Horoscop Gemeni 2018

Gemenii în 2018 vor avea parte de multe provocări la locul de muncă

Previziuni GEMENI 2018 

Zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie)  

Se spune că Gemenii vor aduce schimbarea în lume, că ei vor fi mesagerii mesajului astral, al viitorului. 

Nici bine nu s-au acomodat cu evenimentele de la finele anului 2017 (intrarea lui Saturn în casa a VIII-a, alături de Pluto), că deja vor avea parte de alte surprize și mai spectaculoase.

Ne referim la intrarea lui Uranus pe 15 mai în Gemeni, în casa a XII-a, influx astrologic care îi va trezi pe Gemeni la realitate. Cu atâtea planete mari în case de spiritualitate, acești nativi vor avea nevoie din ce în ce mai mult de singurătate, de liniște, de relaxare, pentru a se acomoda cu aceste energii ale universului.

ZODIACOOL Gemeni 2018

Modul în care vor realiza aceste schimbări va depinde de gradul lor de implicare în activitățile pe care le desfășoară, iar cei care fac studii de cercetare vor fi cei mai avantajați.
Activitățile pe care le vor începe în acest an vor fi valabile următorii 15 ani, acest interval de timp va fi de ajuns pentru a le implementa în societatea de consum.

Gemeni vor analiza, vor pune lucrurile cap la cap, vor trage concluzii, vor extrage esența din tot ceea ce fac, iar în cele din urmă, vor deveni motorul schimbării în lume.

Vor avea mult de muncă, vor fi solicitați la maximum, dar acest lucru le va plăcea și chiar le va prinde bine, deoarece după multă vreme încep și ei să aibă un cuvânt de zis. Nativii Gemeni se pregătesc pentru următorii 3 ani, momente în care vor deveni vedetele horoscopului, dar până atunci mai au de învățat. Dacă ar fi ceva ce ar putea interveni în acest proces ar fi comoditatea lor în a-și schimba stilul de viață.

În a doua jumătatea a anului, atât Jupiter, aflat în casa a VI-a (a muncii și a sănătății) cât și retrogradarea lui Venus în același loc va atrage atenția asupra aroganței cu care își tratează colegii de muncă.
Dacă până acum au stat pe munca altuia, începând de acum va fi necesar să își asculte subconștientul și să treacă la fapte: mai multă mișcare, mai multă atenție la ce mănâncă, mai multă responsabilitate față de ceea ce spun.

Sănătatea poate să pună probleme dacă vor continua în ritmul lor caracteristic, de a se neglija, așa că recomandăm cu această ocazie să încerce să îți schimbe stilul de viață, astfel încât să nu fie necesar ca cei  dragi să îi aștepte sau să îi viziteze la spital.
În  cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Gemeni:

1. Horoscop 2018 Gemeni luna Ianuarie

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la mesajul pe care doriți să îl transmiteți, semnare de contracte, călătorii, examene.

2. Horoscop 2018 Gemeni luna Februarie

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, vești despre un frate, călătorii scurte, benefice pentru a face bani.

3. Horoscop 2018 Gemeni luna Martie

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): sănătatea va atrage atenția, stres la locul de muncă, idei de a ieși în evidență.
23 Martie (Mecur retrogradează în Taur): planul subconștient devine activ și puteți profita de ceea ce înseamnă intuiție, intrați în posesia unor secrete.

4. Horoscop 2018 Gemeni luna Aprilie

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): sănătatea iar atrage atenția, numai că de data aceasta nu se mai joacă, se vor cheltui sume de bani ca să vă tratați, pierderi financiare.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se accentuează ceea ce am spus mai sus, șanse de a fi implicați în intervenții chirurgicale.

5. Horoscop 2018 Gemeni luna Mai

15 Mai (Uranus poposește în zodia Gemeni): remușcări, păreri de rău, despărțiri, intuiție, dușmani, ură venită din partea celorlalți.

6. Horoscop 2018 Gemeni luna Iunie

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): șefii cer rezultate, posibilități de a vă reorienta spre alte domenii de activitate pentru a profesa.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada din cotidian este mare, posibilități de a vă muta în străinătate, examene.

7. Horoscop 2018 Gemeni luna Iulie

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile se desfășoară într-o notă de amenințare, călătorii, acte noi.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): acum călătoria în străinătate este cel mai bine aspectată, neamurile au ceva de spus referitor la adresa partenerului.

8. Horoscop 2018 Gemeni luna August

7 August (Uranus retrogradează în Taur): terenul fuge de sub picioarele nativilor Gemeni, mulți au pus baze în anumiți prieteni, iar în schimb, aceștia au profitat de ei.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa, atât pozitiv cât și negativ.

9. Horoscop 2018 Gemeni luna Septembrie

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea voastră de a schimba topica la muncă.

10. Horoscop 2018 Gemeni luna Octombrie

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, un nou loc de muncă, posibilitate de a slăbi/pierde în greutate.

11. Horoscop 2018 Gemeni luna Noiembrie

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): surse suplimentare de venit, oportunități financiare, câștig neașteptat).
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): colaborările cu foștii colegi revin în prim plan, negocieri de contracte, dezvoltare profesională.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): iubire la prima vedere, șanse de a întâlni sufletul pereche.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final, se vor soluționa fie cu căsătorie, fie cu apariția unui copil.

12. Horoscop 2018 Gemeni luna Decembrie

Evenimente astrologice marcante nu întâlnim, în schimb, aspectele sunt destul de încordate.

Horoscop Gemeni 2018, în continuare:

Pe același subiect

CE E NOU
DE INTERES

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
MAGAZIN ONLINE

Astrograma personala

ASTROGRAMA
PERSONALĂ

Interpretare personalizată pentru dragoste, carieră, sănătate

Compatibilitate de cuplu

ASTROGRAMA
DE CUPLU

Astrograma natală detaliată pentru dragoste și căsătorie.

Consultanta Feng Shui Dragoste

FENG SHUI
DRAGOSTE

Consultanță Feng Shui ca să ai parte de dragoste și înțelegere.

Horoscop - pe zi și pe ore!

Ești curios să afli ce îți rezervă astrele în orele imediat următoare?

Horoscop Personalizat Data Naștere. Află predispozițiile personale din intervalul orar curent, prin selectare dată naștere pe pagina cu horoscop gratuit personalizat.

Cel mai util horoscop pe zi și pe ore îl găsești pe ZODIACOOL!

DE FOLOS

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.