Horoscop saptamanal 19-25 Octombrie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: nativii Balanta, in intervalul 19-25 octombrie, vor avea ceva probleme in viata de cuplu, unde va interveni si familia nativului

Nativii zodiei Balanță sunt în această săptămână prinși între manifestarea propriilor lor dorințe și dorințele celor din jur sau mai bine zis celor de vizavi de ei.

Starea de tensiune a săptămânii se proiectează în special în casă, în relațiile cu familia cu care împarte căminul.

Se mai poate întâmpla ca nativii Balanță să fie prinși într-o dispută cu diverși parteneri de afaceri și drept urmare se refugiază acasă sau în acel loc unde simt că își pot încărca bateriile.

Banii sunt, în opinia astrologului zodiacool.ro, partea cea mai bună a săptămânii.

Prima zi a perioadei cel puțin, promite o veste bună, o sumă de bani care li se plătește nativilor sau o tranzacție fericită.

Din aproape în aproape banii par să vină și dintr-o activitate mai puțin academică, dar care nativului i-a făcut mare plăcere.

Viața romantică este umbrită de problemele, de divergențele pe care nativul le are cu partenerul de viață sau cu partenerul de cuplu.

Sunt idei contrare, idei ale partenerului care nu coincid cu interesele nativului. Mai vin și părinții nativului care pun și mai mare presiune pe cuplu.

Aspectul este destul de tensionat și depinde de fiecare nativ în parte să mențină cuplul în stare de plutire.

Dacă apar probleme de sănătate, acestea se rezolvă prin metode neconvenționale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 19 – 25 Octombrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 20 octombrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.