, deciziile vor fi luate în funcție de nativul Vărsător, care dorește faimă, bani mai mulți și oameni noi cărora să se adreseze.

Chiar dacă sunteți foarte atașați de familie, în 2019 va fi nevoie să vă învățați cu singurătatea, să depindeți doar de propriile decizii, pentru a vă maturiza.

Loading...

În cadrul căminului veți avea parte de multe evenimente: nunți, botezuri, înmormântări etc., toate acestea au rolul de a vă arăta cât de efemeră este viața.

Cei care doresc un copil și întâmpină probleme de sănătate, în prima parte a lui 2019 vor auzi de un tratament revoluționar, din Iulie se măresc șansele pentru a concepe copii.

Legătura cu Divinitatea devine mai pronunțată, veți trece prin momente limită, de renaștere, o să vă simțiți singuri, tocmai de aceea o să încercați să înțelegeți care este scopul acelor evenimente.

În familiile unde iubirea nu mai este liantul principal, nativii Vărsător pot să constate că partenerul a dezvoltat o altă relație. Chiar dacă o să luați decizia de a divorța și o să suferiți, această situație este spre binele vostru, deoarece din 2020 va poposi Saturn la voi în domiciliu și vă va ajuta să constatați unde ați greșit, o să inițiați o altă relație.

Finele anului aduce o calmare a spiritelor, cei mai mulți nativi până în Decembrie 2019 vor învăța să se detașeze de problemele curente, de situațiile conflictuale.

În continuare afli Horoscop 2019 Vărsător , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia VĂRSĂTOR dragoste și relații, după horoscop Vărsător DRAGOSTE
Adevăruri despre zodia Vărsător în dragoste și relații, cum iubește femeia Vărsător și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.