Horoscop saptamanal 29 Iunie-05 Iulie 2020 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in intervalul 29 iunie-05 iulie, continua o perioada foarte grea pentru nativii Leu

Pentru toți nativii este o perioadă mai dificilă, toți au domenii care stagnează, în care au restanțe, dar pentru nativii Leu această reorganizare vizează domeniul muncii și acest lucru le poate afecta chiar și sănătatea. Acest lucru se întâmplă din cauză că fac eforturi supraomenești pentru a face față situațiilor în fața cărora sunt puși, mai ales aceia dintre nativi care nu sunt atenți la ce au de recuperat, ci se panichează că nu merg înainte așa cum sunt obișnuiți.

Din data de 3 iulie, nativilor să li se oferă șansa de a-și pune ordine în muncă, de a planifica activitățile în așa fel încât să nu se intre în criză de timp, iar cantitatea de muncă depusă să fie una rezonabilă. Dar tot din 3 iunie se accentuează senzația de mers în gol în munca de zi cu zi, acele goluri pe care le au și care trebuie recuperate. O parte dintre nativii Leu au un partener de viață care înțelege situația și încearcă să le explice nativilor Leu că nu trebuie să se epuizeze, că resurse financiare există.

Pentru o altă parte, vine o infuzie de capital de la parteneri de afaceri, vine un contract, dar acestea sporesc tendința nativilor de a munci și mai mult. Din punct de vedere al sănătății, exagerarea în muncă, dar și în tot felul de diete și tratamente poate să cauzeze afecțiuni serioase.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.