Horoscop Balanță 2019. Previziuni complete în horoscop Balanță 2019

Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță

Zodia Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Anul 2019 pentru nativii Balanță este foarte bun pentru afaceri și iubire. Dacă deja ați inițiat ceva în perioada 2017-2018, acum totul se va extinde, se va trece la un alt nivel. Pentru cei delăsători, 2019 va fi un an în care Universul va decide pentru ei, de reținut este faptul că aceștia din urmă vor fi receptivi și vor fi motivați de situațiile pe care le vor întâmpina pentru a cere mai mult de la ei, se vor mobiliza.

Horoscop Balanță 2019, planuri de viitor

Eclipsele din 6-21 Ianuarie vă vor arăta tendințele acestui an 2019, o să conștientizați ce aveți de făcut pe plan profesional (dacă trebuie să vă schimbați locul de muncă, dacă o să extindeți o afacere) și pe plan sentimental (vă mutați alături de un partener sau luați decizia de a vă separa de o relație care nu mai funcționează).

Dacă până în 2019 vă era greu să comunicați, Jupiter din Noiembrie 2018 a început să vă ofere timp de 12 luni șansa de a găsi noi metode de a vă exprima, de aceea vedem să fie clarificate până în Martie 2019 unele aspecte cu privire la statutul vostru familiar.

În horoscop, după revenirea lui Uranus în Taur din Martie 2019, pentru următorii 7 ani o să vă apropiați mai mult de suflet, posibil să începeți să studiați un domeniu nou, din dorința de a găsi răspunsuri la problemele spirituale cu care vă confruntați (vise premonitorii, telepatie, accidente misterioase, oamenii din jur încep să vi se destăinuie etc.)

Eclipsele din 2-17 Iulie 2019 vor aduce primele confirmări, o să observați că tot ce ați anticipat din Ianuarie 2019 acum începe să se verifice, dacă ați început să acționați de atunci, în a doua parte a lui 2019 o să fiți bucuroși să constatați că aveți succes.

Cariera este cea mai favorizată în acest an, prin urmare dați curs provocărilor ce vor veni la nivelul acestui domeniu.

Finele lui 2019 aduce mutarea lui Jupiter în Capricorn și Eclipsa din 26 Decembrie, aceste elemente vor viza implicarea voastră în cămin, dacă până acum ați dorit să tratați cu indiferență ideea de familie sau nu ați ieșit dintr-o relație care nu funcționează, posibil acum să vă doriți să fiți cu cineva și acea persoană să vă refuze sau să nu aveți acordul părinților pentru a intra în acea relație.

În linii mari, 2019 este un an mai bun decât predecesorii, plus că o să aveți susținere de la Univers, familie, prieteni pentru a realiza ce vă doriți din punct de vedere profesional, banii vor veni și vor pleca (nu dați cu împrumut). Începeți cu pași mici în 2019 o nouă etapă de viață, găsirea scopului existențial.

Astrologul ZODIACOOL® vă recomandă dacă nu vă simțiți bine la locul de muncă, să încercați să discutați cu șefii amiabil, să vedeți ce se poate rezolva, dacă nu, căutați un alt job, în caz contrar o să dezvoltați o afecțiune sau o să apară un accident care să vă dea de înțeles că trebuie să faceți ceva pentru voi.

Loading...

Balanță 2019, previziuni complete

Balanță 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Balanță pentru 2019, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

ZODIA BALANTA - SANATATE, organe sensibile pentru Balanta
Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur.
Horoscop sexual BALANTA. Femeia Balanta în pat și totul despre barbatul Balanta
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.
Ce zodie sunt
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.