Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Taur 2018. Previziuni importante pentru zodia TAUR 2018

Taurii în 2018 vor primi provocarea schimbării, aceștia vor fi nevoiți să își depășească limitele

Horoscop 2018: Previziuni pentru Taur

Zodia Taur: 20 aprilie – 20 mai

Uranus va poposi în domiciliu lor în data de 15 Mai 2018. Toți nativii Taur vor simți pe pielea lor ziua de 15 mai, deoarece vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral al anului 2018, acum va depinde de fiecare cum va valorifica acest moment.

Din punct de vedere astrologic, următorii 7 ani, cât va sta aici Uranus, va genera dorința de independență, libertate, optimism, forță de muncă și multă impulsivitate.

Previziuni Taur 2018

Nativii Taur în 2018 vor fi mult mai hotărâți și mai dornici de a reuși din punct de vedere profesional, vor fi gata să se afirme în societate, vor dori să mute munții din loc, unii dintre ei chiar vor reuși.

Această schimbare de situație va aduce, în intervalul de 7 ani pe care îl pune la dispoziție acestor nativi, modificări pe partea sentimentală iar multe căsnicii se vor destrăma. Multe persoane vor face cunoștință cu o latură a Taurilor nemaiîntâlnită, poate cei tineri nici măcar ei înșiși nu sunt conștienți de ceea ce sunt în stare.

Gelozia va fi dusă la cote maxime. În horoscop în sprijinul acestor trăiri zbuciumate va veni și Jupiter din Scorpion, în casa a VII-a, a căsătoriei. Taurii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, deoarece vor avea o vară care le va întinde nervii la maximum. Tot ceea ce au construit până acum alături de cineva fie se va consolida, fie se va destrăma, va fi o perioadă a extremelor.

Se impune o mai bună gestionare a resurselor (timp, bani, informații etc.) întrucât va fi necesar ca nativii Taur să se orienteze din timp către noile schimbări ce vor varia de la o zi la alta.

Nu va fi ușor, deoarece guvernatoarea voastră, Venus, va retrogradă în casa a VII-a (a căsătoriei, a alianțelor), iar toate frustrările de la locul de muncă vor fi duse acasă, unde se va amplifica starea de tensiune deja existentă.

ZI DE ZI: Horoscop Taur azi, mâine și poimâine

Cu toate acestea, sunt totuși șanse mari ca în urma acestor tranzite să aflați unele minciuni, secrete pe care partenerul vi le ascunde, de ce nu, chiar poate și despre existența unui copil cu o altă femeie sau că voi înșivă creșteți un copil care nu este sânge din sângele vostru. Adevărul va ieși la suprafață, iar odată cu el Taurii vor demonstra că tot ceea ce au insinuat în ultimii ani a fost adevărat, iar în urma acestor dezvăluiri vor începe să trăiască cu adevărat, să iubească viața, frumosul, fericirea, să se bucure de moment, să nu mai aștepte ani pentru a fi fericiți, vor înțelege că acum și aici este ceea ce le lipsește.

Horoscop Taur 2018

Finalul anului 2018 pentru Taur

Finele anului 2018 aduce totuși o trezire la realitate din punct de vedere financiar, Jupiter va intra în casa a VIII-a (a banilor veniți de la ceilalți și a bolilor). Astfel, aceștia fie se vor vedea nevoiți să umble la vistierie pentru a trata o problemă medicală, fie vor acorda mai multă atenție corpului. În concluzie, un an nou care coincide cu un nou început în viața voastră.

DE INTERES: Horoscop Taur săptămânal

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Taur.

Evenimente astrologice marcante pentru Taur 2018
1. Horoscop 2018 luna IANUARIE

31 Ianuarie (Eclipsă de Lună pe axa Leu-Vărsător): se poate afla despre o moștenire, o promovare la locul de muncă, un loc de muncă mai bine plătit, anunțarea unui eveniment important).

2. Horoscop 2018 luna FEBRUARIE

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): ceea ce s-a început la prima Eclipsă de Lună se va concretiza acum prin câștig sau prin implementarea acelei schimbări.

3. Horoscop 2018 luna MARTIE

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): acum apar primele probleme relaționale, cei singuri pot să întâlnească pe cineva care se află într-o relație problematică, certuri cu familia partenerului).
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): prilejul de a da cărțile pe față; dacă ați înșelat pe cineva, sub acest aspect sunt șanse ca adevărul să se afle.

4. Horoscop 2018 luna APRILIE

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): se dorește o mai bună gestionare a resurselor, o perfecționare, susținere de examene.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): dacă nu sunteți mulțumiți de reușitele din țară, acum există șansele de a pleca în străinătate, de dezvoltare profesională.

5. Horoscop 2018 luna MAI

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): surprize la tot pasul, realizați că v-ați înșelat în privința unor persoane care acum vă dezamăgesc.

6. Horoscop 2018 luna IUNIE

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): căutați răspunsuri la problemele deja existente).
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): șefii pot să vă dea vestea unei restructurări, iar în urma acestor probleme să luați decizia de a lucra pe cont propriu.

7. Horoscop 2018 luna IULIE

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): revin în prim plan problemele din Ianuarie, membrii familiei pot fi nemulțumiți, luați decizia de a vă schimba domiciliul.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): planurile de a vă recalifica dau roade, un nou loc de muncă.

8. Horoscop 2018 luna AUGUST

7 August (Uranus retrogradează în Taur): momente de singurătate, de abandon, reveniți la vechii colaboratori care se arată indignați de prezența voastră, posibilitate de a vă achita datoriile).
11 August (Eclipsă de Soare): decizii radicale în ceea ce privește statutul financiar, social, reputația, imaginea.

9. Horoscop 2018 luna SEPTEMBRIE

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): după atât de multe lecții învățate vin și recompensele, examene, colaborări cu străinătatea.

10. Horoscop 2018 luna OOCTOMBRIE

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): perioadă de analiză a ultimilor 7 ani, posibilitate de a vă revedea cu o persoană din trecut.

11. Horoscop 2018 luna NOIEMBRIE

6 Noiembrie (Karma intră în Rac): momentul în care începeți să vă argumentați deciziile, călătorii, semnare de acte.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): nostalgia trecutului, conștientizați ce era de învățat din ultimii 8 ani de zile, bârfe, miracole)
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): posibilitatea de a primi bani din străinătate, iubire, pasiuni ascunse, divorț, boală.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): în urma unor neînțelegeri cineva poate să vă ceară achitarea unei datorii mai devreme, aventuri amoroase.

12. Horoscop 2018 luna DECEMBRIE

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

În continuare afli Horoscop Taur 2018, în continuare:

În continuare afli Horoscop Taur 2019, previziuni pe domenii:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Horoscop Taur 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Taur pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 22 iunie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit