Horoscop saptamanal 24 Februarie-1 Martie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: din persoane pline de sine, dar extrem de dificile, nativii Capricorn devin, in aceasta saptamana 24 februarie-1 martie, mai comunicativi

Nu că până acun nu comunicau: dădeau ordine, cereau explicații, programau la minut și la secundă. Acum comunicarea devine ceva mai relaxată, așa cum și personalitatea, și spiritul autoritar exagerat se mai disipează. Nativii au de făcut mici deplasări, dar cam cu peripeții. Uită ceva, pleacă într-un loc și pe drum află că altă destinație este prioritară, transmit un mesaj și uită să pună atașamentul, ce să-i faci, așa este pe Mercur retrograd!

Horoscop saptamanal Capricorn previziuni

Mai ales cu un Mercur pe zona comunicării! Dar nu disperați pentru că o parte din aceste experiențe, întâmplări, piedici, cum să le zic, dacă nativii le dau atenție și le rețin, pot fi elemente folositoare pentru perioada imediat următoare reintrării planetei în mers direct.

Astrologul ZODIACOOL este de opinie că, un element general al hărții nativilor Capricorn, ei, care sunt foarte angajați în responsabilități sociale,este acela că acum simt nevoia să se retragă pe lângă casă, își înfrumusețează căminul, pe scurt, le place acasă, le place confortul.

Horoscop saptamanal Capricorn sanatate

Din punct de vedere al sănătății, nativii Capricorn au, în această săptămână, expusă laba piciorului cu tot ce poate pătimi această parte a corpului: călcâie, unghii, glezne, tălpi. Picioarele grele și umflate se pot datora toxinelor acumulate. În rest, se manifestă problemele prezente aproape tot anul: genunchii-orgalii, pielea și colecistul – tot din orgolii și ambiții.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.