Horoscop Capricorn 2019. Previziuni complete în horoscop Capricorn 2019

Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn! 2019 va fi cel mai bun an din ultimii 9-12 ani. Având în vedere faptul

că aduce multe daruri, o să fie nevoie și de o mai bună mobilizare din partea voastră pentru a accesa ceea ce vi se oferă. Domenii majore în care veți cunoaște schimbări: iubire, bani, carieră. Planul afectiv va fi cel mai grav avariat de Eclipsle din Ianuarie 2019, mai ales dacă sunteți în relații doar pentru a vă bucura de o stabilitate, dacă nu sunt sentimente profunde de dragoste, respect, iubire, Universul va face tot posibilul să vă scoată de acolo pentru a vă face să conștientizați unde ați greșit.

Zodia Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie

Horoscop Capricorn 2019, proiecte de viitor

Din Iulie 2019 se observă multe relații noi, cei care au riscat și au divorțat acum vor fi binecuvântați de apariția unei persoane speciale în viața lor. Cuplurile care au trecut în 2018 prin momente tensionate, în 2019 vor trece la un alt nivel: căsătorie, mutat împreună, concepere de copii.

Pe plan profesional vă recomandăm să vă ascultați instinctul, nu trebuie să vă fie frică să vă afirmați, să ieșiți la suprafață. Dacă totuși veți avea rețineri pentru a vă valorifica un talent, o abilitate, vor veni persoane karmice, care vă vor determina să luptați pentru idealurile voastre.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Horoscop Capricorn 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Capricorn pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 04 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.