Horoscop saptamanal 25 - 31 ianuarie pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in perioada 25 - 31 ianuarie, nativii Varsator sunt sfatuiti sa stea ceva mai retrasi la locul de munca, sa-si ajute colegii si sefii

Atitudinea serioasă și asumată a nativilor Vărsător nu se potrivește deloc cu acea extravaganță, sărită după orice regulă a celor de acasă.

Este posibil să aibă loc „ciocniri” serioase între copiii care nu doresc să încalce regulile și părinți care îi îndeamnă la răzvrătire. De obicei e invers, dar situația se mai schimbă!

Profesional, nativii Vărsător ar trebui să stea mai retrași. Nu de tot, nu înseamnă niciun fel de amenințare. Numai că este un moment în care vă avantajează planul doi.

Dacă puteți să ajutați un coleg, un șef să se evidențieze, dezinteresat, cu iubire, vă creați un avantaj energetic care se va materializa odată.

Banii sunt cu dus și întors. Aveți de luptat pentru ei. Este foarte posibil, zice astrologul zodiacool.ro, ca veniturile curente să meargă fără probleme, dar în cazul în care vă aflați într-un impas nu văd ieșirea în această săptămână.

Viața romantică este dusă cu comunicare, cu vorbe care merg la suflet partenerului de cuplu, și se întorc către voi cu multă sensibilitate.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți într-o perioadă în care aveți mari șanse ca unele afecțiuni să se amelioreze.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul saptamanal 25-31 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 martie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!