Horoscop Balanta 2019. Previziuni complete in horoscop Balanta 2019

Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul 2019 pentru nativii Balanță este foarte bun pentru afaceri și

iubire. Dacă deja ați inițiat ceva în perioada 2017-2018, acum totul se va extinde, se va trece la un alt nivel. Pentru cei delăsători, 2019 va fi un an în care Universul va decide pentru ei, de reținut este faptul că aceștia din urmă vor fi receptivi și vor fi motivați de situațiile pe care le vor întâmpina pentru a cere mai mult de la ei, se vor mobiliza.

Zodia Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscop Balanță 2019, planuri de viitor

Eclipsele din 6-21 Ianuarie vă vor arăta tendințele acestui an 2019, o să conștientizați ce aveți de făcut pe plan profesional (dacă trebuie să vă schimbați locul de muncă, dacă o să extindeți o afacere) și pe plan sentimental (vă mutați alături de un partener sau luați decizia de a vă separa de o relație care nu mai funcționează).

Astrologul ZODIACOOL® vă anunță că dacă până în 2019 vă era greu să comunicați, Jupiter din Noiembrie 2018 a început să vă ofere timp de 12 luni șansa de a găsi noi metode de a vă exprima, de aceea vedem să fie clarificate până în Martie 2019 unele aspecte cu privire la statutul vostru familiar.

În horoscop, după revenirea lui Uranus în Taur din Martie 2019, pentru următorii 7 ani o să vă apropiați mai mult de suflet, posibil să începeți să studiați un domeniu nou, din dorința de a găsi răspunsuri la problemele spirituale cu care vă confruntați (vise premonitorii, telepatie, accidente misterioase, oamenii din jur încep să vi se destăinuie etc.)

Eclipsele din 2-17 Iulie 2019 vor aduce primele confirmări, o să observați că tot ce ați anticipat din Ianuarie 2019 acum începe să se verifice, dacă ați început să acționați de atunci, în a doua parte a lui 2019 o să fiți bucuroși să constatați că aveți succes.

Cariera este cea mai favorizată în acest an, prin urmare dați curs provocărilor ce vor veni la nivelul acestui domeniu.

Finele lui 2019 aduce mutarea lui Jupiter în Capricorn și Eclipsa din 26 Decembrie, aceste elemente vor viza implicarea voastră în cămin, dacă până acum ați dorit să tratați cu indiferență ideea de familie sau nu ați ieșit dintr-o relație care nu funcționează, posibil acum să vă doriți să fiți cu cineva și acea persoană să vă refuze sau să nu aveți acordul părinților pentru a intra în acea relație.

În linii mari, 2019 este un an mai bun decât predecesorii, plus că o să aveți susținere de la Univers, familie, prieteni pentru a realiza ce vă doriți din punct de vedere profesional, banii vor veni și vor pleca (nu dați cu împrumut). Începeți cu pași mici în 2019 o nouă etapă de viață, găsirea scopului existențial.

Astrologul ZODIACOOL® vă recomandă dacă nu vă simțiți bine la locul de muncă, să încercați să discutați cu șefii amiabil, să vedeți ce se poate rezolva, dacă nu, căutați un alt job, în caz contrar o să dezvoltați o afecțiune sau o să apară un accident care să vă dea de înțeles că trebuie să faceți ceva pentru voi.

Idei de cadouri pentru Balanta

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Horoscop Balanță 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Balanță pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 29 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.