Horoscop Varsator 2019. Previziuni complete in horoscop VARSATOR 2019

Horoscop VĂRSĂTOR 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Vărsător! 2019 vine cu multe daruri pentru Vărsătorii harnici, cei care în

ultimii 9-12 ani au muncit din greu, pentru aceștia acest an este de bilanț, deoarece vor avea șansa să obțină și mai mult de la Univers. Pentru cei care așteaptă o minune, anul 2019 nu va aduce astfel de evenimente, chiar vă va sancționa din mai multe părți pentru a vă determina să inițiați ceva. În acest caz însă, din Ianuarie 2019 se pare că lucrurile nu vor mai merge ușor, ceva se va întâmpla, va trebui să deveniți responsabili.

Zodia Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscop Vărsător 2019, proiecte de viitor

2019 este un an de progres, de avansare, de recunoaștere a meritelor, de rupere a unor relații care vă țin pe loc. După Iulie 2019 o să vă vizualizați într-o altă perspectivă, deoarece până atunci planetele mari o să se ocupe să rămâneți și fără susținere afectivă, și fără bani.

Chiar dacă o să aveți impresia că Universul are ceva cu voi, de fapt o să fiți cei mai binecuvântați, întrucât din aceste situații limită veți învăța să supraviețuiți noilor valuri de energie ce se vor manifesta din 2020-2022.

Pe partea afectivă, dacă ați ales bine între 2017-2018, acum veți trece la un alt nivel, dacă v-ați complăcut în situații fără rost, acum o să vă pună Universul încrederea la încercare. Multe relații se pot rupe între Ianuarie-Iulie 2019, pentru a întâlni pe cineva nou va dura o perioadă, până în prima parte a lui 2020, dar se va merita.

În familie o să apară ciocniri de la bunuri, încredere, responsabilități, copii, moșteniri, rude, de aceea între Martie-August 2019 va fi nevoie să abordați orice discuție cu diplomație.

Cei care au înclinații spre spiritualitate, meditație, terapii alternative în acest an vor realiza că sunt oamenii potriviți la momentul potrivit și vor începe să practice ceea ce au deprins în ultimii 5-6 ani.

Dacă simțiți nevoia de a fi în singurătate, pentru a vă cunoaște pe voi înșivă, 2019 vă ajută să găsiți răspunsurile necesare dilemelor care vă macină. Fiți implicați, încercați mereu să înțelegeți care este scopul vostru aici, pe Pământ.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Varsator

Horoscop Vărsător 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Vărsător pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!