Horoscop Berbec 2019. Previziuni complete în horoscop BERBEC 2019

Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019

Zodia Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Începutul anului 2019 respectă tendințele finelui 2018, când Nodul Nord a intrat în Rac și Jupiter a poposit după 12 ani cu domiciliu în Săgetător. Astfel, mari schimbări ale anului 2019 nu prea sunt, doar Uranus pe data de 7 Ianuarie își reia mersul direct în domiciliul vostru, timp de 2-3 luni, până poposește în Taur pentru următorii 7 ani. 

Revenirea la mers direct a planetei schimbării se suprapune peste prima Eclipsă de Soare a anului, din data de 6 ianuarie 2019. Astfel, înțelegem că cei din zodia Berbec o să vă stabiliți noi obiective în ceea ce privește partea profesională și financiară, imaginea în societate, restul domeniilor au fost vizate în ultimii 8 ani, prin urmare acum cad pe un loc secundar domeniile afective și sociale.

Vor fi ajutați de Univers, astrologul ZODIACOOL® anunță Bebecii că vor dori să înceapă activități noi sau pe cont propriu, să oficializeze relațiile începute în ultimii 2 ani.

Berbecii tineri, care au învățat în ultimii 8 ani să se adapteze la orice tip de provocare, pe acest tranzit renascentist, din punct de vedere social, vor constata că sunt pregătiți să înfrunte obstacolele vieții, lansându-se în activități speculative din punct de vedere financiar.

ZI DE ZI: Horoscop Berbec azi, mâine și poimâine

Chiron va reveni în domiciliul vostru pentru următorii 7 ani și va aduce posibilitatea de a găsi răspunsuri la întrebările ce vă macină pe partea afectivă. Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Berbec care doresc să deschidă o afacere în domeniul online, marketing, IT etc. să fie deschiși spre o altă modalitate de plată.

La finele lui 2019, Jupiter va poposi alături de Saturn și Pluton pe casa carierei pentru un an și din această poziție vă va recompensa toate eforturile depuse din 2017 pe partea de afirmare.

După 11 Aprilie 2019, odată cu retrogradarea lui Jupiter, veți dori să duceți la un alt nivel un talent, poate chiar veți începe unele demersuri pentru a pleca în străinătate. Abia la finele lui Septembrie 2019 acest zbucium interior se va încheia.

Berbec 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Berbec pentru 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.