Horoscop TAUR 2018

Taurii în 2018 vor primi provocarea schimbării, aceștia vor fi nevoiți să își depășească limitele

Horoscop TAUR 2018. Previziuni pentru Taur

Zodia Taur (20 aprilie – 20 mai)

Uranus va poposi în domiciliu lor în data de 15 Mai 2018. Previziuni Taur 2018

Toți Taurii vor simți pe pielea lor ziua de 15 mai, deoarece vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral al anului 2018, acum va depinde de fiecare cum va valorifica acest moment.

Din punct de vedere astrologic, următorii 7 ani, cât va sta aici Uranus, va genera dorința de independență, libertate, optimism, forță de muncă și multă impulsivitate.

Taurii în 2018 vor fi mult mai hotărâți și mai dornici de a reuși din punct de vedere profesional, vor fi gata să se afirme în societate, vor dori să mute munții din loc, unii dintre ei chiar vor reuși.

Horoscop Taur 2018

Această schimbare de situație va aduce, în intervalul de 7 ani pe care îl pune la dispoziție acestor nativi, modificări pe partea sentimentală iar multe căsnicii se vor destrăma. Multe persoane vor face cunoștință cu o latură a Taurilor nemaiîntâlnită, poate cei tineri nici măcar ei înșiși nu sunt conștienți de ceea ce sunt în stare.

Gelozia va fi dusă la cote maxime. În sprijinul acestor trăiri zbuciumate va veni și Jupiter din Scorpion, în casa a VII-a, a căsătoriei. Taurii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, deoarece vor avea o vară care le va întinde nervii la maximum. Tot ceea ce au construit până acum alături de cineva fie se va consolida, fie se va destrăma, va fi o perioadă a extremelor.

Se impune o mai bună gestionare a resurselor (timp, bani, informații etc.) întrucât va fi necesar ca nativii Taur să se orienteze din timp către noile schimbări ce vor varia de la o zi la alta. Nu va fi ușor, deoarece guvernatoarea voastră, Venus, va retrogradă în casa a VII-a ( a căsătoriei, a alianțelor), iar toate frustrările de la locul de muncă vor fi duse acasă, unde se va amplifica starea de tensiune deja existentă.

Cu toate acestea, sunt totuși șanse mari ca în urma acestor tranzite să aflați unele minciuni, secrete pe care partenerul vi le ascunde, de ce nu, chiar poate și despre existența unui copil cu o altă femeie sau că voi înșivă creșteți un copil care nu este sânge din sângele vostru. Adevărul va ieși la suprafață, iar odată cu el Taurii vor demonstra că tot ceea ce au insinuat în ultimii ani a fost adevărat, iar în urma acestor dezvăluiri vor începe să trăiască cu adevărat, să iubească viața, frumosul, fericirea, să se bucure de moment, să nu mai aștepte ani pentru a fi fericiți, vor înțelege că acum și aici este ceea ce le lipsește.

Finele anului 2018 aduce totuși o trezire la realitate din punct de vedere financiar, Jupiter va intra în casa a VIII-a (a banilor veniți de la ceilalți și a bolilor). Astfel, aceștia fie se vor vedea nevoiți să umble la vistierie pentru a trata o problemă medicală, fie vor acorda mai multă atenție corpului. În concluzie, un an nou care coincide cu un nou început în viața voastră.

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Taur.

TAUR 2018

1. Horoscop Taur luna Ianuarie 2018

31 Ianuarie (Eclipsă de Lună pe axa Leu-Vărsător): se poate afla despre o moștenire, o promovare la locul de muncă, un loc de muncă mai bine plătit, anunțarea unui eveniment important).

2. Horoscop Taur luna Februarie 2018

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): ceea ce s-a început la prima Eclipsă de Lună se va concretiza acum prin câștig sau prin implementarea acelei schimbări.

3. Horoscop Taur luna Martie 2018

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): acum apar primele probleme relaționale, cei singuri pot să întâlnească pe cineva care se află într-o relație problematică, certuri cu familia partenerului).
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): prilejul de a da cărțile pe față; dacă ați înșelat pe cineva, sub acest aspect sunt șanse ca adevărul să se afle.

4. Horoscop Taur luna Aprilie 2018

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): se dorește o mai bună gestionare a resurselor, o perfecționare, susținere de examene.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): dacă nu sunteți mulțumiți de reușitele din țară, acum există șansele de a pleca în străinătate, de dezvoltare profesională.

5. Horoscop Taur luna Mai 2018

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): surprize la tot pasul, realizați că v-ați înșelat în privința unor persoane care acum vă dezamăgesc.

6. Horoscop Taur luna Iunie 2018

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): căutați răspunsuri la problemele deja existente).
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): șefii pot să vă dea vestea unei restructurări, iar în urma acestor probleme să luați decizia de a lucra pe cont propriu.

7. Horoscop Taur luna Iulie 2018

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): revin în prim plan problemele din Ianuarie, membrii familiei pot fi nemulțumiți, luați decizia de a vă schimba domiciliul.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): planurile de a vă recalifica dau roade, un nou loc de muncă.

8. Horoscop Taur luna August 2018

7 August (Uranus retrogradează în Taur): momente de singurătate, de abandon, reveniți la vechii colaboratori care se arată indignați de prezența voastră, posibilitate de a vă achita datoriile).
11 August (Eclipsă de Soare): decizii radicale în ceea ce privește statutul financiar, social, reputația, imaginea.

9. Horoscop Taur luna Septembrie 2018

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): după atât de multe lecții învățate vin și recompensele, examene, colaborări cu străinătatea.

10. Horoscop Taur luna Octombrie 2018

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): perioadă de analiză a ultimilor 7 ani, posibilitate de a vă revedea cu o persoană din trecut.

11. Horoscop Taur luna Noiembrie 2018

6 Noiembrie (Karma intră în Rac): momentul în care începeți să vă argumentați deciziile, călătorii, semnare de acte.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): nostalgia trecutului, conștientizați ce era de învățat din ultimii 8 ani de zile, bârfe, miracole)
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): posibilitatea de a primi bani din străinătate, iubire, pasiuni ascunse, divorț, boală.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): în urma unor neînțelegeri cineva poate să vă ceară achitarea unei datorii mai devreme, aventuri amoroase.

12. Horoscop Taur luna Decembrie 2018

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de încordate.

Horoscop Taur 2018, în continuare:

PE ACELAȘI SUBIECT

Cele mai noi articole de citit astăzi despre domenii care te ajută sa înțelegi mai bine lumea în care trăim.

CE E NOU
HOROSCOP 21 mai 2018: Lucrul în echipă cu cei... Horoscop azi: luni
HOROSCOP 21 mai 2018: Lucrul în echipă cu cei... Horoscop azi: luni

Horoscop 21 mai 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne ...

DESCOPERĂ
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Mai 2018 pentru zodia Balanță
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Mai 2018 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Balanță. ...

DESCOPERĂ
De interes
loading...

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

CALCULATOARE
MAGAZIN ONLINE
DE FOLOS
Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.