Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop 2018. Horoscop LEU 2018. Leu 2018

Pentru Lei începutul de an vine cu noi relații, chiar și acolo unde s-a ajuns la despărțire prin pronunțarea verdictului de divorț

Horoscop 2018: Previziuni pentru Leu

Zodia Leu: 23 iulie – 22 august

Leii în 2018 vor continua ceea ce au început în trecut, până spre finele anului, când vor începe să culeagă roadele muncii depuse.

Nu va fi ușor, chiar deloc, nativii din zodia Leu vor duce cea mai grea povară din horoscop, întrucât cei doi malefici (Pluto și Saturn) se află în casa muncii, iar de aici vor pune probleme legate de colaborări, de noi investiții etc.

ZODIACOOL Leu 2018

Previziuni Leu 2018

În 2018 se cere de la voi multă seriozitate, muncă peste program. Cu toate acestea, nimeni nu se descurcă mai bine decât voi în acest rol, atenție însă la sănătatea voastră.

ZI DE ZI: Horoscop Leu azi, mâine și poimâine

Pe cei mai norocoși anul 2018 îi va face părinți, întrucât aveți susținerea universului în tot ceea ce veți realiza, dar să nu întindeți prea mult coarda, deoarece Marte, zeul războiului în horoscop și cel care are mereu tendința să strice ceea ce ați construit în ultimii ani, va retrograda în casa căsătoriei.

Intrarea lui Uranus în Taur va anima și mai mult relațiile nativilor Leu, deja încordate cu prietenii. Veți avea parte de multe „surprize“, menite să vă arate cine vă este alături și cine nu.

Influxul astral din lunile Iulie-August, ce se va constitui prin cele trei eclipse, va reprezenta un punct de cotitură în destinul vostru, în special cel relațional. Favorizații vor fi cei singuri, iar acolo unde s-a început o relație nouă, aceasta se va oficializa.

Finalul anului 2018 pentru Leu

Finele anului 2018 va aduce de la sine sfârșitul unei perioade foarte propice pentru voi, care se va mai reconstitui abia peste 18 ani: Karma va intra în casa a XII-a și vă va pune în situații destul de încordate, de aceea se recomandă multă atenție și prudență în ceea ce spuneți.

Evenimente astrologice marcante pentru Leu 2018
1. Horoscop 2018 luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la mesajul pe care doriți să îl transmiteți, semnare de contracte, călătorii, amenzi, examene, relații noi, oficializare relație.

2. Horoscop 2018 luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, vești de la un nou partener, copii, începerea unei afaceri.

DE INTERES: Horoscop Leu săptămânal

3. Horoscop 2018 luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): primele dorințe de a schimba ceva în cămin, renovare, achiziționarea unui bon imobiliar.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): dorința de a fi apreciați de către șefi, probleme la locul de muncă, erori, disponibilizări.

4. Horoscop 2018 luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): dorința de a impresiona șefi, colegi, colaboratori, prin munca pe care o depuneți, atenție la stres, sănătatea poate avea de suferit.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se accentuează șansele de a fi implicați în intervenții chirurgicale, vă asumați un regim de viață sănătos.

5. Horoscop 2018 luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): remușcări, păreri de rău, despărțiri de anumiți șefi, intuiție de a investi în proiecte de viitor, loc nou de muncă.

6. Horoscop 2018 luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): nu împrumutați bani, căci nu se vor mai întoarce înapoi, posibilitatea de a fi avantajat în anumite situații, noroc divin, vise premonitorii.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada de povara pe care o suportați sufletește, va fi o perioadă de destăinuiri față de partener, certuri, aventuri.

7. Horoscop 2018 luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile se desfășoară într-o notă de amenințare, acte noi, căsătorii, întâlniri, pasiuni ascunse.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): acum se vor lua deciziile finale legate de partener, ultima șansă de a vă bucura de Nodul Nord, profitați de tot ceea ce vă oferă viața.

8. Horoscop 2018 luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): tot ceea ce ați planificat profesional în ultima perioadă trebuie pus acum în aplicare, provocări profesionale.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa atât pozitiv, cât și negativ, întâlnirea sufletului pereche.

9. Horoscop 2018 luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea dumneavoastră asupra unui proiect.

10. Horoscop 2018 luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente în casă, dispute cu copii sau cu părinți, achiziționarea unui nou imobil.

11. Horoscop 2018 luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): surse de inspirație, oportunități financiare, perioadă de introspecție.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): colaborările cu foști colegi plecați în străinătate revin în prim plan, negocieri de contracte, dezvoltare profesională, credință).
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): iubire la prima vedere, șanse de a întâlni sufletul pereche, copii, descoperire de noi talente.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final se vor soluționate fie prin căsătorie, fie prin trecerea la un alt nivel... copii).

12. Horoscop 2018 luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de de încordate.

În continuare afli Horoscop Leu 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Leu 2019, previziuni pe domenii:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Horoscop Leu 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Leu pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 19 iunie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit