Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop 2018. Horoscop GEMENI 2018. Gemeni 2018

Gemenii în 2018 vor avea parte de multe provocări la locul de muncă

Horoscop 2018: Previziuni pentru Gemeni

Zodia Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Se spune că Gemenii vor aduce schimbarea în lume, că ei vor fi mesagerii mesajului astral, al viitorului. Nici bine nu s-au acomodat cu evenimentele de la finele anului trecut (intrarea lui Saturn în casa a VIII-a, alături de Pluto), că deja vor avea parte de alte surprize și mai spectaculoase în 2018.

Ne referim la intrarea lui Uranus pe 15 mai în Gemeni, în casa a XII-a, influx astrologic care îi va trezi pe Gemeni la realitate. Cu atâtea planete mari în case de spiritualitate, acești nativi vor avea nevoie din ce în ce mai mult de singurătate, de liniște, de relaxare, pentru a se acomoda cu aceste energii ale universului.

ZODIACOOL Gemeni 2018

Modul în care vor realiza aceste schimbări va depinde de gradul lor de implicare în activitățile pe care le desfășoară, iar cei care fac studii de cercetare vor fi cei mai avantajați.

Previziuni Gemeni 2018

Activitățile pe care le vor începe în acest an vor fi valabile următorii 15 ani, acest interval de timp va fi de ajuns pentru a le implementa în societatea de consum.

ZI DE ZI: Horoscop Gemeni azi, mâine și poimâine

Gemenii vor analiza, vor pune lucrurile cap la cap, vor trage concluzii, vor extrage esența din tot ceea ce fac, iar în cele din urmă, vor deveni motorul schimbării în lume.

Vor avea mult de muncă, vor fi solicitați la maximum, dar acest lucru le va plăcea și chiar le va prinde bine, deoarece după multă vreme încep și ei să aibă un cuvânt de zis. Nativii Gemeni se pregătesc pentru următorii 3 ani, momente în care vor deveni vedete în horoscop dar până atunci mai au de învățat. Dacă ar fi ceva ce ar putea interveni în acest proces ar fi comoditatea lor în a-și schimba stilul de viață.

Finalul anului 2018 pentru Gemeni

În a doua jumătatea a anului, atât Jupiter, aflat în casa a VI-a (a muncii și a sănătății) cât și retrogradarea lui Venus în același loc va atrage atenția asupra aroganței cu care își tratează colegii de muncă. Dacă până acum au stat pe munca altuia, începând de acum va fi necesar să își asculte subconștientul și să treacă la fapte: mai multă mișcare, mai multă atenție la ce mănâncă, mai multă responsabilitate față de ceea ce spun.

Sănătatea poate să pună probleme dacă vor continua în ritmul lor caracteristic, de a se neglija, așa că recomandăm cu această ocazie să încerce să îți schimbe stilul de viață, astfel încât să nu fie necesar ca cei dragi să îi aștepte sau să îi viziteze la spital.

DE INTERES: Horoscop Gemeni săptămânal

În cele ce urmează vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Gemeni.

Evenimente astrologice marcante pentru Gemeni 2018
1. Horoscop 2018 luna IANUARIE

31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): atenție la mesajul pe care doriți să îl transmiteți, semnare de contracte, călătorii, examene.

2. Horoscop 2018 luna FEBRUARIE

15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): finalizarea activităților începute din Ianuarie, vești despre un frate, călătorii scurte, benefice pentru a face bani.

3. Horoscop 2018 luna MARTIE

9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): sănătatea va atrage atenția, stres la locul de muncă, idei de a ieși în evidență.
23 Martie (Mecur retrogradează în Taur): planul subconștient devine activ și puteți profita de ceea ce înseamnă intuiție, intrați în posesia unor secrete.

4. Horoscop 2018 luna APRILIE

18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): sănătatea iar atrage atenția, numai că de data aceasta nu se mai joacă, se vor cheltui sume de bani ca să vă tratați, pierderi financiare.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): se accentuează ceea ce am spus mai sus, șanse de a fi implicați în intervenții chirurgicale.

5. Horoscop 2018 luna MAI

15 Mai (Uranus poposește în zodia Gemeni): remușcări, păreri de rău, despărțiri, intuiție, dușmani, ură venită din partea celorlalți.

6. Horoscop 2018 luna IUNIE

19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): șefii cer rezultate, posibilități de a vă reorienta spre alte domenii de activitate pentru a profesa.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): dorința de a evada din cotidian este mare, posibilități de a vă muta în străinătate, examene.

7. Horoscop 2018 luna IULIE

13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): discuțiile se desfășoară într-o notă de amenințare, călătorii, acte noi.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): acum călătoria în străinătate este cel mai bine aspectată, neamurile au ceva de spus referitor la adresa partenerului.

8. Horoscop 2018 luna AUGUST

7 August (Uranus retrogradează în Taur): terenul fuge de sub picioarele nativilor Gemeni, mulți au pus baze în anumiți prieteni, iar în schimb, aceștia au profitat de ei.
11 August (Eclipsă de Soare): puterea gândului, tot ceea ce gândiți se poate materializa, atât pozitiv cât și negativ.

9. Horoscop 2018 luna SEPTEMBRIE

6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): superiorii încep să vă dea dreptate în ceea ce privește viziunea voastră de a schimba topica la muncă.

10. Horoscop 2018 luna OCTOMBRIE

5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): pericol de accidente, dezamăgiri la locul de muncă, un nou loc de muncă, posibilitate de a slăbi/pierde în greutate.

11. Horoscop 2018 luna NOIEMBRIE

6 Noiembrie (Nodul Nord intră în Rac): surse suplimentare de venit, oportunități financiare, câștig neașteptat).
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): colaborările cu foștii colegi revin în prim plan, negocieri de contracte, dezvoltare profesională.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): iubire la prima vedere, șanse de a întâlni sufletul pereche.
17 Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): relațiile deja existente pot pune probleme, dar în final, se vor soluționa fie cu căsătorie, fie cu apariția unui copil.

12. Horoscop 2018 luna DECEMBRIE

Evenimente astrologice marcante nu întâlnim, în schimb, aspectele sunt destul de încordate.

În continuare afli Horoscop Gemeni 2018, previziuni pe domenii:

În continuare afli Horoscop Gemeni 2019, previziuni pe domenii:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Horoscop Gemeni 2021, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Gemeni pentru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic 19 iunie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Numerologie
Feng Shui
Horoscop si alte mofturi
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii ...
Articole de citit astăzi despre Horoscop și zodii
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin ...
Articole interesante de citit zilnic despre Astrologie si Destin
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin ...
Gasesti zilnic articole interesante despre Numerologie și destin
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui ...
Articole originale publicate zilnic despre stiinta Feng Shui
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare ...
Legende și Superstiții din popor si de peste hotare
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă ...
Chiromanția - totul despre secretele cititului în palmă
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit