Horoscop Scorpion 2019. Previziuni complete în horoscop Scorpion 2019

Horoscop Scorpion 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Scorpion în 2019

Zodia Scorpion: 24 octombrie – 23 noiembrie

2019 comparativ cu anii din urmă este mai echilibrat, clar, plin de reușite. Se vor distinge 2 ramuri importante pentru voi: cariera/contractele cu străinătatea (internetul) și iubirea (relații noi).

Horoscop 2019 Scorpion, planuri de viitor

Totul va depinde la caz la caz, dacă în ultimii 6 ani v-ați axat mai mult pe iubire, acum va fi nevoie să vă focusați atenția pe carieră, studii, proiecte de anvergură. Dacă ați insistat prea mult în ultimii 3-5 ani pe carieră, în 2019 va veni timpul să vă implicați afectiv în relații noi.

2019 pentru nativii Scorpion este un an extrem de bun, plus că veți reuși să duceți la un alt nivel o relație la care râvniți de mult timp, care a fost imposibilă mulți ani.

Scorpionii vor fi dispuși să facă orice pentru a avea partenerul mult dorit alături de ei, de aceea astrologul ZODIACOOL® vă recomandă să fiți atenți la ceea ce veți comunica (o să mai mințiți la începutul unei relații, totul va ieși la suprafață).

Eclipsele din Ianuarie 2019 vă aduc șansa de a călători către o destinație mult visată, posibil acolo să întâlniți persoane care să dorească să colaboreze cu voi. După Mai 2019 dragostea va pune stăpânire pe voi, o să aveți parte de vise premonitorii, clarviziune, telepatie bună față de o persoană dragă.

Cuplurile la început de drum pot să aducă copii în acest an, perioade bune pentru a concepe urmași: Aprilie, Mai, Iunie, Septembrie, Decembrie 2019.

Dacă doriți să vă lansați în afaceri, Jupiter din casa banilor vă ajută, singura condiție este să acționați pe cont propiru, fără asocieri.

Finele anului 2019 aduce confirmarea faptului că tot ce ați intuit încă din Ianuarie 2019 a fost benefic atât pe plan profesional cât și pe plan sentimental. Dacă veți dori să realizați investiții mari în 2019, tot anul vă aduce această șansă, de evitat totuși semnarea contractelor pe Mercur retrograd: Martie, Iulie, Octombrie.

În ansamblu, în horoscop anul 2019 aduce multă iubire, pasiune, dragoste, copii, mutarea la casa voastră, oficializare, bani și faimă. Important este să aveți încredere în voi și să renunțați la persoanele care vă țin pe loc, în caz contrar o să deveniți morocănoși, triști, bolnavi, din simplul fapt că v-a fost frică să trăiți cu adevărat.

Scorpion 2019, previziuni complete

Scorpion 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Scorpion pentru 2019, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Săptămânal #perioada
Horoscop săptămânal cu previziunile situațiilor pentru care astrele ne predispun. Horoscopul
Compatibilitate Zodii Europene
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Horoscop SCORPION DRAGOSTE 2019, iubire și copii, viață personală
Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: vor spune că nu mai sunt fericiți, că își doresc altceva

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.