Horoscop 2018. Horoscop GEMENI 2018. Gemeni 2018

Gemenii în 2018 vor avea parte de multe provocări la locul de muncă

Horoscop 2018: Previziuni pentru Gemeni

Zodia Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Se spune că Gemenii vor aduce schimbarea în lume, că ei vor fi mesagerii mesajului astral, al viitorului. Nici bine nu s-au acomodat cu evenimentele de la finele anului trecut (intrarea lui Saturn în casa a VIII-a, alături de Pluto), că deja vor avea parte de alte surprize și mai spectaculoase în 2018.

Ne referim la intrarea lui Uranus pe 15 mai în Gemeni, în casa a XII-a, influx astrologic care îi va trezi pe Gemeni la realitate. Cu atâtea planete mari în case de spiritualitate, acești nativi vor avea nevoie din ce în ce mai mult de singurătate, de liniște, de relaxare, pentru a se acomoda cu aceste energii ale universului.

ZODIACOOL Gemeni 2018

Modul în care vor realiza aceste schimbări va depinde de gradul lor de implicare în activitățile pe care le desfășoară, iar cei care fac studii de cercetare vor fi cei mai avantajați.

Previziuni Gemeni 2018

Activitățile pe care le vor începe în acest an vor fi valabile următorii 15 ani, acest interval de timp va fi de ajuns pentru a le implementa în societatea de consum.

ZI DE ZI: Horoscop Gemeni azi, mâine și poimâine

Gemenii vor analiza, vor pune lucrurile cap la cap, vor trage concluzii, vor extrage esența din tot ceea ce fac, iar în cele din urmă, vor deveni motorul schimbării în lume.

Vor avea mult de muncă, vor fi solicitați la maximum, dar acest lucru le va plăcea și chiar le va prinde bine, deoarece după multă vreme încep și ei să aibă un cuvânt de zis. Nativii Gemeni se pregătesc pentru următorii 3 ani, momente în care vor deveni vedete în horoscop dar până atunci mai au de învățat. Dacă ar fi ceva ce ar putea interveni în acest proces ar fi comoditatea lor în a-și schimba stilul de viață.

Finalul anului 2018 pentru Gemeni

În a doua jumătatea a anului, atât Jupiter, aflat în casa a VI-a (a muncii și a sănătății) cât și retrogradarea lui Venus în același loc va atrage atenția asupra aroganței cu care își tratează colegii de muncă. Dacă până acum au stat pe munca altuia, începând de acum va fi necesar să își asculte subconștientul și să treacă la fapte: mai multă mișcare, mai multă atenție la ce mănâncă, mai multă responsabilitate față de ceea ce spun.

Sănătatea poate să pună probleme dacă vor continua în ritmul lor caracteristic, de a se neglija, așa că recomandăm cu această ocazie să încerce să îți schimbe stilul de viață, astfel încât să nu fie necesar ca cei dragi să îi aștepte sau să îi viziteze la spital.

DE INTERES: Horoscop Gemeni săptămânal

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Gemeni.

Evenimente astrologice marcante pentru Gemeni 2018
1. Horoscop 2018 luna IANUARIE

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la mesajul pe care doriți să îl transmiteți, semnare de contracte, călătorii, examene.

2. Horoscop 2018 luna FEBRUARIE

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, vești despre un frate, călătorii scurte, benefice pentru a face bani.

3. Horoscop 2018 luna MARTIE

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): sănătatea va atrage atenția, stres la locul de muncă, idei de a ieși în evidență.
23 Martie (Mecur retrogradează în Taur): planul subconștient devine activ și puteți profita de ceea ce înseamnă intuiție, intrați în posesia unor secrete.

4. Horoscop 2018 luna APRILIE

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): sănătatea iar atrage atenția, numai că de data aceasta nu se mai joacă, se vor cheltui sume de bani ca să vă tratați, pierderi financiare.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se accentuează ceea ce am spus mai sus, șanse de a fi implicați în intervenții chirurgicale.

5. Horoscop 2018 luna MAI

15 Mai (Uranus poposește în zodia Gemeni): remușcări, păreri de rău, despărțiri, intuiție, dușmani, ură venită din partea celorlalți.

6. Horoscop 2018 luna IUNIE

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): șefii cer rezultate, posibilități de a vă reorienta spre alte domenii de activitate pentru a profesa.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada din cotidian este mare, posibilități de a vă muta în străinătate, examene.

7. Horoscop 2018 luna IULIE

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile se desfășoară într-o notă de amenințare, călătorii, acte noi.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): acum călătoria în străinătate este cel mai bine aspectată, neamurile au ceva de spus referitor la adresa partenerului.

8. Horoscop 2018 luna AUGUST

7 August (Uranus retrogradează în Taur): terenul fuge de sub picioarele nativilor Gemeni, mulți au pus baze în anumiți prieteni, iar în schimb, aceștia au profitat de ei.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa, atât pozitiv cât și negativ.

9. Horoscop 2018 luna SEPTEMBRIE

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea voastră de a schimba topica la muncă.

10. Horoscop 2018 luna OCTOMBRIE

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, un nou loc de muncă, posibilitate de a slăbi/pierde în greutate.

11. Horoscop 2018 luna NOIEMBRIE

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): surse suplimentare de venit, oportunități financiare, câștig neașteptat).
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): colaborările cu foștii colegi revin în prim plan, negocieri de contracte, dezvoltare profesională.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): iubire la prima vedere, șanse de a întâlni sufletul pereche.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final, se vor soluționa fie cu căsătorie, fie cu apariția unui copil.

12. Horoscop 2018 luna DECEMBRIE

Evenimente astrologice marcante nu întâlnim, în schimb, aspectele sunt destul de încordate.

În continuare afli Horoscop Gemeni 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Gemeni 2019, previziuni pe domenii:

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Gemeni 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Gemeni pentru 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia GEMENI dragoste și relații, după horoscop Gemeni DRAGOSTE
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni
Zodia GEMENI. Gemeni sanatate si organe sensibile | ZODIACOOL®
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli
Compatibilități zodii în pat GEMENI. Horoscop erotic Gemeni
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.