Horoscop LEU 2018

Începutul de an vine cu noi relații, chiar și acolo unde s-a ajuns la despărțire prin pronunțarea verdictului de divorț

Previziuni LEU 2018 

Zodia Leu 23 iulie – 22 august

Leii în 2018 vor continua ceea ce au început în 2017, până spre finele anului, când vor începe să culeagă roadele muncii depuse.

Nu va fi ușor, chiar deloc, nativii Lei vor duce cea mai grea povară din horoscop, întrucât cei doi malefici (Pluto și Saturn) se află în casa muncii, iar de aici vor pune probleme legate de colaborări, de noi investiții etc.

ZODIACOOL Leu 2018

În 2018 se cere de la voi multă seriozitate, muncă peste program. Cu toate acestea, nimeni nu se descurcă mai bine decât voi în acest rol, atenție însă la sănătatea voastră.

Pe cei mai norocoși anul 2018 îi va face părinți, întrucât aveți susținerea universului în tot ceea ce veți realiza, dar să nu întindeți prea mult coarda, deoarece Marte, zeul războiului, cel care are mereu tendința să strice ceea ce ați construit în ultimii ani, va retrograda în casa căsătoriei.

Intrarea lui Uranus în Taur va anima și mai mult relațiile nativilor Leu, deja încordate cu prietenii. Veți avea parte de multe „surprize“, menite să vă arate cine vă este alături și cine nu.

Influxul astral din lunile Iulie-August, ce se va constitui prin cele trei eclipse, va reprezenta un punct de cotitură în destinul vostru, în special cel relațional. Favorizații vor fi cei singuri, iar acolo unde s-a început o relație nouă, aceasta se va oficializa.
Finele anului va aduce de la sine sfârșitul unei perioade foarte propice pentru voi, care se va mai reconstitui abia peste 18 ani: Karma va intra în casa a XII-a și vă va pune în situații destul de încordate, de aceea se recomandă multă atenție și prudență în ceea ce spuneți.

1. Horoscop 2018 Leu luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la mesajul pe care doriți să îl transmiteți, semnare de contracte, călătorii, amenzi, examene, relații noi, oficializare relație.

2. Horoscop 2018 Leu luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, vești de la un nou partener, copii, începerea unei afaceri.

3. Horoscop 2018 Leu luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): primele dorințe de a schimba ceva în cămin, renovare, achiziționarea unui bon imobiliar.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): dorința de a fi apreciați de către șefi, probleme la locul de muncă, erori, disponibilizări.

4. Horoscop 2018 Leu luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): dorința de a impresiona șefi, colegi, colaboratori, prin munca pe care o depuneți, atenție la stres, sănătatea poate avea de suferit.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se accentuează șansele de a fi implicați în intervenții chirurgicale, vă asumați un regim de viață sănătos.

5. Horoscop 2018 Leu luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): remușcări, păreri de rău, despărțiri de anumiți șefi, intuiție de a investi în proiecte de viitor, loc nou de muncă.

6. Horoscop 2018 Leu luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): nu împrumutați bani, căci nu se vor mai întoarce înapoi, posibilitatea de a fi avantajat în anumite situații, noroc divin, vise premonitorii.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada de povara pe care o suportați sufletește, va fi o perioadă de destăinuiri față de partener, certuri, aventuri.

7. Horoscop 2018 Leu luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile se desfășoară într-o notă de amenințare, acte noi, căsătorii, întâlniri, pasiuni ascunse.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): acum se vor lua deciziile finale legate de partener, ultima șansă de a vă bucura de Nodul Nord, profitați de tot ceea ce vă oferă viața.

8. Horoscop 2018 Leu luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): tot  ceea ce ați planificat profesional în ultima perioadă trebuie pus acum în aplicare, provocări profesionale.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa atât pozitiv, cât și negativ, întâlnirea sufletului pereche.

9. Horoscop 2018 Leu luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea dumneavoastră asupra unui proiect.

10. Horoscop 2018 Leu luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente în casă, dispute cu copii sau cu părinți, achiziționarea unui nou imobil.

11. Horoscop 2018 Leu luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): surse de inspirație, oportunități financiare, perioadă de introspecție.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): colaborările cu foști colegi plecați în străinătate revin în prim plan, negocieri de contracte, dezvoltare profesională, credință).
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): iubire la prima vedere, șanse de a întâlni sufletul pereche, copii, descoperire de noi talente.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final se vor soluționate fie prin căsătorie, fie prin trecerea la un alt nivel... copii).

12. Horoscop 2018 Leu luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de de încordate.

Horoscop Leu 2018, în continuare:

Pe același subiect

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.