Horoscop saptamanal 25 - 31 ianuarie pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal: in perioada 25 - 31 ianuarie toate zodiile sunt pline de speranta, asteapta semne bune de la noul an

Cu această săptămână se încheie prima lună din anul 2021, anul care ne-a adus „salvarea” din ghearele lui 2020.

Am văzut un film extraordinar de amuzant, „Moarte lui 2020” (Death to 2020) și pe undeva titlul, nu conținutul, m-a pus pe gânduri. La cumpăna dintre ani au fost mai multe artificii decât vreodată.

Ele au luat locul pocnetelor de bici care semnificau gonirea anului care trebuia să se încheie și întâmpinarea anului care tocmai începe. Se simțea în atmosferă disperarea cu care oamenii așteptau noul an ca pe unul salvator.

Dar dacă este vorba de 2020, care într-adevăr ne-a pus multora dintre noi și nervii și sănătatea și buzunarele la încercare, astrologul zodiacool.ro consideră că indiferent de încercările prin care am trecut, trebuie să îi fim recunoscători lui 2020 pentru cât am evoluat și pentru câte am fost nevoiți să învățăm și să înțelegem în această perioadă.

Săptămâna aceasta încheie prima lună din râvnitul 2021. Lucrurile s-au schimbat, se așteaptă să se vadă luminița de la capătul tunelului.

Cu toate acestea lumea este destul de tensionată și cel mai probabil tocmai pentru că așteptările au fost mari și nu mai vine odată un miracol, lumea pare puțin dezamăgită. 

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!