Horoscop Capricorn 2019. Horoscop bani 2019

Horoscop pentru muncă și bani Carpricorn: 2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, tocmai pentru că te vei schimba la 180 de grade. Saturn, Pluton și Nodul

Sud din domiciliu în acest an te vor ajuta să faci o impresie bună, cei din jur vor dori să te asculte, să îți ceară sfaturi. Nativii Carpricorn se vor face remarcați, vor ieși în evidență prin acțiunile pe care le vor întreprinde încă din Ianuarie. Cei mai susținuți nativi vor fi cei care au idei mărețe-inovative, cei care activează pe cont propriu, care doresc să își deschidă o afacere.

Eclipsele din 6-21 Ianuarie vor fi factorul declanșator al acțiunilor de peste an, ceva o să vă impresioneze sau o să vă motiveze să depășiți unele bariere sociale. Având în vedere că voi sunteți cei mai organizați din horoscop, pe acest an de expansiune o să vă mobilizați pentru a schimba totul în viața voastră.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă perioade bune pentru a căuta loc de muncă, pentru a extinde o afacere sau pentru a găsi colaboratori: Februarie, Iunie, August, Decembrie 2019.

Din Aprilie o să înțelegeți care este scopul vostru pentru următorii 29-30 de ani, conjuncția Saturn-Pluton arată renaștere, dezvoltare.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Capricorn , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 30 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.