Horoscop Vărsător 2019. Previziuni complete în horoscop VĂRSĂTOR 2019

Horoscop VĂRSĂTOR 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Vărsător

Zodia Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

2019 vine cu multe daruri pentru Vărsătorii harnici, cei care în ultimii 9-12 ani au muncit din greu, pentru aceștia acest an este de bilanț, deoarece vor avea șansa să obțină și mai mult de la Univers.

Horoscop Vărsător 2019, proiecte de viitor

Pentru cei care așteaptă o minune, anul 2019 nu va aduce astfel de evenimente, chiar vă va sancționa din mai multe părți pentru a vă determina să inițiați ceva. În acest caz însă, din Ianuarie 2019 se pare că lucrurile nu vor mai merge ușor, ceva se va întâmpla, va trebui să deveniți responsabili.

2019 este un an de progres, de avansare, de recunoaștere a meritelor, de rupere a unor relații care vă țin pe loc. După Iulie 2019 o să vă vizualizați într-o altă perspectivă, deoarece până atunci planetele mari o să se ocupe să rămâneți și fără susținere afectivă, și fără bani.

Chiar dacă o să aveți impresia că Universul are ceva cu voi, de fapt o să fiți cei mai binecuvântați, întrucât din aceste situații limită veți învăța să supraviețuiți noilor valuri de energie ce se vor manifesta din 2020-2022.

Pe partea afectivă, dacă ați ales bine între 2017-2018, acum veți trece la un alt nivel, dacă v-ați complăcut în situații fără rost, acum o să vă pună Universul încrederea la încercare. Multe relații se pot rupe între Ianuarie-Iulie 2019, pentru a întâlni pe cineva nou va dura o perioadă, până în prima parte a  lui 2020, dar se va merita.

În familie o să apară ciocniri de la bunuri, încredere, responsabilități, copii, moșteniri, rude, de aceea între Martie-August 2019 va fi nevoie să abordați orice discuție cu diplomație.

Cei care au înclinații spre spiritualitate, meditație, terapii alternative în acest an vor realiza că sunt oamenii potriviți la momentul potrivit și vor începe să practice ceea ce au deprins în ultimii 5-6 ani.

Dacă simțiți nevoia de a fi în singurătate, pentru a vă cunoaște pe voi înșivă, 2019 vă ajută să găsiți răspunsurile necesare dilemelor care vă macină. Fiți implicați, încercați mereu să înțelegeți care este scopul vostru aici, pe Pământ.

Vărsător 2019, previziuni complete

Vărsător 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Vărsător pentru 2019, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia VARSATOR: SĂNĂTATE și organe sensibile pentru zodia Varsator
Te scufunzi în anxietate și trăiești o viață haotică dacă ți se încalcă libertatea.
Compatibilitate Zodii Europene
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
VARSATOR. Zodia Varsator femeia și barbatul Varsator în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.