Horoscop Capricorn 2019. Previziuni complete în horoscop Capricorn 2019

Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn

Zodia Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie

2019 va fi cel mai bun an din ultimii 9-12 ani. Având în vedere faptul că aduce multe daruri, o să fie nevoie și de o mai bună mobilizare din partea voastră pentru a accesa ceea ce vi se oferă.

Horoscop Capricorn 2019, proiecte de viitor

Domenii majore în care veți cunoaște schimbări: iubire, bani, carieră. Planul afectiv va fi cel mai grav avariat de Eclipsle din Ianuarie 2019, mai ales dacă sunteți în relații doar pentru a vă bucura de o stabilitate, dacă nu sunt sentimente profunde de dragoste, respect, iubire, Universul va face tot posibilul să vă scoată de acolo pentru a vă face să conștientizați unde ați greșit.

Din Iulie 2019 se observă multe relații noi, cei care au riscat și au divorțat acum vor fi binecuvântați de apariția unei persoane speciale în viața lor. Cuplurile care au trecut în 2018 prin momente tensionate, în 2019 vor trece la un alt nivel: căsătorie, mutat împreună, concepere de copii.

Pe plan profesional vă recomandăm să vă ascultați instinctul, nu trebuie să vă fie frică să vă afirmați, să ieșiți la suprafață. Dacă totuși veți avea rețineri pentru a vă valorifica un talent, o abilitate, vor veni persoane karmice, care vă vor determina să luptați pentru idealurile voastre.

Finaciar nu vor fi probleme, 2019 este anul investițiilor, veți începe să culegeți rezultatele abia în 2020-2021, până atunci încercați să faceți performanță cu ce aveți.

De reținut la acest an: tot ce se construiește în 2019 va rezista în următorii 29-30 de ani, până va reveni Saturn în Capricon.

Chiar dacă o să vă confruntați cu multe situații limită, să știți că Universul vă va proteja, Jupiter vă veghează din casa a XII-a. Important este să nu lăsați frica să vă stăpânească, această stare este o alegere.

Astrologul ZODIACOOL® vă recomandă să acceptați orice provocare, să trăiți pe principiul ”totul sau nimic”, doar așa o să luați cât mai mult din ce vă oferă 2019.

Capricorn 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop 2019 Capricorn, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop sexual Capricorn. Femeia Capricorn în pat, barbatul Capricorn în pat
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Horoscop CAPRICORN 2019 pe partea de SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop sănătate Capricorn, 2019 nu va fi un lucru bun pentru cei ce au probleme de sănătate
Horoscop zilnic Capricorn
Horoscop CAPRICORN: horoscop zilnic Capricorn realizat de astrologi profesioniști cu noutățile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.