Horoscop 2018. Horoscop LEU 2018. Leu 2018

Pentru Lei începutul de an vine cu noi relații, chiar și acolo unde s-a ajuns la despărțire prin pronunțarea verdictului de divorț

Horoscop 2018: Previziuni pentru Leu

Zodia Leu: 23 iulie – 22 august

Leii în 2018 vor continua ceea ce au început în trecut, până spre finele anului, când vor începe să culeagă roadele muncii depuse.

Nu va fi ușor, chiar deloc, nativii din zodia Leu vor duce cea mai grea povară din horoscop, întrucât cei doi malefici (Pluto și Saturn) se află în casa muncii, iar de aici vor pune probleme legate de colaborări, de noi investiții etc.

ZODIACOOL Leu 2018

Previziuni Leu 2018

În 2018 se cere de la voi multă seriozitate, muncă peste program. Cu toate acestea, nimeni nu se descurcă mai bine decât voi în acest rol, atenție însă la sănătatea voastră.

ZI DE ZI: Horoscop Leu azi, mâine și poimâine

Pe cei mai norocoși anul 2018 îi va face părinți, întrucât aveți susținerea universului în tot ceea ce veți realiza, dar să nu întindeți prea mult coarda, deoarece Marte, zeul războiului în horoscop și cel care are mereu tendința să strice ceea ce ați construit în ultimii ani, va retrograda în casa căsătoriei.

Intrarea lui Uranus în Taur va anima și mai mult relațiile nativilor Leu, deja încordate cu prietenii. Veți avea parte de multe „surprize“, menite să vă arate cine vă este alături și cine nu.

Influxul astral din lunile Iulie-August, ce se va constitui prin cele trei eclipse, va reprezenta un punct de cotitură în destinul vostru, în special cel relațional. Favorizații vor fi cei singuri, iar acolo unde s-a început o relație nouă, aceasta se va oficializa.

Finalul anului 2018 pentru Leu

Finele anului 2018 va aduce de la sine sfârșitul unei perioade foarte propice pentru voi, care se va mai reconstitui abia peste 18 ani: Karma va intra în casa a XII-a și vă va pune în situații destul de încordate, de aceea se recomandă multă atenție și prudență în ceea ce spuneți.

Evenimente astrologice marcante pentru Leu 2018
1. Horoscop 2018 luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la mesajul pe care doriți să îl transmiteți, semnare de contracte, călătorii, amenzi, examene, relații noi, oficializare relație.

2. Horoscop 2018 luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, vești de la un nou partener, copii, începerea unei afaceri.

DE INTERES: Horoscop Leu săptămânal

3. Horoscop 2018 luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): primele dorințe de a schimba ceva în cămin, renovare, achiziționarea unui bon imobiliar.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): dorința de a fi apreciați de către șefi, probleme la locul de muncă, erori, disponibilizări.

4. Horoscop 2018 luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): dorința de a impresiona șefi, colegi, colaboratori, prin munca pe care o depuneți, atenție la stres, sănătatea poate avea de suferit.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se accentuează șansele de a fi implicați în intervenții chirurgicale, vă asumați un regim de viață sănătos.

5. Horoscop 2018 luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): remușcări, păreri de rău, despărțiri de anumiți șefi, intuiție de a investi în proiecte de viitor, loc nou de muncă.

6. Horoscop 2018 luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): nu împrumutați bani, căci nu se vor mai întoarce înapoi, posibilitatea de a fi avantajat în anumite situații, noroc divin, vise premonitorii.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada de povara pe care o suportați sufletește, va fi o perioadă de destăinuiri față de partener, certuri, aventuri.

7. Horoscop 2018 luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile se desfășoară într-o notă de amenințare, acte noi, căsătorii, întâlniri, pasiuni ascunse.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): acum se vor lua deciziile finale legate de partener, ultima șansă de a vă bucura de Nodul Nord, profitați de tot ceea ce vă oferă viața.

8. Horoscop 2018 luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): tot ceea ce ați planificat profesional în ultima perioadă trebuie pus acum în aplicare, provocări profesionale.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa atât pozitiv, cât și negativ, întâlnirea sufletului pereche.

9. Horoscop 2018 luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea dumneavoastră asupra unui proiect.

10. Horoscop 2018 luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente în casă, dispute cu copii sau cu părinți, achiziționarea unui nou imobil.

11. Horoscop 2018 luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): surse de inspirație, oportunități financiare, perioadă de introspecție.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): colaborările cu foști colegi plecați în străinătate revin în prim plan, negocieri de contracte, dezvoltare profesională, credință).
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): iubire la prima vedere, șanse de a întâlni sufletul pereche, copii, descoperire de noi talente.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final se vor soluționate fie prin căsătorie, fie prin trecerea la un alt nivel... copii).

12. Horoscop 2018 luna Decembrie

Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de de încordate.

În continuare afli Horoscop Leu 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Leu 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Leu 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Leu pentru 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop erotic LEU. Femeia Leu în pat și barbatul Leu în pat
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Horoscop 2019: LEU horoscop Dragoste. Leu 2019
Horoscop 2019 LEU DRAGOSTE: Anul 2019 pe partea socială este mult mai pașnic față de 2017 și
Zodia Leu dragoste, după horoscop Leu dragoste, cum cucerești un Leu
Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.