Horoscop CAPRICORN BANI 2019

Horoscop pentru muncă și bani Carpricorn, 2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, te vei schimba la 180 de grade

2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, tocmai pentru că te vei schimba la 180 de grade. Saturn, Pluton și Nodul Sud din domiciliu în acest an te vor ajuta să faci o impresie bună, cei din jur vor dori să te asculte, să îți ceară sfaturi.

Nativii Carpricorn se vor face remarcați, vor ieși în evidență prin acțiunile pe care le vor întreprinde încă din Ianuarie. Cei mai susținuți nativi vor fi cei care au idei mărețe-inovative, cei care activează pe cont propriu, care doresc să își deschidă o afacere.

Eclipsele din 6-21 Ianuarie vor fi factorul declanșator al acțiunilor de peste an, ceva o să vă impresioneze sau o să vă motiveze să depășiți unele bariere sociale. Având în vedere că voi sunteți cei mai organizați din horoscop, pe acest an de expansiune o să vă mobilizați pentru a schimba totul în viața voastră.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă perioade bune pentru a căuta loc de muncă, pentru a extinde o afacere sau pentru a găsi colaboratori: Februarie, Iunie, August, Decembrie 2019.

Din Aprilie o să înțelegeți care este scopul vostru pentru următorii 29-30 de ani, conjuncția Saturn-Pluton arată renaștere, dezvoltare.

Chiar dacă în prima parte a anului o să întâmpinați unele probleme afective, care vă vor destabiliza, veți lua totul de la 0 după Mai 2019 și veți urca repede în top, tocmai pentru că știți intuitiv rețeta succesului.

Relațiile de parteneriat din ultimii ani acum se vor reevalua, banii prea puțini vor fi mărul discordiei, chiar dacă voi veți tolera, ceilalți vor dori mai mult să oferiți, ceea ce va duce la stres, oboseală și, în final, la abandon.

Toamna lui 2019 aduce în primul rând detașarea voastră de un proiect, vă veți simți epuizați, Jupiter vă va supune la examene dure, tocmai pentru a vă testa dacă din Decembrie, când va poposi la voi în semn, veți fi capabili să luați ce este al vostru din Univers.

Cei din Capricorn vor învăța să negocieze, să fie atenți la piața monetară, își vor dezvolta un talent etc. Totul este posibil în acest an, doar dacă o să vă implicați personal și nu o să lăsați treburile importante pe mâinile celor din jur.

În continuare afli Horoscop 2019 Capricorn , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

CAPRICORN. Zodia Capricorn femeia și barbatul Capricorn în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de
Horoscop Balanță 2019. Previziuni complete în horoscop Balanță 2019
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță
Compatibilitate Zodii Europene
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.